Jump to content

kostas_366

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About kostas_366

Other Info

  • Car Type
    Passat

kostas_366's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Nαι σωστά μιλάς. Απλά τα μεγάλα σε όγκο αυτοκίνητα, και καλύτερα σε ποιότητα κύλισης και υλικών κατά την γνώμη μου, βλέπεις να έχουν ίδιες τιμές με μικρότερα. Θεωρώ ανώτερο αυτοκίνητο το Α4 και έχει ίδια τιμή με το golf.
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Κατάλαβα αρκετα πράγματα. Τώρα έπεσε στο τραπέζι και το audi A4 2004m 1600cc. Πιστεύω καλύτερο αυτοκίνητο αλλά έχει τον όγκο του. Και στην ίδια τιμή. Τι να πω, δεν ξέρω τι να κάνω.
  3. Γεια σε όλα τα μέλη. Σκέφτομαι την αγορά ενός golf 1400 με τα 90hp. Moντέλο 12oς/2004. Τι λέει από ποιότητα κύλισης παιδιά. Έχει θορύβους ή έχει ήσυχο ταξίδι όπως το passat. Προβλήματα γενικότερα έχει? Η τιμή του είναι 9.500ε με 65.000 κλμ (αν είναι σωστά) Τι γνώμη έχετε? Ευχαριστώ.
  4. Από το google όταν ήθελα πληροφορίες για το passat μου.
  5. Αν θες χώρους για την οικογένεια, οκ να πάρεις το 4πορτο golf. Υπάρχει λόγος. Αν είναι να πάρεις 2πορτο, καλύτερα το scirocco. Εγώ έτσι θα έπρατα. Νομίζω τώρα έχει και καλή τιμή (αν δεν κάνω λάθος) το scirocco.
  6. Διονύση, αν περιμένεις λίγι 1/2 'ωρα περίπου, θα ξαναλειτουργήσουν τα παράθυρα και στην άλλη σκάλα. Θα γίνει ένα ένα και έπειτα όλα θα είναι όπως πριν.
  7. Κώστας. Καλώς σας βρήκα παιδιά. Καλά να περνάτε.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.