Jump to content

mourkos

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About mourkos

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

mourkos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδιά καλησπέρα, Έχω ένα μικρό πρόβλημα με την οροφή μου. Έχει ΄΄ξεκολήσει'' περι τα 10 εκατοστά η οροφή του αυτοκινήτου μου από την πίσω πλαφονιέρα και προς το πίσω παρμπρίζ. Το κακό είναι ότι νομίζω ότι όσο περνα ο καιρός όλο και περισσοτερο μεγαλώνει το ΄΄μπάλωμα΄΄. Εντομεταξεί η επένδυση της οροφής είναι τόσο κοντή κομμένη που δεν φτάνει να πιαστεί και να μπει μέσα στο κάλυμμα της πλαφονιέρα. Μπορείτε να μου πείτε αν μπορω να βάλω κάποια κόλα για να μην τρέχω σε ταπετσέρη? Ευχαριστώ
  2. Έχω το jetta TSI του 2007. Τώρα τελευταία όταν ανοίγω το κλίμα και γυρίζω την ροδέλα για να βγάλει αέρα δεν μου φέρνει τίποτα. Μου είπαν ότι είναι ή το βεντιλατέρ που είναι στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και ίσως έχει πάρει κάποιο σκουπιδάκι και δεν το αφήνει να δουλέψει ή είναι θέμα εγκεφάλου. Γιαυτό ρωτάω μήπως ξέρετε που ακριβώς είναι και είναι εύκολο να το κοιτάξω εγώ και δεν χρειάζεται να πάω συνεργείο.
  3. Είναι κάποιες φορές που δεν μου λειτουργεί ο ανεμιστήρας του Climatronic και θα ήθελα να δω μήπως είναι θέμα εγκεφάλου ή έχει πιάσει κάποιο σκουπιδάκι στον ανεμιστήρα-βεντιλατέρ. Ξέρω ότι το βεντιλατέρ είναι κάπου στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και είναι σχετικά έυκολο να το ανοίξω. Ξέρετε που ακριβώς είναι? Θα πρέπει να βγάλω το ντουλαπάκι του συνοδικού ή είναι στο χώρο των ποδιών? Κάθε βοήθεια δεκτή.
  4. Ρε παιδιά, ως αδαής που είμαι με το αυτοκίνητό μου, οι πεταλούδες γκαζιού δεν καθαρίζονται? Γιατί σώνει και καλά πρέπει να τις αλλάξω? Επίσης να ρωτήσω κάτι άλλο, αν βάλω κάποιο ενισχυτικό μέσω βενζίνης μήπως διορθώσει το πρόβλημα ή έστω δεν χρειαστεί να να τις αλλάξω άμεσα? Αν βάλω κάποιο ενισχυτικό τι να βάλω? Υπάρχει κάποιο που να βοηθά και την καλύτερη λειτουργία της πεταλούδας? Σκέψεις κάνω.
  5. έχω τον TSI 140 άλογα αγορασμένο τον Νοέμβριο του 2007. Αν μπορείς να με βοηθήσεις απάντησέ μου στο bnpwm2009@gmail.com. Ευχαριστώ.
  6. Μου τσεκάραν και τις βαλβίδες αλλά μου είπαν τελικά ότι είναι οι πεταλούδες που πρέπει να αλλαχθούν συν φούσκα, ποντεσιόμετρο, βαλβίδα, φλάντζα και λάστιχα. Μου έχει ανάψει τρεις-τέσσερις φορές σε διαδορμές αλλά μετά σβήνει. Μού είπαν ότι δεν διατρέχω κίνδυνο να μείνω αλλά όταν θα ανάψει μόνιμα θα χάσει σε ιπποδύναμη και θα θα έχω μεγαλύτερη κατανάλωση σε καύσιμο. Επειδή η τιμή είναι όντως τσουχτερή θα ήθελα να με συμβουλέψετε αν υπάρχει κάποιο καλό συνεργείο για τους κινητήρες μας που μπορεί να το αναλάβει και να γλυτώσω κάποια χρήματα.
  7. Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα επισκέφτηκα επίσημο συνεργείο γιατί μου άναβε check. Εκεί μου είπαν ότι πρέπει να αλλάξω πεταλούδες γκαζιού, φούσκα,ποντεσιόμετρο, βαλβίδα και φλάντζα. Όλα αυτά συν εργασία μόνο......750€. Επειδή οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι μπορείτε να με συμβουλέψετε που πρέπει να πάρω ή να ψάξω για να μπορέσω τα παραπάνω ανταλακτικά γνήσια ή ιμιτασιόν στις καλύτερες δυνατές τιμές? Ευχαριστώ
  8. Καλησπέρα σε όλους, Έχω το Jetta TSI του 2007 κα θα ήθελα να μου πειτε αν εχει καποιος το ιδιο προβλημα ή αν ξερει τι μπορει να συμβαινει. Όταν γυριζω τον διακόπτη του κλιματισμου για να αυξήσω π.χ. την θερμοκρασία αυτό μου δείχνει άσχετα νούμερα. Μπορεί δηλαδή να το έχω στους 22 βαθμούς και να θέλω να πάει στους 23 και αυτό να μου δείχνει 21, 19 25 θερμοκρασία. Μπορεί κανεις να με βοηθήσει?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.