Jump to content

dkosk

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About dkosk

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

dkosk's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. είναι γνωστό θέμα απλώς ζητώ διευκρινήσεις. συνεργείο με διαγνωστικό μου είπε τα εξης: με την απλή μέθοδο του σβησίματος (το κάναμε και ξανα άναψε) βγάζεις μόνο την μεριά που έχει πρόβλημα ο αερόσακος. (πλευρά οδηγού εδω) και η πρώτη σκέψη πάει στα καθίσματα από κάτω! με ένα διαγνωστικό πρόγραμμα στον ιδιο υπολογιστή που αργει περισσότερο αλλα κανει πιο deep down έλεγχο έβγαλε λέει οτι είναι η σκαστρα του αερόσακου στο τιμόνι και άρα να αλλάξω το δακτυλίδι με τις επαφές του τιμονιού.. (85 ευρα σην εργασία) η ερώτηση μου ειναι, να το κάνω μια χαρα μου φαίνεται (φτηνά την γλύτωσα) αλλά μήπως θέλει απλα σπρέι η επαφες και δεν ειναι τίποτα σοβαρό? προτείνετε ή οχι? το έχετε ξανα ακούσει σαν πρόβλημα? ευχαριστώ Δ.
  2. ευχαριστώ και τους 2 σας για τις απαντήσεις!! δεν είχα σκοπό να πάω σε κανέναν απο τους 2 !! φάνηκε άλλωστε απο αυτό που έγραψα. και τους 2 τους βρήκα στην ενότητα του φορουμ μας εδω (Προτεινόμενε συνεργία) θα μπορούσατε σας παρακαλω να μου προτείνετε το συνεργείο που πάτε εσεις... με πμ αν δεν θέλετε δημόσια. και ιδιαίτερα εσένα And64 δεν με ενδιαφέρει η περιοχή πάω παντού για το GTI μου... ευχαριστώ... αν και 170Ε σε μή εξουσιοδοτημένο, και 200 σε επίσημο με κάνει και το ξανασκέπτομαι για 30Ε δεν έχω πρόβλημα νομίζω τον καλύτερο εξουσιοδοτημένο πάντως τον ξέρω στην Αττική γιατί είμαι 20 χρόνια με Golf οπότε όποιος ενδιαφέρετε το το λέω με πμ για να μην κάνουμε και αθέμιτη διαφήμιση
  3. τωρα παω στα 60000 σε μερικές μέρες τα ¨κλείνω" ! δεν έχω κανένα πρόβλημα προς το παρόν αλλά επειδη δεν αμς παίρνει να κάνουμε και επισκέψεις σε εξουσιοδοτημένα θα ήθελα να του δώσω την καλήτερη φροντίδα με τα καλύτερα υλικα χωρίς να πληρώσω ταμπέλες και τιμοκαταλόγους που επιβάλη η αντιπροσωποία. είμαι για αντικατάσταση βαλβολίνων και φιλτρου τώρα και δεν ξέρω που να το πάω... πήρα σε 2 τηλ απο εδω και με κούφαναν λίγο. ο ένας μου είπε 30Ε βαλβολίνες και αντικατάσταση (φοβάμαι να πάω) και ο άλλος μου είπε να πάρω την την Δευτέρα να δω λέει τι ψρειάζετε αν μπορω να μου το κάνει γιατι δεν το έχει ξανακάνει, (και εκει φοβάμαι να το πάω) και το επισημο συνεργίο μου είπε "υπολογίστε περίπου στα 200Ε !! και εκει δεν το βλέπω... γνώμες?
  4. ξέρει κανεις κάποιον ηδικό σε GTI και ιδικότερα DSG ?? δεν θελω γιατρό, απλά να το αγαπάει και να το ανοίγει με στοργή και αγάπη..
  5. το πρόβλημα του mechatronic τι αρχικα συμπτώματα έχει, ξέρει κανεις? εμενα το DSG6 σε GTI του 2006 εχει αρχίζει λίγο να ακούγετε ενα ομοιογενες γρατζόύνισμα (για βαλβολίνες μου παραπέμπει ο θόρυβος). αλλα αυτο που παρατήρισα είναι οτι κροταλίζει στην νεκρα, και αμα κουμπόσω το D σταματάει, είναι φυσιολογικό?
  6. καλησπέρα, τι τακακια προτείνετε για golf V GTI ?
  7. επιτελους...

  8. επιτελους...

  9. Παιδιά καλησπέρα, μερικές μέρες πριν έκανα και εγω το παιδικό όνειρο πραγματικότητα και εχω στο γκαράζ μου ενα GTI-BWA DSG Η 1η ερώτηση που έχω να σας κάνω είναι: σε μερικά φορα του εξωτερικού λένε οτι το BWA μοτερ είναι 20 αλογα παραπάνω απο το AXX δηλαδή παίζει να είναι αλήθεια αυτό?
  10. καλημέρα, επαναφέρω λίγο το θέμα αυτό γιατί ψάχνοντας εδώ και μέρες αυτοκίνητο έχω καταλήξει ότι ΘΕΛΩ DSG και ζητώ την γνώμη σας. σε μεταχ βρίσκεις GTI DSG με 18000 περίπου, και τα αντίστοιχα 1400cc GT DSG στα 17000 ίδιας χρονολογίας. ο λόγος προφανής πλέον φορολογίας μεταπώλησης κλπ... δεδομένου οτι δεν έχω πρόβλημα φορολογικής δήλωσης και οτι μπορώ να καταπιώ τα 600Ε τέλη κυκλοφορίας, έχετε κάποιον σημαντικό λόγο να ΜΗΝ πάρω GTI DSG ? Επίσης, εσείς που ξέρετε, τα DSG κρατάει την ταχύτητα κουμπωμένη σε manual κατάσταση η σε προχωράει στην επόμενη αν ζοριστεί στα όρια και ε κρεμάει (πχ σε στροφή οδηγώντας στο όριο?) Ευχαριστώ
  11. το έκανες? επειδη ακούγετε απίστευτο και επειδή μάλλον δεν με πιστεύετε, θα σας πω την δική μου περίπτωση. ενας πολυ ενοχλητικός ήχος έρχεται απο πισω απο τις μπάλες (βαρίδια) που ειναι στο τελείωμα απο το σχοινάκι που ανασηκώνει την εταζέρα. οι φίλοι μας γερμανοί δεν προέβλεψαν οτι με κλειστο το καπο τα βαριδια θα αιωρούνται και θα κοπανάνε πέρα δωθε, το πορτμπαγκάζ οταν ειναι άδειο κανει την δουλεία του ηχείου και αυτο που σας λέω είναι πραγματικότητα.
  12. εχω περάσει απο το ιδιο πρόβλημα. αν η περιγραφή ειναι σωστή, τότε κανε μου μια χάρη χωρίς να γελάσεις !!! όταν το έκανα και εγώ δεν το πίστευα! άνοιξε το πορτ παγκαζ σου και βγάλε την εταζέρα έξω. ακούμπα την σε μια γωνιά και βάλε μπρος το αυτοκίνητο. κάνε μια βόλτα και ελα μετά πες μας αν ακούγετε αυτο που λες. μην παρασυρθείς απο το αστείο της υπόθεσης, απλα κάντιο και ελα πες μας μετα αν ακούγετε. φιλικα δημητρης
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.