Jump to content

mprouklis

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About mprouklis

Other Info

  • Car Type
    Passat

Recent Profile Visitors

1,064 profile views

mprouklis's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Νασαι καλα φιλε SciroccoΑνεμος που ανταποκριθηκες στο προβλημα μου !!! ο ηχος δε θα φυγει το κανει γιατι ειναι ξερου τυπου ετσι μου ειπε , στη κοσμοκαρ απεναντι ειναι και η καρετα εκει εχουν το συνεργει στων αλιμο!!! Ηθελα να σε ρωτησω το εξης αξιζει να βαλω προγραμα και αν ναι πιο προτηνεις ??? να μην εχω προβληματα !!
  2. Καλησπερα σας σχετικα με το προβλημα στο dsg 7 πηγα στην κοσμοκαρ το ειδε ο υπευθηνος το καναμε μια βολτα μαζι και οντος μου ειπε οτι θα αλλαξουμε το πολυδισκο και θα ειναι οκ, οταν ειδε οτι η εγγυηση εχει ληξει εκει κοπιασε λιγο και μου ειπε να το δουμε / ελα ντε του λεω το αμαξη ειναι 26 μηνων και απο χλμ 13,450 ολοκαινουργιο για να μην πολυλογο θα το καλυψουνε το ανταλακτικο 100% και την εργασια 80% δηλ θα πληρωσω περιπου 80-90Ε τελος παντων λεω κοματια να γινει ειπα οκ περιμενω να με παρουν τηλ να τους παω το αμαξη γιατι το εχουν παραγγηλει,αυτα εν ολιγοις , πιστευω να μην εχω παλι προβληματα !!!
  3. παραπονεθηκα για τους θορυβους και ξερεις τη μου ειπαν ??? οτι επειδη δεν το πολυκηκλοφορω το αμαξη μενουν ακινητοποιημενα τα αμορτισερ και τριζουν τα πιατακια ,ξερεις των κοιταζα για της μαλακιες που μου ελεγε μεχρι που μπηκα στο forum και μου εκανε και το ροταρισμα στη2 και αρχισα να τη ψιλιαζομαι ετσι εχει η υποθεση ////// το αμαξη το πηρα απο τους τελευταιους του παζαροπουλου καταλαβαινεις τη λεω!!!!!!! για ΓΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
  4. Σε ευχαριστω πολυ θα παω και θα σας ενημερωσω αλλα ειναι πολυ χαλιδες στη cosmocar και πιστευω οτι το ξερετε ολοι σας !!!! το εψαξα το θεμα και ειμαι λυπημενος για ενα ακριβοπληρωμενο αμαξη να υπαρχει αυτη η αντιμετωπιση πιστευω να με καταλαβαινετε !!! ειμαι σκασμενος !!!!!1 TOYOTA να ηταν θα το εφτιαχναν αμεσως !!!!!!! θα σας ενημερωσω αμεσως!!!!
  5. Γεια σας ! ειμαι καινοργιος στο forum εχω ενα passat 1.8 r-line dsg 7 το πηρα το 2010 αρχισανε τα προβληματα στο dsg7 στην αρχη της 2 μου ροταρει και κανει καποιο μεταλικο θωρυβο ??? το αμαξι ειναι αριστο στρωμενο και με 13000χλμ σχεδον ολοκαινουργιο η εγγυηση εχει ληξει ! θα μου το φτιαξει η αντιπροσοπεια η θα γινει κανενας ΦΟΝΟΣ το λεω αυτο γιατη εχει 35000€ ( 11.000.000) εκατ/ρια σε ελληνικα λεφτα εε δεν ειναι και λιγα ??? ξερω οτι στην αντιπρωσοπεια σε κοιτανε λες και ειμαστε βλακες . Τη μου συμβουλευετε να κανω ωστε να παω προετοιμασμενος εκει??? παντως η ΚΙΑ δινει εγγυηση 7 χρονια και ειναι κινεζικο αυτοι δηλ ειναι πιο σιγουροι για τα αυτοκινητα τους ?????? περιμενω νεα σας???
  6. file exeis dikio pano se auto pou grafeis thelei prosoxi. ego parigeila to neo passat 1800 r-line me prostheto eksoplismo [ iliorofi gruis control ktl imerominia paradosis mou eipan 3 me 4 mines ,to apotelesma file kleisame tous pente mines kai amaksi den exo pareikai to tragiko to amaksi exei apoplirothei kai mou exoun erthei kai oi doseis .PAZAROPOULOS mia apantisi sovari de mou exei dosei mexri simera kai skeftomai poli sovara na akyroso tin paraggelia , ti mou sinistatai????????
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.