Jump to content

hard-fi

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About hard-fi

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Other Info

  • Car Type
    Polo MK 2

hard-fi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Ξέρεις αν παραδώσω πινακίδες(προσωρινή διακοπή χρήσης οχήματος) για όλο το 2010+2011 π.χ. όταν τις ξαναενεργοποιήσω το 2012, πρέπει να πληρώσω αναδρομικά τα τέλη και του 2010+2012 ?
  2. αυτοί απο οτι κατάλαβα κάνουν μια κουβέντα για ελεύθερες πινακίδες και νούμερα που τους ενδιαφέρουν,για ταξινόμηση, μπορεί να είναι έμποροι. Απο τα link που έχει μέσα, δεν βρήκα κατι με το ιστορικό που ψάχνω.
  3. Καλησπέρα σε όλους. Υπάρχει κάποιος πίνακας που να λεει απο ποτε μέχρι πότε αδειοδοτήθηκε κάθε πινακίδα, σε όλη την Ελλάδα? π.χ. "πινακίδα με γράμματα ΥΥΑ ίσχυσε απο 15/1/1995 - 21/11/1995 , μετά ξεκίνησε το ΥΥΒ απο 22/11/1995 - 12/7/1996" κ.λ.π...
  4. Το έκανα όπως το λες. Έβγαλα μόνο τον μεσαίο διακόπτη και απο πίσω έχει το πράσινο παπατζάκι που λες. Απο το πολύ τράβηγμα και χτύπημα για να βγει με προσοχή για να μην σπάσει, το λαμπάκι άναψε μόνο του! Και απο οτι είδα, υπάρχει αυτό το ένα μεγάλο λαμπάκι στο μεσαίο διακόπτη, που τα φωτίζει όλα, και ίσως δυο μικρά στους άλλους δυο, γιατι δεν είδα κάποιο φως στους άλλους δυο... Σε ευχαριστώ για τις οδηγίες!
  5. 1400 cc 1997. Ούτε με σκαμπιλάκια ούτε με βροντο-σκάμπιλα ανάβει. Έβγαλα το panel αλλά πίσω όλα βρίσκονται μέσα σε άλλο κουτί που δεν ανοίγει με τίποτα. ¶σε που τραβώντας το κουτί μάμησα τα καλώδια του radio-cd και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο! Μάλλον καλύτερα να πάει στον ηλεκτρολόγο η δουλειά, έτσι που τα έχουν βάλει είναι αγκαρεία και λεπτοδουλειά μαζί!
  6. Παιδιά δεν υπάρχει φωτισμός στις ενδείξεις του ταμπλώ του καλοριφέρ ( μόνο αυτό - λειτουργεί κανονικά). Λέτε να κάηκαν τα λαμπάκια, ή να κοιτάξω τις ασφάλειες- ξέρετε ποιά απο όλες είναι? Πάντως άνοιξα το ταμπλώ,αλλά επειδή γίνεται χαμός εκεί πίσω, δύσκολα θα το πειράξω...
  7. Πήρα ένα απο αυτά τα πάμφθηνα ηχεία-έπιπλα,που πουλάνε τα super-market. Όπως γράφει μέσα το ηχείο έχει δυο μεγάφωνα,δυο tweeter, μαγνήτη 10 ΟΖ,πηνίο φωνής,κλπ. Ποια είναι κατα τη γνώμη σας η σωστή του θέση? Το ρωτάω γιατί κολημένο πάνω στην εταζιέρα φαίνεται αρκετά ογκώδες,και απο την άλλη φαίνονται και οι τρύπες απο τα προηγούμενα μεγάφωνα...
  8. Πολλά είναι 140 ευρώ για μια τέτοια τυπική δουλειά! Κι αν υπολογίσω και το ανάλογο τρέξιμο που θα χρειαστεί,μάλλον δεν θα το κάνω.
