Jump to content

billaros

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

About billaros

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

billaros's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. φιλαρακι καλησπερα ειμαι και εγω κατοχος μιας golfos 6 και στα 30.000 εκανα σερβις με 200 ευρω +καρτα καυσαεριων και λαστιχα τραμπα μπρος πισω...!!ενοειτε παντα σε αντιπροσοπεια και με σφραγιδουλα αυτοκολιτακι κτλ...ετσι απλα στο λεω για να μην σε πιασουν κοτσο..
  2. λοιπον σημερα μιλησα με αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι ειναι μια βαλβιδα λαδιου η οποια οταν σβηνει το αμαξι δεν αφηνει το σωστο λαδι που πρεπει για να παρει μπρος και γιαυτο χρειαζοντα η παραπανω μηζιες για να ανεβαση η τρομπα λαδι!!δεν ξερω αν εχει αντιμετωπισει καποιος κατι ιδιο!!αλλα θα θελα πολλη να ποσταρει την εμπειρια του!!
  3. επειδη ξερω οτι καποιοι εχετε το ιδιο προβλημα και θελετε απαντησει κανονισα με αντιπροσωπεια να το παω Μ Δευτερα και θα το παρω Μ Πεμπτη!!οποτε οτι μου πουν να στε σιγουρι οτι θα το ποσταρω!! α!και να διευκρινησω κατι το αυτοκινητο ολο το χειμωνα και το φθινοπωρο δε ειχε τιποτα απολυτος!!!!το εχω παει δυο φορες το βαλανε εγκεφαλο..βγαλαν τρομπα εξω τιποτα!!εγω απλα και δημοκρατικα τους ειπα παρτετο και φτιαχτετο αλλιως αμα ληξει η εγγυηση και παρουσιαστει μετα ολος τυχαιος απο που ειναι το προβλημα..εχει να γινει μαχη..
  4. φιλε σε ευχαριστω που απαντησες!!αλλα κατι διαβασε σχετικα..και γραφαν για τρομπα υψηλης..σημερα που πηγα στην αντιπροσωπια τους εβαλα και τα κοιταξαν ολα...δεν βρηκαν τιποτα παλι δυστιχως!!και ο μηχανικος μου ειπε οτι πρεπει να τους το κανει στα χερια τους για να το βρουν,και να το αφισω εκει 3 μερες για να εντωπισουν την ζημια...και μαλον ετσι θα κανω γιατι λιγη η εγγυηση σε λιγους μηνες και δεν θελω να πληρωνω @#$%$%%^%&!!
  5. καλησπερα σε ολους τους συμφορουμιτες!!εχω ενα golf 6 και αντιμετοπιζο το εξεις παραξενο προβλημα και θελω τα φωτα σας!! το αυτοκινητο το εχω εναμισι χρονο και ΜΟΝΟ οταν εχει πολλες ζεστες και το εχω εκτεθημενω και οχι σε καποια σκια πηγενω να το βαλω μπρος και δεν περνει!!σκαει νε μεν αλλα σβινει!! μετα απο 3-4 φορες λοιπον περνει...μου το εχει κανει πολλεσς φορες και αναγκαστικα να το παω αντιπροσωπεια εκει το βαλαν σε vag αλλα δεν εβγαλε τιποτα to αυτοκινητο!! εχει κανεις αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα η να εχει ακουσει κατι?σας παρακαλω βοηθιστε γιατι τελειωνει η εγγυηση και θελω να το φτιαξω!!
  6. ειληκρινα ερωτευσιμο αυτοκινητο....αλλα οχι υβριδικο ρε φιλε..ελεος αυτα τα αυτοκινητα πρεπει να τα "ακους" ποιος νοιαζετε για χαμηλες καταναλωσεις και μπουρδες?????το γρηγορο εργαλειο ειναι 3 πραγματα :1)πολλα αλογατα (λογικο...) 2)θορυβος μοτερ..(να φτιαχνεσε με την "μελωδια του") 3)κανονικο κιβωτιο ταχυτητων...οτι και να λενε εχει αλλη χαρη τα κατεβασματα και η αλλαγες..απο τις νεες ξενερωτες τεχνολογιες....dsg-σειριακα-αυτοματα και χαζομαρες!!! ps:αμα ειχε και μια σειρα weber..θα ειτανε τρελαααα!!!))))
