Jump to content

dim74

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About dim74

Other Info

  • Car Type
    Scirocco

dim74's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. οχι φιλε δεν θα σε ειδοποιησουν αυτοι...εσυ πρεπει να ξερεις ποτε πρεπει να πηγαινεις το αυτοκινητο σου για λαδια,service κτλ... επανερχομαι σε οποιος ξερει... 1)υπαρχει τετοια οδηγια απο την vw 2)σε ολες τις αντιπροσωπειες ετσι γινεται? 3)ειδικα απο την στιγμη που ειναι πρωτη αλλαγη επρεπε να με ρωτησουν η οχι? 4)υπαρχει ουσιαστικη διαφορα αναμεσα στις δυο μεθοδους ετσι ωστε να αξιζει να κανω αλλαγη των λαδιων αυτων παλι, επειδη εγινε με λαθος τροπο? 5)μπορω να ζητησω την δωρεαν αλλαγη απο την αντιπροσωπεια επειδη το εκαναν ετσι... χωρις να με ρωτησουν?
  2. speedy αλλο δεν βιδωσαν καλα την βιδα και αλλο δεν αλλαζουμε τα λαδια απο κατω γιατι χαλαει το καρτερ! οσο για τον δευτερο φιλο οι αλλαγες λαδιων γινονται στα 15.000 χλμ η στον χρονο(για την vw)...οποιο ερθει πρωτο!ας εχεις κανει και 500χλμ στον χρονο,πρεπει να αλλαξεις λαδια!
  3. εγινε στην επισημη αντιπροσωπεια του νομου αχαιας(πατρα) δελτα καρ...μαλιστα οταν στο τελος πηγα να πληρωσω η κοπελα που ηταν εκει υπευθυνη μου ειπε να μην ανησυχω,πως αυτη την οδηγια εχουν απο την vw και η προκληση συνεχιστηκε λεγοντας μου αν μαθω πως δεν ισχυει οτι μου λεει να την παρω τηλ να της το αναφερω!της ειπα πως θα το ψαξω το θεμα...μαλιστα σημερα πηρα τηλ στην kosmocar και ζητησα να με ενημερωσουν αν πραγματι αυτη ειναι η οδηγια της vw(αναρροφηση και οχι απο κατω ...).μου ειπαν πως θα με ενημερωσουν απο δευτερα... να αναφερω επισης πως δεν επιτρεπουν να ειναι ο πελατης στον χωrο του service με αποτελεσμα αν δεν εβλεπα απο μακρια τι εκαναν να μην ειχα παρει χαμπαρι τι εγινε!να σημειωσω πως δεν μου ειχε περασει καν απο το μυαλο πως υπηρχε περιπτωση ειδικα στην πρωτη αλλαγη λαδιων να τολμησουν κατι τετοιο!το αυτοκινητο δεν το ανεβασαν καν ψηλα να το ελεγξουν απο κατω μηπως υπαρχει καποιο προβλημα!οποιος ξερει ας μου απαντησει 1)υπαρχει τετοια οδηγια απο την vw 2)σε ολες τις αντιπροσωπειες ετσι γινεται? 3)ειδικα απο την στιγμη που ειναι πρωτη αλλαγη επρεπε να με ρωτησουν η οχι? 4)υπαρχει ουσιαστικη διαφορα αναμεσα στις δυο μεθοδους ετσι ωστε να αξιζει να κανω αλλαγη των λαδιων αυτων παλι, επειδη εγινε με λαθος τροπο? 5)μπορω να ζητησω την δωρεαν αλλαγη απο την αντιπροσωπεια επειδη το εκαναν ετσι... χωρις να με ρωτησουν?
  4. σημερα εκανα την πρωτη αλλαγη λαδιων(6500 χλμ)...συμπληρωσα χρονο που εχω το αυτοκινητο.εβαλα δικα μου λαδια(mobil 1 esp formula 5w-30).τα λαδια μου τα αλλαξαν με αναρροφηση...αλλαξα και φιλτρο λαδιου...ειναι αυτο σωστο?οταν τους ρωτησα γιατι μου ειπαν στην αρχη πως αν θελει ο πελατης και αναλαβει την ευθυνη τοτε μονο τα αλλαζουν απο κατω...την ευθυνη γιατι στις συχνες αλλαγες εστι θα χαλασει απο κατω η βιδα στο καρτερ!τους ειπα γιατι δεν με ρωτησαν εστω και ας αναλαβω την ευθυνη...δεν απαντησαν!ειπαν απλα πως αυτη ειναι η οδηγια που εχουν και ετσι κανουν παντα!ισχυει αυτο?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.