Jump to content

xristos86

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About xristos86

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

xristos86's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Οκ,το ερώτημα απαντήθηκε,πήρα σήμερα τηλ. στην αντιπροσωπεία: ~65-70 το καθένα από τα μπροστινά. ~60 το καθένα από τα πίσω. Απλά το γράφω εδώ μήπως το χρειαστεί και κανένας άλλος!
  2. Μπααααα,τιμή για τα ελατήριά του (τα μαμά) ψάχνω όπως είπα και δεν ξέρω τι κάνουν τα άλλα,το δικό μου πάντως έχει 4! Ευχαριστώ πάντως για την απάντηση! Και το ερώτημα παραμένει ανοιχτό για όποιον ξέρει...
  3. Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει υπόψη του πόσο (έστω στο περίπου) κοστίζει μια τετράδα original (μαμά) ελατήρια για το Polo 9N... Αν ξέρει κάποιος ας πει παρακαλώ γιατί το βιάζομαι λίγο! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  4. Ρε παιδιά,πολύ φθηνός μου φαίνεται αυτός ο Καμπανίδης,δεν πιστεύω να βάζει τίποτα μούφες ανταλλακτικά,ε? Όχι τίποτα άλλο,απλά μου έχουν στραβώσει κι εμένα δισκόπλακες και θέλω να τις αλλάξω. Οπότε όποιος ξέρει ο,τιδήποτε για τον Καμπανίδη (είτε από ποιότητα,είτε από τιμές) ας πει παρακαλώ (ή ας προτείνει κάποιον άλλο καλό και φθηνό αν ξέρει)! Ευχαριστωωωωώ!
  5. Ναι,είναι ακριβώς έτσι που τα λες παραπάνω!Απλώς τώρα που το ξαναπεριέγραψες το κατάλαβα καλύτερα και το πρωί το είχα δει και βιαστικά επειδή έπρεπε να φύγω και βιάστηκα να το ξαναμοντάρω.Όσο για τις ακριβείς πληροφορίες που έχεις (π.χ. θερμοκρασίες,ποσοστά που είναι ανοιχτό/κλειστό) μπορώ να ρωτήσω από που τα ξέρεις(γιατί τα βρίσκω πολύ κατατοπιστικά!)? Πριν λίγο το έβγαλα δοκιμαστικά κι εγώ αλλά δεν το πολυδοκίμασα το αυτοκίνητο... Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις πληροφορίες κι αν έχεις και τπτ άλλες σχετικά σε παρακαλώ να τις πεις!
  6. Το άνοιξα κι έριξα μια ματιά (χωρίς να πειράξω ο,τιδήποτε) και έτσι όπως το είδα ήθελα να ρωτήσω αν κάνω κάποιο λάθος έτσι όπως το σκέφτομαι: Όπως το είδα το όλο σύστημα μου φάνηκε ότι δεν κόβει εντελώς ποτέ τον κρύο αέρα από την είσοδο που υπάρχει στο πλάι του φιλτροκουτιού,απλά μπορεί να κόβει εντελώς ή να ανοίγει την είσοδο που έχει στην πολλαπλή.Συνεπώς, κρύος αέρας υπάρχει πάντα,απλά πότε-πότε γίνεται μίξη με ζεστό! Κάνω κάπου λάθος έτσι όπως σκέφτομαι ότι λειτουργεί ή είναι όντως έτσι??
  7. Δυστυχώς δε λέει και πολλά για τον κινητήρα αυτόν καθ' αυτόν,όσο για την βελτίωσή του.Πάντως όντως ο κινητήρας όπως πολύ σωστά είπες κυκλοφόρησε σε 2 κωδικούς (ARC και AVY). Μήπως ξέρει κανείς έστω και πολύ βασικά πράγματα όσον αφορά περίπου το κόστος ενός τέτοιου μοτέρ,όπως και που μπορώ να βρω κάποιο??
  8. Έψαξα ήδη,αλλά δυστυχώς δε βρήκα τπτ...