  7. τυχαιο??!!? δεν νομιζω lol lol
  8. αυτο εχω και εγω ειναι αψογω στον συνιστω ανεπυφιλακτα!!
  9. σκεψου οτι μπορει να μην εχει καν διπλωμα οποτε και η ασφαλεια δεν τον καλυπτει..!!
  10. καλησπερα παιδες διαβαζω προσεχτικα αυτα που γραφετε γιατι με ενδειαφερει πολλη το θεμα..ειλικρινα ορισμενη εχετε δικιο σε αυτα που λετε αλλα θελω λιγο να καυτηριασω κατι ατακες του στηλ¨μ@λ@κ@Σ και ανεγκεφαλος και καλητερα να ειταν μεσα και κατι τετοια.."σιγουρα απο μια οπτικη γωνια εχετε δικιο απο την αλλη ομως η κοντρες στην ελλαδα μετα το πρωτο fast and furious 1 ανεβηκαν κατα 50 % και επεισης θελω να τονισω πως πολλη απο εσας που λετε ολα αυτα εχετε κανει εστω και μια φορα στην ζοη σας κοντρα εχετε ανοιξει εστω και μια φορα στην ζωη σας το εργαλειο σας σε κινηση η σε εθνικη....εγω προσωπικα δεν θα πω ψεματα το εχω κανει πολλες παραπανω απο μια φορα οποτε πιστευω οτι δεν ειναι σωστο να κρινουμε τοσο σκληρα κανεναν...σιγουρα κριμα γιαυτα τα παιδια..αλλα θα συμφωνησο στο κοματι για αυτους που κανουν την ζημια και φευγουν..αυτη οντως ειναι για κρεμασμα ..οσο για τις κοντρες στην τελικη αυτος που δεν θελει να κανει κοντρες και θελει να πηγενει στην δουλεια του ηρεμα δεν σκεφτεται καν για tsi turbo gti και δεν συμαζεβεται θα παει και θα παρει το απλο το golf to polo κτλ..που ομως το ποσοστο αυτο ακομα και στο φορουμ μας ειναι ενα 5% που εχουν την απλη εκδοση.. α!και δεν θελω να μου πει καποιος εγω το tsi το εχω για να με βοηθαει στις προσπερασεις η για να μην κολονη με το air condition...γιατι θα βαλω τα γελια ειληκρινα..ευχαριστω που με ακουσατε!!!
  11. καλησπερα παιδες!!η αληθεια ειναι πως ειχα καιρο να μπω στο φορουμ λογο διαφορων προσοπικων προβληματων!!τεσπα να με παλι και με αφορμη το σοβαρο προβλημα του φιλου μας ειπα να κανς το πρωτο μου ποστ μετα απο καιρο!!λοιπον φιλαρακι ειλικρινα ληπαμαι για οτι σου συμβαινει αλλα θα σε συμβουλευα να τους κινηγησεις νομικα..παρε τουσ μαρτυρους σου και την χαρτια και "τρεχτους" αν πας τελικα στα δικαστηρια ως και ψυχικη οδυνη θα τους παρεις...βεβαια παντα με καποιον δικηγορο...και ΟΧΙ μονος σου!θα σου κοστησει κατι παραπανω αλλα πιστευο θα τα καταφερεις!!σου ευχομαι να σου παν ολα καλα!α τωρα παιδια επειδη ειδα πολους να τρομοκρατουται...επειδη εγω ειμαι της παλιας σχολης και μου χει τυχει το "χωρις φρενα" αν δεν μπορεις να το σταματισεις σβησε τον κινητηρα με ταχυτητα....σιγουρα θα παθει ζημια το αμαξι αλλα θα σωθεις και εκεινη την στιγμη αυτο ειναι που μετρα!!το ξερω οτι μετα απο αυτο που γραφο θα βγουν παρα πολλη που θα σχολειασουν αυτο που λεω σχετικα με τον τροπο..αλλα εγο αυτο ειχα κανει καποτε..και σωθηκα!!ευχαριστω!!
  12. δειτε αυτο αξιζει...δεν το εχω δει ποτε να δουλευει και αναρωτιεμε αν κανεις απο το φορουμ εχει δει κατι παροιμοιο.!!
