Jump to content

pigeon

Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by pigeon

  1. Εχω το σπορ πακετο Vancuver(8 μηνες) και σου λεω με σιγουρια οτι δεν ΚΟΠΑΝΑΕΙ!! Στις στροφες ειναι ζημια αν και θελουν λιγακι ζεσταμα τα λαστιχα!Εμφανισιακα δεν παιζονται! Θα το ευχαριστηθεις!
  2. Τα ιδια κι εγω γιατι ο μ@@@@@ς εχω μια μανια να το βαζω ξυστα στο πεζοδρομιο... Κανεις να μας φωτισει για επιδιορθωση της ζαντας?? Φιλικα.
  3. Συμφωνω απολυτα! Στο δικο μου που εχω βαλει vancuver (σπορ αναρτηση-18αρες ζαντες) ειναι αρκετα σπορ στο πατημα στο δρομο σε συγκριση με ενος πολυ φιλου μου με την μαμα αναρτηση του highline!! Δεν ξερω πως ηταν το gt γιατι δεν το εχω οδηγησει αλλα εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απ το συνολο του δικου μου! Φιλικα.
  4. Εγω παντως με τις 18αρες ειμαι super!!!Ομορφη κυλιση χωρις κοπανημα και απιστευτο κρατημα!Δεν μιλαω για ομορφια γιατι σιγουρα ειναι πιο ομορφες...Προσεχω μονο λιγακι στις μεγαλες λακουβες!Απο μειωμενη αποδοση κινητηρα και τετοιες βλακειες δεν εχω καθολου!!! Δεν το μετανιωσα καθολου που τις επελεξα! Φιλικα.
  5. Καλησπερα σας! Υπαρχει κανεις με προγραμμα ABT σε golf vi 160? Διαβαζω πως το φτανουν 210 αλογα με 30 κ ροπη... Πειτε καμια γνωμη! Φιλικα.
  6. Εγω το παρελαβα τη Δευτερα με 8χλμ(Golf vi 160 highline dsg)
  7. Καλησπερα σας. Με το "εγω εμαθα" η "εγω ειδα" και με αλλα υποννοουμενα χωρις συγκεκριμενα στοιχεια δεν γινεται τιποτα... Με αυτον το τροπο δεν αξιζει να αναφερεται τιποτα! Γνωμη μου... Φιλικα.
  8. Μια χαρα εισαι!Αντε με το καλο!!
  9. Αυτο με ενδιαφερει κι εμενα!Αν γνωριζει καποιος σιγουρα αν ανιχνευεται το προγραμμα η οχι απ τα εξιουσιοδοτημενα συνεργεια(service) ας απαντησει. Ευχαριστω! Φιλικα.
  10. Μετα θα εισαι super για ενα προγραμμα μιας αξιοπιστης εταιρειας....Να φανταστεις οτι εγω ψηνομαι κι ας εχω dsg!Βεβαια ειναι ακριβο το προγραμμα της ABT αλλα... Φιλικα.
  11. Για πες!Εχεις dsg?
  12. Αντε γεια φιλε μου! Στο συγκεκριμενο thread αναφερονται δυο αυτοκινητα(gt-170, tsi 160). φιλικα.
  13. Το εχω δημοσιευσει κι εγω παραπανω το ιδιο φιλε μου, αλλα......
  14. Gt=7,9"(225χλμ) tsi 160=8,0"(220χλμ) tsi 140=8,8(205χλμ) Τελος
  15. Και οι μετρησεις?Οι εργοστασιακες τιμες που δινουν για το καθενα?Ολα λαθος ειναι? Οκ....
  16. pigeon

    Km/Μερές

    Audi A3 Sportback 1.8 Tfsi 07/2007 58.000χλμ.
  17. "Ο 1.400άρης (εκείνος με τον κομπρέσορα και την κλασική τουρμπίνα για τις πιο υψηλές στροφές), μέσω επεμβάσεων στην τροφοδοσία και στην εισαγωγή αέρα, αποδίδει πλέον 160 ίππους, ενώ το DSG (κιβώτιο διπλού συμπλέκτη) με τις 7 πυκνά διατεταγμένες σχέσεις (ανά 1.000 σ.α.λ. η 5η δίνει 30,1 χλμ./ώρα, ενώ η 7η 44,5!) αποτελεί την κρυφή δύναμη του κινητήρα. Το Golf VI με τους 160 ίππους και το συγκεκριμένο κιβώτιο ξεπερνά πρώτα από όλα τον παλιό εαυτό του. Στις ρεπρίζ δεν αφήνει να αναπνεύσουν ούτε το GT των 170 ίππων, ούτε το Astra με τους 180 ή το 1.800άρι Leon με την ίδια ονομαστική ιπποδύναμη. Το βασικότερο είναι ότι έχεις την ίδια αίσθηση επιτάχυνσης από το ρελαντί σχεδόν μέχρι τον κόφτη. Είναι ενδεικτικό ότι με την 6η από τα 60 έως τα 120 χλμ./ώρα το Golf χρειάζεται 13,6 δλ., όταν το Opel απαιτεί 18,9 δλ. Μίλησε κανείς για ελαστικότητα κινητήρα; Την ίδια ώρα το VI πατάει άψογα, προσφέροντας βελτιωμένη άνεση και ποιότητα κύλισης, και στρίβει με περισσή ακρίβεια, χωρίς το αμάξωμα να κάνει την παραμικρή περιττή κίνηση. Ακόμα και όταν ξεπερνιέται το όριο πρόσφυσης του πίσω άξονα, η πρύμνη ακολουθεί διαγράφοντας ένα μεγαλύτερο τόξο, αλλά «διακριτικά», χωρίς υπερβολές. Και όλα αυτά αφήνοντας στα χέρια του οδηγού μια αίσθηση μοναδική από τα χειριστήρια, χωρίς παράλληλα να ακούγεται και να καταναλώνει πολύ. " Φιλικα.
  18. pigeon

    Golf V - Vi

    Περι ορεξεως....Κολοκυθοπιτα... Κατ εμε ειναι το πιο ομορφο golf(vi) που εχει βγει ποτε!!!!!Αν ξερεις βεβαια τι να περιμενεις απ το συγκεκριμενο αυτοκινητο... Οσον αφορα την κυκλοφορια του vii σε εναν χρονο...δεν υπαρχει αυτο! Φιλικα.
  19. ΑΝΤΕ!!!Καλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι!!!Να το χαιρεσαι!!! ...και η vancuver ζαντα στο αυτοκινητο που περιμενω 20/11 ειναι πολυ ομορφη!! Φιλικα!
  20. Τελικα εχει βαλει κανεις προγραμμα της ABT σε golf 6 160 για να μας πει εντυπωσεις?????
  21. ΚΟΥΚΛΕΣ!!!! Καλοταξιδες!
  22. Ολα αυτα τα προγραμματα που ρωτησες ειναι με περιφερειακα?Στην ABT γιατι δεν ρωτησες?Λογω κοστους?(δεν υποννοω κατι).Εχεις dsg? Συγνωμη που ρωταω, αλλα παραλαμβανω κι εγω 20-25/11 και με ενδιαφερει πολυ η βελτιωση του αυτοκινητου μου!! Φιλικα.
  23. Αυτο ισχυει και για τους TFSI?
  24. Ειναι το ουισκι που λατρευω χρονια τωρα!! Γιαυτο και το CARDU(Γιαννης). Ευχαριστω για τα καλοσορισματα!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.