Jump to content

titos80

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About titos80

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

titos80's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Εγω εκανα πριν μια εβδομαδα το πρωτο service και δεν που ειπαν τιποτα, παρα το οτι ρωτησα εαν εχει βγει καποια ανακληση για το golv vi 160!!!
  2. Οπως παρατηρησα μου εκαναν ευθυγραμμιση και στον πισω αξονα.Για CD της VW δεν εχω ακουσει τιποτα.
  3. Χωρις φρενο,απλα στριβωντας το τιμονι δεξια-αριστερα.
  4. Εχω κανει τρεις ευθυγραμμισεις στο golf VI και ομως οταν οδηγω σε ευθεια κανω μικρα οχταρακια! Τελικα με δουλευουν με την ευθυγραμμιση ή θελω κρεμαγιερα?
  5. Εγω οταν στριβω το τιμονι, με το golf σταματημενο καναι γκρρρρ... συνεχες! Τι ειναι αυτο κρεμαγερα ή φυσιολογικο?
  6. Αγορασα σημερα απο την αντιπροσωπεια για να συμπληρωνω(εχω 9000 χλμ) 1lt με κωδικο GVW052195M2 στη τιμη των 17,5 ευρω. Ξερετε τι μαρκα ειναι αυτα τα λαδια? Καπου διαβασα οτι ειναι Divinol, εαν ναι τοτε γιατι στο καπακι της μηχανης λεει Castrol? Τα εγοστασιακα που εχει ηδη μεσα τι μαρκα ειναι?
  7. Εγω στη Κορινθο που ειχα παει για αλλο λογο, ειδα οτι σε εναν κατοχο vw golv vi που το ειχε παραλαβει το Πασχα 2009 του αλλαξαν τους γρυλλους παραθυρων λογω ανακλησης απο το εργοστασιο οπως ειπαν. Δεν ξερω σιγουρα εαν η ανακληση αφορα ΟΛΑ τα μοντελκα ή ορισμενα.
  8. Γ. Οι υπαλληλοι μας ειναι εποδοξοι και εν δυναμει κλεφτες!!!
  9. Σωστος φιλε μου!!!
  10. Οτι θα στειλουν τον προβληματισμο μου στα κεντρικα για διερευνηση και μετα θα με παρουν τηλεφωνο. Εαν φαω φολα θα ξαναπαω και θα απαιτησω αλλαγη τσιμουχας. Εινα 100% απο εκει ο θορυβος(δυνατο κρατς-κρουτς απο την επαφη τζαμιου με τσιμουχα στο πανω ακρο προς την μεσαια κολωνα εκει που η τσιμουχα σχηματιζει ενα τριγωνο).Εχω κανει εκατονταδες χλμ για να διαπιστωσω απο που προερχεται και με ολους τους δυνατους συνδυασμους.Επισης στο σερβις ηταν ενας οδηγος ταξι passat με το ιδιο προβλημα. Αυτο που λες δεν πρεπει να εχει σχεση με την ντιζα, αλλα με την τσιμουχα, μπορεις να το καταλαβεις περνωντας με κλειστο παραθυρο πανω απο σαμαρακια με μικρη ταχυτητα(εαν οχι τοτε εδεσαν λαθος την πορτα). Παιδια να τους πιεζουμε-πρηζουμε γιατι μονο ετσι ερχονται ανακλησεις και καταλαβαινουν και οι ιδιοι τα προβληματα(ηδη απο εμενα πηραν εναν προβληματισμο στα κεντρικα).
  11. Ειχα παει σημερα στην αντιπροσωπεια για να ελεγξουν τους θορυβους απο την πορτα-παραθυρο οδηγου και ειδα πως σε καποιον που ειχε το golf vi, παραλαβη πασχα 2009, του αλλαζαν τις ντιζες απο τα παραθυρα λογω εντολης απο το εργοστασιο. Προφανως καταλαβαν οτι κατι παει στραβα!!! Τρεξτε να ρωτησετε εαν αφορα και εσας...ΥΓ Τα λαμογια στην αντιπροσωπεια κανουν τους ανηξερους και προσπαθουν να σε χαρσκτηρησουν ηλιθιο για καποιο προβλημα που τους αναφερεται,για αν μην αντικαταστησουν ενα ανταλλακτικο που εχει προβλημα(τσιμουχα στην δικη μου περιπτωση), περιμενω τηλ και μετα θα ξεκινησω ιστορια ολοκληρη...
  12. Οταν σπρωχνω(με πολυ μικρη δυναμη) την πορτα του οδηγου στο υψος της αλουμινενιας διακοσμησης πανω απο το χερουλι και με κατευθυνση προς τα εξω, ακουω εναν μεταλλικο θορυβο εσωτερικα της πορτας σαν να κανει επαφη μεταλλο με πλαστικο. Αυτο γινεται μονο με κλειστη την πορτα και οχι ανοιχτη. Στις λακουβες κατι συντονιζετε εκει μεσα. Το εχει παθει κανεις αλλος?
  13. Εγω οσο αφορα τον ηχο απο την κολωνα της πορτας του οδηγου και μετα απο αρκετα τεστ-χιλιομετρα, καταλαβα οτι με ανοιχτη την πορτα του οδηγου ή με το παραθυρο τελειως κατεβασμενο ο ηχος ΣΤΑΜΑΤΑ τελειως! Ημουν σχεδον σιγουρος οτι προερχεται απο την ζωνη του οδηγου αλλα εκανα λαθος, απο οτι φαινεται φταινε οι τσιμουχες του παραθυρου(http://www.vwclub.gr/vwforum/index.php?showtopic=32954&hl=%F4%F1%E9%E3%EC%EF%E9%20%E1%F0%EF%20%F4%EF%20%F0%E1%F1%E1%E8%F5%F1%EF&st=20).
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.