Jump to content

ksaplostras

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About ksaplostras

User Information

  • Gender
    Male
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

ksaplostras's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. 2000 euro .Ευτυχώς τα πλήρωσε η ασφάλεια.
  2. Φαντάσου επίσης ότι ήμουν μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα που γινόταν χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα. Μόνο που δεν έβαλα τα κλάματα όταν σταμάτησε το χαλάζι και βγήκα να το δω .
  3. Τελικά το αυτοκίνητο το έφτιαξα στα Γιάννενα στον Ανδρέα Γκογκο. Πάρα πολύ καλή δουλεία ,έγινε καινούργιο ,δεν φαίνετε τίποτα , οροφή , καπό , πόρτες , νεύρα όλα έγιναν όπως πριν.Με την μέθοδο PDR ούτε βαψήματα ούτε στοκαρίσματα. Φίλε κάπως έτσι ήταν και το δικό μου 700 κάτι χτυπήματα όπου υπήρχε λαμαρίνα.
  4. Δημητρη πηγα απο τον Ανδρεα που λες (μου τον προτειναν και αλλοι που πηγαν τα δικα τους)και ειδα και τη δουλεια που εχει κανει σε ενα RAV4.Παρα πολυ καλη , το αυτοκινητο ειναι σαν καινουργιο. Οποτε σκεφτομαι πολυ σοβαρα να του εμπιστευτω και το δικο μου και να γλιτωσω και τα εξοδα να πηγαινοερχομαι Θεσσαλονικη. Και παλι ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερων ολων σας.
  5. Σας ευχαριστω πολυ ολους για τις προτασεις σας. Τη ζημια την καλυπτει η ασφαλεια μου οποτε δεν με ενδιαφερει το κοστος. Για τον Γιακουμπ μου ειπαν πολυ καλα λογια και αλλοι εδω απο Γιαννενα. Οποτε θα ανεβω μια απο αυτες τις μερες Θεσσαλονικη. Και παλι σας ευχαριστω πολυ και θα σας ενημερωσω μολις εχω νεοτερα.
  6. Χαιρετώ όλα τα μελή του Club. Είμαι ο Νίκος από Γιάννενα .Κάτοχος Scirocco 1.4 Tsi 160hp. Θα χαρώ πολύ να τα πούμε και από κοντά σε μια από τις επόμενες συγκεντρώσεις του Club. *Pagourista ήμασταν συμμαθητές στο Λύκειο
  7. Όπως διαβάζετε και στον τίτλο του θέματος έπαθα την Κυριακή που μας πέρασε μεγάλη ζημία στο Scirocco μου από χαλάζι . Τα μόνα μέρη του αυτοκινήτου που δεν έπαθαν τίποτα είναι οι προφυλακτήρες και οι καθρέπτες. Μένω στα Γιάννενα και η λύση που μου πρότειναν εδώ είναι στοκάρισμα και βαψιμο όλο το αυτοκίνητο , πράγμα που δεν θέλω ούτε να το σκεφτομαι. Είμαι διατεθειμένος να πάω Θεσσαλονίκη η Αθήνα για να το φτιάξω. Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε κάποιο καλό και δοκιμασμένο φανοποιείο που να επαναφέρει τις λακκούβες χωρίς βαψιμο και στοκάρισμα με την μέθοδο PDR να με ενημερώσετε. Ευχαριστώ πολύ Νίκος
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.