  9. Καλημέρα σε όλους. Όταν αγόρασα το polo 1.4-10 φορολογ.ίπποι- το 1997 το δήλωσα συνιδιοκτησία μισό-μισό με τον πατέρα μου,για τους γνωστούς λόγους με τα τεκμήρια. Πιστεύετε ότι πλέον αφού δεν με "πιάνει" το τεκμήριο, υπάρχει πρακτικός ή άλλος λόγος να πάω στην εφορία και να αλλάξω την ιδιοκτησία σε μένα 100%? Ξέρετε πόσο κοστίζει αυτό?
  10. O.K. θα είμαι εκεί (κατ'αρχήν να είμαστε καλά,βέβαια). Επειδή δεν έχω ξανά' ρθει, παιδιά, μπορούμε να έχουμε παρέα?
  11. Καλημέρα σε όλους. Απο τα παραπάνω,και αφού κοίταξα δυο sites,έχω δύο απορίες: 1.Στο voltshop στα προιοντα που έχει τη σήμανση "δωρεάν αποστολή" εννοεί οτι δεν πληρώνω τίποτα περισσοτερο απο την τιμή του προιόντος που αναφέρεται ? (στα υπόλοιπα είδη,προφανώς είναι 40 ευρώ ταχυδρομικά έξοδα) 2.Στο caraudio-versand,όταν φτάνεις στο τρίτο στάδιο της αγοράς,προσθέτει,μετά τα ταχυδρομικά έξοδα, και tax 19%.Επειδή δεν ξέρω γερμανικά, τελική τιμή δηλ. είναι και μετά απο αυτό το φόρο?
  12. Ο.Κ. Ευχαριστώ, δεν το είχα δει. Κοίταξα και τα σχετικά θέματα,στο link και έχω δυο απορίες,που εκει δεν αναφέρονται. 1.Στο voltshop στα προιοντα που έχει τη σήμανση "δωρεάν αποστολή" εννοεί οτι δεν πληρώνω τίποτα περισσοτερο απο την τιμή του προιόντος που αναφέρεται ? (στα υπόλοιπα είδη,προφανώς είναι 40 ευρώ ταχυδρομικά έξοδα) 2.Στο caraudio-versand,κατα το τρίτο στάδιο της αγοράς,προσθέτει,μετά τα ταχυδρομικά έξοδα, και tax 19%. H τελική τιμή δηλ. είναι και μετά απο αυτό το φόρο?
  13. Kαλημέρα σε όλους. Επειδή είμαι επαρχία,ξέρετε κανένα site πωλήσεων που να έχει έστω κάποια ποικιλία σε ραδιο-cd και ηχεία? Φυσικά όχι τα επίσημα site των εταιριών(Pioneer) κλπ , αλλά κάτι αντίστοιχο του e-shop και του plaisio, που έχουν καλές τιμές, αλλά δυστηχώς δεν ασχολούνται με car audio... ...συγγνώμη,τώρα είδα οτι μπήκε το θέμα στο "πηγές". Αν υπάρχει πρόβλημα,ας το μετακινήσετε.
  14. Παιδιά,σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση. Τελικά πήρα και δεύτερη γνώμη φίλε super sayian,και μου είπαν για 250 ευρώ,κομπλέ,αλλά...πρώτα να τα μετρήσουν τα παλιά,με 35 ευρώ! (ρε τι γίνεται...) Φίλε Σπύρο και Quasar μου είπε και τα αντίθετα απο τον πρώτο!ότι δηλ.όταν φθείρονται τα αμορτισέρ,γίνεται σκληρότερο το αμάξωμα και δύσκολα πηγαίνει πάνω-κάτω! Φυσικά,και για να μην μπερδευτώ περισσότερο, φίλε vwbeelee,θα τα αλλάξω στα 50000χλμ όπως λες. Για αντιπροσωπεία Cosmocar τι λέτε,ή θα μου πιάσουνε τον χωρίς λόγο?(είμαι επαρχία,υπάρχουν και Cosmocar και πολλοί ιδιώτες). Αλλιώς, για τα ΜΟΝROE τι λέτε? Επίσης μου είπε "συνάδελφος πολίστας" να αποφύγω τα ΜΑΥΡΑ BILSTΕINE... Α,και κάτι άλλο:Τι σημαίνουν οι κωδικοί του προφίλ POLO1-POLO2-POLO 9ν κ.λ.π?Πρώτη φορά τα συναντώ!Εγώ δηλ.που έχω POLO 1.4 '97 4πορτ. τι πρέπει να επιλέξω?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.