  9. Χμμμ,ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Ναι dubbeR_OuNkaS,γι' αυτό το μοτέρ μιλάω,χωρίς να κολλάω ντε και καλά σ' αυτό όμως. Αλλά ενδιαφερόμουν για κάποιο κινητήρα αυτής της κατηγορίας πάντως... Αν ξέρει κανείς τίποτα άλλο σχετικά με αυτά που ρώτησα ας απαντήσει..!
  10. Παιδιά,καθαρά από περιέργεια(τουλάχιστον αρχικά): -Πόσο εύκολο/δύσκολο είναι να βρεί κανείς τέτοιο κινητήρα? -Πόσο περίπου κοστίζει? -Ποιές είναι οι προδιαγραφές του(του αυτοκινήτου που τον φοράει εννοώ)->επιτάχυνση,ιπποδύναμη,ροπή κτλ. και σε τι στροφές? -Εμπεριέχει προβλήματα μια τέτοια μετατροπή? -Υπάρχει κάποιος άλλος κινητήρας για ανάλογη δουλειά που να αξίζει? Όποιος ξέρει απαντάει σε ό,τι ξέρει και τον ευχαριστώ πολύ!
  11. Μάλισταααα...Ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση παιδιά(αν και μου ψιλοραγίσατε την καρδιά )! P.S.:Για κάποιους που ρώτησαν έχω το 100άρι,με υδραυλικό τιμόνι και climatronic...
  12. Συμφωνώ μαζί σας παιδιά,αλλά να που ο φίλος μας ο Νίκος έχει μια κάποια λύση...! Νίκο,να σου πω,όταν λέμε αισθητή?Βάλτο σ' ένα παράδειγμα να καταλάβω αν αξίζει αν θες... Κανείς άλλος κάποια λύση τέτοιου τύπου(πέρα από τον κινητήρα του S3! )?
  13. Γεια σας! Σκέφτηκα να ανοίξω αυτό το topic καθώς αυτό το θέμα νομίζω μας απασχολεί όλους... Όπως λέω και στον τίτλο,το αυτοκίνητο κυριολεκτικά "γονατίζει" όταν ανοίγουμε τον κλιματισμό και σε μια ανηφορίτσα με 2 άτομα π.χ. θέλει μπόλικο πατινάρισμα για να ξεκινήσει... Ήθελα λοιπόν να σας ρωτήσω: Υπάρχει λύση στο πρόβλημα,βελτιώνει κάτι την κατάσταση(μιλάω για αισθητές διαφορές)? Θα δούμε ποτέ άσπρη μέρα ή είμαστε καταδικασμένοι? Παρακαλώ ειδικά όσοι έχουν προσωπικές,δοκιμασμένες εμπειρίες να διαφωτίσουν κι εμάς τους υπόλοιπους!
  14. Παιδιά επειδή εδώ και καμιά 1000 χλμ μου ζητάει service των 30000 χλμ θα ήθελα κάποιες απαντήσεις σχετικά γρήγορα αν μπορείτε...: 1) Πείτε κάποιο/α καλό/ά (δουλειά και τιμές) εξειδικευμένο συνεργείο στις περιοχές Αγ. Στέφανος,Ν. Ερυθραία,Κηφισιά,Πεύκη,Ν. Ηράκλειο,Μεταμόρφωση,Μαρούσι ή τέλος πάντων κάπου σχετικά κοντά. 2) Πόσο περίπου θα μου κοστίσει το service εκεί? Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω κάποιος να μπορέσει να με βοηθήσει σύντομα!!!
  15. Peryrho,δεν έχω υπόψη μου κάτι τέτοιο ή τουλάχιστον κι ας το γράφουν,δεν έχω ακούσει ποτέ για αυτά τα αυτοκίνητα τόσο εκτεταμένα παράπονα όπως για τα polo μας(παρά μόνο για μεμονωμένες παριπτώσεις)... Τώρα από εμπειρείες γνωστών και φίλων(όσες θυμάμαι τώρα) από: 3 BMW,1 Peugeot,1 Renault,1 VW(Golf),2 Suzuki,2 Fiat,1 Daewoo το μόνο που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα είναι το δικό μου... (και όλα τα παραπάνω δεν έχουν "κάψει" ποτέ ούτε σταγόνα! (Κι εξάλλου πώς εξηγείται το ότι άλλα καίνε,άλλα δεν καίνε ή το ότι άλλα σταματάνε στα 15000 να καίνε όπως ισχυρίζεται κι η αντιπροσωπεία,ενώ άλλα καίνε για πάντα?!?)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.