Jump to content

golfakias1600cc

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

About golfakias1600cc

  • Birthday 07/12/1985

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4
  • Car's nickname
    turbogolfakias

golfakias1600cc's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. παιδια μολις χθες βρηκα τη εφταιγε και αφου αλλαξα φυσικα βενζιναντλια ξαναπαω στον προγραμματιστη της overload το ξανακοιταει μου λεει μπεκ θελει αλλαγμα λεει γιατι τα τερματιζει.τελος παντων τσατιστηκα γυριζω παλι πισω βρισκω εναν ρυθμιστη πιεσης βενζινης 4 bar τον βαζω πανω και το αμαξι εστρωσε.του το παω λοιπων και μου το προγραμματισανε με βενζιναντλια 4τραμπαρη και ρυθμιστη και το αμαξι ειναι πενα.σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια σας.
  2. Κοιτα να δεις τι επαθα.το αυτοκινητο που αγορασα ειχε προγραμμα γερμανιας.κανω ολη την μετατροπη κανονικα δουλευει αψογα το αυτοκινητο και αρχιζω να βαζω πραγματα επανω.εξατμιση ολοσωμη σκαστρα αγελαδα Intercooler φιλτρο οργανα.ξαφνικα μου επεσε η πιεση στο μπαρομετρο και αποφασιζω να ξαναφτιαξω το προγραμμα οποτε το προηγουμενο σαββατο πηγαινω για προγραμμα overload.το αυτοκινητο στην κυριολεξια ξεσκιζε με πιεση οβερ 1,68 και σταθερη 1,27 τελειο στις δοκιμες με την μονη διαφορα οτι δεν το τερματισαμε την 6η στις δοκιμες λογο βροχης.το περνω λοιπων χαρουμενος γυριζω στο σπιτι το παρκαρω την κυριακη δεν το περπατησα και την δευτερα το βγαζω μια βολτα και τυχαια κανω ενα πατημα με ενα octavia gt193 + προγραμμα γυρω στα 230 ειπε οτι ειχε δυναμομετρημενο.και ενω τον κανω ενα δυνατο πεταγμα μεχρι τα 0-200 τον ειχα 3 αυτοκινητα διαφορα ξαφνικα με το που βαζω 6η και φουσκωνω γυρω στις 5100-5200 εκει που εχω 1,25 πιεση ξαφνικα κοβει το αμαξι και η πιεση στο οργανο κατεβανει στο 0,5 και ξανα σε κλασματα δευτετολεπτου παει 1,25 και ξανα 0,5 και ξανα 1,25.σταματαω επιτοπου βασω το διαγνωστικο ολα καλα καμια βλαβη.αμεσως μετα φευγω κατευθειαν για δυναμομετρηση η οποια εβγαλε αλογα 237,1ΗΡ με 39,8 κιλα ροπη αλλα στο τελος του σχεδιαγραμματος στις 5100-5200 εκανε αυτο το πεσιμο που ειχα και στο δρομο.το στελνω στον προγραμματιστη και μου λεει μαλλον απο βενζιναντλια.και το ερωτημα μου ειναι γιατι με το παλιο προγραμμα δεν ειχα τετοιο προβλημα.ξεχασα να αναφερω οτι φοραω βενζιναντλια απο το 1600αρη γιατι στην αντιπροσωπεια που ρωτησα μου ειπαν πως ειναι ιδιες.τωρα ψαχνω για βενζιναντλια μετα που πηγα και μετρησα και την αντλια και εβγαλε 2,25 πιεση και 0,728 επιστρεφομενα αλλα ποια αντλια να περασω χωρις να χρειαστει πατεντα και να ειναι και 4 μπαρ ?μου ειπαν για μια βαλμπουρο αν δεν κανω λαθος αλλα θελει πατεντα για να μπει.περιμενω τα φωτα σας.
  3. 2,25 μετρησa στο ρελαντι κατευθειαν πανω στο σωληνακι που ερχετε απο το ρεζερβουαρ στην μπεκιερα πριν τον ρυθμιστη πιεσης.Ο ρυθμιστης βενζινης ειναι 3 bar αυτος που φοραω.απλα επρεπε να εχω δυο κιλα πως τα μετρανε για τα επιστρεφομενα και εχω 700 γραμμαρια με αποτελεσμα να στεγνωνω στα ψηλα.εχεις καθολου ιδιεα ποια βενζιναντλια να περασω ?δεν θελω πατεντες καλυτερα ακριβοτερη και να μπει με τη μια παρα φθηνοτερη και πατεντες
  4. καλησπερα σε ολους.εχω ενα προβλημα μετρησα πριν λιγο την πιεση της βενζιναντλιας μου και ενω ειναι 3 bar μου εδειξε 2,25 bar με 0,750 επιστρεφομενα.το ερωτημα μου ειναι γιατι εχω τετοιες πιεσεις και τη αντλια να φορεσω χωρις να κανω πατεντα.το αυτοκινητο ειναι στα 237,1hp δυναμομετρημενο.παρακαλω οποιος ξερει ας με βοηθησει.
  5. golfakias1600cc

    Aa

    περα απο το αν δεν αξιζει η οχι μπαινουν κουτι πανω η θελει κοψε ραψε και πατεντα στην πατεντα?
  6. καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω γιατι το καντραν μου μετα την μετατροπη απο 1600αρη σε gti δεν μετραει καλα αν και το ρυθμισανε και καλα αλλα παλι κλεβει 20 χιλιομετρα.εχω κρατησει το 1600αρη καντραν μηπως δεν συμβαδιζει με τον αισθητηρα που εχει πανω στο σασμαν ο οποιος ειναι απο το 1800 ?η ερωτηση μου ειναι αν αλλαξω εκεινον τον αισθητηρα απο το σασμαν και απο τον 1800 που φοραει βαλω απο 1600αρη θα δουλεψει το καντραν αφου ειναι και αυτο απο 1600αρη ?και αυτος ο αισθητηρας υπαρχει περιπτωση να ειναι ολοι ιδιοι δηλαδη 1600 με 1800 να ειναι ιδιοι με αποτελεσμα τσαμπα αγορα?αν ξερει καποιος ας μου βοηθηση.
  7. golfakias1600cc

    Aa

    ok σε ευχαριστω μηπως γνωριζει καποιος αν τα πισω ακρα μαζι με τα φρενα απο S3 μπαινουν σε golf4 ?
  8. εχω προβολακια για τον προφυλακτηρα μαζι με τις γριλιες ειναι της hella.
  9. φιλε μου εχω προβολεις ομιχλης hella μαζι με τις γριλιες κομπλε.αν θες πεσμου. email:golfakias1800turbo@yahoo.gr
  10. φιλε μου εχω προβολεις ομιχλης hella μαζι με τις γριλιες κομπλε.αν σε ενδιαφερει στειλε μου.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.