Jump to content

polo_6maniac

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by polo_6maniac

  1. polo_6maniac

    my golf

  2. From the album: my golf

    New Look
  3. Έκανα αντιγραφή απο το Golf ενός φίλου και στο πεδίο που έλεγε 01111 το άλλαξα με το 01122 και δουλεύει άψογα!! Σου είμαι ευγνόμων οσο δεν φαντάζεσαι!!! Σε μια μελλοντική συνάντηση κερνάω καφέ!!!
  4. Κaλησπέρa Club!! Μήπως έχει κaνείς κάτι νa προσθέσει στο πως το κάνουμε νa δουλέψει σωστά γιaτί έχω φάaει τον τόπο κaι δεν bγάζω άκρη. Επίσης σε 2-3 μaντράδες που πήγa δεν έχει κaνείς aυτό το κaντράν που θέλω. Bλέπω νa ψωνίζω κaτευθείaν aπο Γερμaνίa..(aλλά κaι εκεί άκρη πρέπει νa έχεις) Κάθε άποψη δεκτή,σεbaστή κaι εκτιμίσιμη!! Ευχaριστώ..!!
  5. Χαχαχα..λες ε? Πάντως άμα ξέρει κανείς πως ρυθμίζεται και αν γίνεται με το vag-com θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσε λίγο..
  6. Καλησπέρα μάγκες! θα αρχίσω με την κωδικοποίηση σε 10 μέρες που θα μου έρθει το καλώδιο για το vag com. Ευχαριστώ και τους δυο σας για τις απαντήσεις και φυσικά οποιαδήποτε απάντηση ή γνώμη είναι δεκτή!
  7. Καλησπέρα! Να πώ κι εγώ τον πόνο μου..Έκανα μαζί με ένα φίλο μηχανικό μετατροπή στο Golf IV μου απο 1.6 σε 1.8 20v AUM. Όλα καλά και ωραία αλλα το καντράν χάνει χιλιόμετρα και απ'οτι παρατήρησα γύρω στα 80-100 αρχίζει και χάνει πολύ τον μπούσουλα(δείχχνει 20-30 klm λιγότερα) σε σύσκριση δίπλα δίπλα με του φίλου μου που είναι μαμά GTi. Έβαλα λοιπόν άλλο καντράν απο Golf 1.4 Generation λόγω του οτι είναι πιο όμορφα τα όργανα και οι βελόνες και σκέφτηκα οτι επειδή λέει 260klm κι αυτό όπως του μαμά GTi θα δείχνει κομπλέ. Έλααα... που κι αυτό έχει άλλο φάσμα και εκεί που είναι εμένα το 100 του GTi είναι το 120+κάτι ψιλά.. και πάλι δείχνει λάθος με την ίδια σχεδόν απόκλιση. Τί μπορώ να κάνω ετσι ώστε να έχω το καντράν με τα καινούρια όργανα και σε καλύτρη περίπτωση αυτό με την οθονούλα στη μέση και να δουλεύει σωστά?? Ποιό καντράν είναι ίδιο? Έβγαζε Golf IV GTi με αυτά τα όργανα στην Ελλάδα?κοιτάζοντας σε αγγελίες δεν εχω βρεί καντράν GTi με αυτά τα όργανα και αρχίζω και ανησυχώ... Pleasee! Help! Ευχαριστώ όποιον έκατσε και διάβασε όλα όσα έγραψα έστω και αν δεν απαντήσει..
  8. There are some toys only for boys..

  9. Μπήκαμε στο γιατρό για +120 ps...2 χήνες και κάτι ψιλά... Μήπως και ξυπνήσει λίγο..

    1. babisr21

      babisr21

      Βαλε και κανα κοκορα να στρωσει χαχαχ

    2. polo_6maniac

      polo_6maniac

      Ο κόκορας στην προκειμένη περίπτωση είμαι εγώ που πληρώνω...

  10. Αν πάνε όλα καλά θα έρθω κι εγώ μετά απο πολύ καιρό μιας και είμαι και δίπλα..! silver_golf+1
  11. Καλησπέρα στο club. Έχω ένα Golf 4 και έχω ένα πρόβλημα με τους μπιλιοφόρους μου. Ενώ έχω βάλει καινούριους(ακριανούς με το μεγάλο παξιμάδι) μου λύνονται συνέχεια. Το είχα αυτό το πρόβλημα και με τους παλιούς και είχε ως αποτέλεσμα να μου "φάει" τα ρουλεμάν τροχού. Ξέρει κανείς να με βοηθήσει?? Γιατί στο καλό λύνουν?
  12. Φίλε μου ενημέρωσε μας για τα αποτελέσματα σου και στην περίπτωση που χρειαστείς μπουτόν φρένου έχω να σου δώσω,μην πας να αγοράσεις.
  13. Φίλε μου καλησπέρα. Είχα κι εγώ ένα θέμα με το EPC.(Electronic Power Control) Μετά απο λίγο ψάξιμο,βρήκα οτι η ένδειξη αυτή ανάβει απο 2 αιτίες. Είτε απο καμμένο λαμπάκι STOP, είτε απο χαλασμένο μπουτόν φρένου(κάτω απο το πεντάλ του φρένου) Στη δική μου περίπτωση είχε ραγίσει το κρύσταλλο του φαναριού και είχε πάρει υγρασία το φανάρι με αποτέλεσμα να κάνει την πλακέτα του φαναριού χάλια. Τώρα για το λαμπάκι του κινητήρα δεν ξέρω να σου πω. Για αρχή ξεκίνα απο αυτά τα απλά. Επίσης όταν μου άναβε το EPC, έμπαινε σε safe mode και δεν τούρπμιζε καθόλου το αυτοκίνητο, όυτε 0 bar. Μόλις έσβηνες και ξανάναβες το αυτοκίνητο όλα κομπλέ.
  14. Silver_golf + 1 Θα έρθω για πρώτη φορά σε συνάντηση του club. Θα σας δώ εκεί!
  15. polo_6maniac

    IMAG0141.jpg

    From the album: my golf

    © © Hellenic VWClub - Members

  16. polo_6maniac

    IMAG0142.jpg

    From the album: my golf

    © © Hellenic VWClub - Members

  17. mporei kapoios na mou pei poios einai o idiokthths autou tou toumpanou golf??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.