  13. καλησπερα παιδες διαβαζω τα τοπικ σας και ηθελα να προσθεσω και εγω κατι..η γνωμη η δικια μου ειναι η εξεις: ο χρονος ζωης ενος αυτοκινητου ξεκινα απο το στρωσιμο(βασικο)ασχετα τις καραμελας δεν θελει στρωσιμο και συνεχιζει στα σερβις χρηση κτλ.. εγω ειμαι κατοχος ενος golf 6 1.4 το απλο...η αληθεια ειναι πως ηθελα να παρω tsi αλλα φοβηθικα το τουρμπο ακομα και αν ειναι..αντιπροσωπιας..πιστευο οτι η ατμοσφαιρα ειναι πιο σταθερη και πιο οικονομικη σε ζημιες σερβις κτλ η γνωμη μου για την vw ειναι οτι την κατατασω σε ιεραρχεια μετα thn bmw!!παντα βεβαια με την σωστη χρηση..και δεν την βαζω με τπτ διπλα στην toyota και οχι επειδη εχω golf απλα επειδη καποτε ετιχε να περασω απο toyota και ξερω.... η vw ΝΑΙ ειναι αξιοπηστη αλλα...οταν διαβαζω κατι τυπους(χωρις παρεξηγηση παντα δικα σας ειναι καφτετα.)στο φορουμ και λενε 1500 χλμ tsi και ανοικσα με τον ενα με τον αλλον...ντακσει ρε φιλε στην τελικη 122 ιππους εχεις οχι 222 και ενα τονο αμαξι και..θελει λιγο respect το αυτοκινητο γιατι ειναι σιδερα!και το σιδερο θελει φροντιδα οπως και ο ανθρωπος στην αρχη δεν φενονται η ζημιες μετα ερχονται τα "καλα"! τεσπα σορυ αν μιλησα λιγο καυστηκα παντως επειδη εχο ιδιαιτερη σχεση με το αμαξι μου ειπα να πω την γνομη μου!δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ αλλα μου βγηκε να γραψω απο αυτα ποθ διαβασα!ευχαριστω!!
  14. Καλησπερα μαγκες!λοιπον θελω τα "φωτα"σας..την αλλη βδομαδα θα παω να δω λιγο χιονι..και αυτο που ηθελα να ρωτισω αν ξερει καποιος απο προσωπικη εμπειρια ειναι το εξεις: πηγα να παρω αλησιδες και μου ειπαν οτι δεν ξερουν αν κανουν για το golf 6 μου γιατι λεει οτι εχουν βγει κατι σαν"πανια"για τα καινουρια αυτοκινητα.. ετσι και εγω για να μην πεταξω λεφτα ειπα να τηλεφωνησω στην αντιπροσοπια πρωτα..(δεν επερνα ενα μεντιουμ καλητερα?)και μου ειπε ο μηχανικος οτι :οτι και να σου πο θα νε ψεματα (omg)αυτα τα πανια τα εχω ακουσει αλλα δεν ειναι testαρισμενα ακομα.... και του λεω :η αντιπροσωπια τι προτεινη σε αυτη την περιπτωση?γιατι του λεω οπως καταλαβενω αν θα γινει μια ζημια δεν το καλυπτει η εγγυηση και θα μου ζητατε μετα να τα βαλω απο την τσεπη μου.... μου λεει:μου λεει ναι ετσι ειναι γιατι ειναι ζημια απο εξωτερικους παραγοντες και δεν το καλυπτη η εγγυηση....αλλα αυτο που θα σου προτεινα εγω να βαλεις αλησιδες απλα να προσεξεις απο πισω τα σωλινακια του abs...και τον αισθητηρα.. παιδες plz πειτε μου αν ξερετε κατι...ευχαριστω!!!
  15. μου φενετε μαγκες οτι τις τζουζετε λιγο της δευτερες σας... λογικο ομως ειναι οταω εχεις αλογατα κατω απο το καπο σου.. παντος απο προσοπικη εμπειρια καποτε ειχα μια bmw 316 e36 λοιπον απο τα πολλα λιμανακια η δευτερα δεν μου κουμπονε καθολου...πιστευω οτι στην περιπτωση σου ειναι το γραναζι οπως και σε μενα τοτε..θα σου πο κατι off the reccord και ψαχτω λιγο υπαρχει ενα υγρο στην αγορα ονομαζετε cot6 κανει θαυματα ..μου το εβαλαν στις βαλβολινες και ειταν σαν να αλλαξα σασμαν..!!καλη επιτυχια σου ευχομαι!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.