Jump to content

dimis_konto

Members
  • Posts

    159
  • Joined

  • Last visited

About dimis_konto

  • Birthday 06/04/1988

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Θεσσαλίας - Αλμυρού
  • Νομός
    Μη ορισμένος

User Profile

  • Interests
    αυτοκίνητα

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

Recent Profile Visitors

4,936 profile views

dimis_konto's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

4

Reputation

  1. Απλά τέλειο Συγχαρητήρια μπράβο στον χρόνο-κόπο- χρήμα που έχεις αφιερώσει. Το συγκεκριμένο passat θεωρώ πως είναι το καλύτερο που έβγαλε η φαβε.
  2. Καλημέρα μήπως ειναι το porsche b 32.http://w1ww.autoblog.gr/2015/04/19/porsche-b32/
  3. Το αυτοκίνητο αυτό είναι το vw t25 φαίνεται όμως να έχει φουσκώματα. Τώρα τι κινητήρα έχει ακριβώς δεν έχω βρει κάτι. Καλό θα ήταν να βρίσκαμε παραπάνω πληροφορίες. Ίσως όμως να είναι το syncro vw που έτρεχε στο dacar.
  4. από τη στιγμή που άλλαξες μάρκα λαδιών λογικό είναι να σου κάψει.Συμπλήρωσε και δες αν σου ξανά κάψει τόσο πολύ άλλαξε με την παλαιά σου μάρκα όπως λέει και ο πανος-1.8τ. .Αν σου καίει και τότε, εφόσον δεν έχεις διαρροή λαδιού από κάπου,δυστυχώς θα χρειαστεί επισκευή.
  5. tsi = twincharged stratified injection νομιζω οτι είναι τα άλλα κανονικα ειναι tfsi turbo fuel stratified injection. Απλά η vw και seat για εμπορικούς λόγους εκμεταλλεύτικαν την ονομασία χωρίς να έχουν καμία σχέση οι υπόλοιποι κινητήρες με τον πραγματικο tsi.
  6. Πολύ καλό φαίνεται αλλά θα ήθελα να δω και το small overlap.
  7. Αυτό φοβάμαι και εγώ και περιμένω να δω τι θα γίνει με τα φορολογικά μέτρα και ανάλογα να πράξω.μήπως όμως είναι πολύ αδύνατος ο 1,6; το λέω γιατί η ροπή του είναι πολύ μικρή σε σχέση πχ με το diesel της Renault. 25nm έναντι 32nm. Υπόψιν δεν έχω οδηγήσει κανένα αυτοκίνητο του group ώστε να έχω άποψη με τον 1,6 tdi.
  8. Επειδή το αυτοκίνητο το θέλω για ταξίδια δεν θα είναι ποιο οικονομικό το 2,0 σε σχέση με το 1,6; τέλη κυκλοφορίας μια η άλλη είναι λόγο ρύπων. ίδια εργοστασιακή κατανάλωση έχουν άρα δεν φαντάζομαι να έχουν μεγάλες διαφορές και στις πραγματικές. Για τον φόρο πολυτελείας δεν έχω άποψη.
  9. Καλησπέρα είδα το νέο passat μου άρεσε αρκετά.τι γνώμη έχετε 1,6 tdi highline ή 2,0 tdi comfortline; Βγαίνει έκδοση highline στο 2,0. Επισης ποια η διαφορά led με led high;
  10. Λόγο σχεδίασης του ρεζερβουάρ μεγάλο πάνω στενό χαμηλά δεν ξέρω αν καταλαβαίνει τι εννοώ.
  11. Καταρχήν αφού έχει λήξει η εγγύηση ποιος ο λόγος να το πηγαίνεις στην αντιπροσωπία αφού ως γνωστών βαράνε στο κεφάλι. Τώρα ότι δεν έχει συμπίεση ο 4 δεν είναι απαραίτητο ότι πρέπει να αλλάξεις κινητήρα μπορεί με μια επισκευή να είναι εντάξει. Γνώμη μου πάρτο από εκεί ώρες ένα καλό μα στόρι και πήγαινε εκεί.
  12. κάτι παρόμοιο έχω και εγώ όταν κάνω όπισθεν ή ξεκινάω χωρίς γκάζι τρέμει όλος ο κινητήρας σε μηχανικό που ρώτησα μου είπε ότι είναι χαλασμένο το βολάν. επιπλέον ο συμπλέκτης έχει βαρύνει αρκετά
  13. dimis_konto

    Brembo Max

    Καλησπέρα παιδιά όπως λέει κ ο τίτλος ενδιαφέρομαι για τις δισκόπλακες brembo max τις χαρακτές δηλαδή. Και ρωτάω είναι καλές κ με τι τακάκι τις συνδυάζω εμπρός κ πίσω.οποια γνωμη δεκτή.Αν έχετε να προτείνεται κάτι διαφορετικό καλώς.
  14. έσβησα τα λάθη κ τα ξανά έβγαλε άρα πάω για κλειδαριά ;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.