Jump to content

SteliosTSI

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About SteliosTSI

Contact Methods

  • MSN
    kathighths@yahoo.gr
  • Website URL
    http://kathighths.do.am/

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car
  • Car's nickname
    Εργαλείο

Recent Profile Visitors

2,256 profile views

SteliosTSI's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. SteliosTSI

    Help Vag Com

    To πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει αυτός ο controler. Σε golf GT φίλου μοντέλο του 2005 το 09 το διαβάζει αλλά δεν μπορεί να κάνει όλες τις λειτουργίες που κάνει ο controler αυτός (μέγιστο σπάσιμο ) Εγώ για παράδειγμα στο δικό μου με το vag-com 805 έχω κάνει τα παρακάτω: comming home -leaving home (με μενού μέσα στην maxi -dot) corner light function daytime running lights (φώτα ημέρας, με τα προβολάκια) ενεργοποιημένα και τα 2 φώτα ομίχλης πίσω αυτόματο κλείδωμα μετά τα 15χλμ/ώρα ξεκλείδωμα με μονό κλικ της πόρτας του οδηγού με διπλό όλες μαζί Όλη η μαγεία του καλωδίου είναι στον controler 09. Μπορείς όμως με το καλώδιο αυτό να κάνεις αυτοδιάγνωση, δυναμομέτρηση και κάποια άλλα χαλαρά κολπάκια
  2. Προσπάθησα στις δοκιμές μου να είναι σχεδόν ίδιες οι συνθήκες, τόσο του φορτίου όσο και οι καιρικές. Οι δοκιμές μου όλες έγιναν με θερμοκρασίες 15 έως 17. Οπότε πιστεύω ότι ήμουν σωστός και αντικειμενικός όσον αφορά τις συνθήκες. Για να αποφύγω τις πειριπτώσεις σφάλματος (νοθευμένη, νερωμένη, παλιές δεξαμενές) έκανα 3 γεμίσματα από κάθε 100άρα, από διαφορετικά πρατήρια!!!!!(φανταστείτε πόσα πρατήρια έχω δοκιμάσει) Δε ξέρω κάτα πόσο είναι αξιόπιστα τα προσωπικά μου συμπεράσματα, αλλά με κάποιους δικούς μου ελέγχους - δοκιμές κατέληξα να χρησιμοπιώ την CYCLON, ενώ εάν δεν έγραφα τόσα πολλά χιλιόμετρα και δεν ήταν και τόσο ακριβή θα έβαζα την 100άρα της Shell.
  3. CYCLON DriveMax λέγετε η 100άρα τους(δεν ξέρω εάν είναι 100, αλλά ένα κλικ πιο πάνω από την 95άρα είναι)
  4. Εγώ έχω κάνει αρκετές δοκιμές με 100άρες βενζίνες και έχω βγάλει κάποια προσωπικά συμπεράσματα, με την χρήση αλλά και από το vag-com. Σας καταθέτω λοιπόν τις δικές μου προσωπικές απόψεις: Shell Racing: η 100άρα της Shell, πολύ δυνατή, αλλά και πολύ ακριβή πλέον. Μειονέκτημα η τιμή της, αλλά και κάποια κοψίματα που είχα παρατηρήσει ΒΡ Ultimate: τα ίδια με την Shell, αλλά ελαφρώς πιο αδύναμη. ΕΚΟ Κinitron: όχι τόσο εντυπωσιακή όσο οι άλλες δύο. AEGEAN: τα ίδια με την EKO ELIN: τα ίδια με την ΕΚΟ CYCLON: πολύ καλή τιμή, πολύ καλή απόδοση (όχι όσο οι εισαγώμενες αλλά κάνει διαφορά από ΕΚΟ,AEGEAN και ELIN) και δε μου κάνει κοψίματα. Οι δοκιμές που έκανα ήταν αρκετά εκτεταμένες, και αφορούν το Νομό Σερρών. Η CYCLON εκτός από απόδοση έχει και τιμή σούπερ, 1,11ευρώ/λιτ Βάζω αποκλειστηκά λοιπόν Cyclon, εκτός εάν βρεθώ σε ταξίδι και ξεμείνω, το επόμενο που μου μένει είναι ο έλεγχος του φίλτρου βενζίνας στο επόμενο service. Το βενζινάδικο που βάζω είναι καινούριο, με καινούριες δεξαμενές (πολύ σημαντικό και αυτό για μένα) Αυτά από εμένα, όταν δω και την κατάσταση του φίλτρου θα ξαναγράψω εντυπώσεις. Υ.Γ: με την 95άρα οποιασδήποτε ετερείας βλέπω κάποια διαφορά σε σχέση με τις 100άρες.
  5. SteliosTSI

    Octavia5 TSI by Stelios

    Μερικές φωτό από το αγαπημένο μου εργαλείο, με μερικές αναβαθμίσεις που έχω κάνει. Σύντομα και άλλες....
  6. Θα συμφωνήσω με τον PROKOPIS!!!! Octavia5 TSI
  7. Καλημέρα σε όλους!!! Με λένε Στέλιο, είμαι 31 χρόνων και μένω Σέρρες. Έχω ένα Skoda Octavia5 1,8TSI με πρόγραμμα,φιμέ και δερματίνες στο εσωτερικό. Παρακολουθώ την μεγάλη παρέα σας καιρό τώρα, και μου αρέσει πολύ η ενημέρωση που προσφέρετε οι γνώστες του αντικειμένου και η βοήθεια που δίνετε στα μέλη που δεν έχουν τόσες γνώσεις (όπως εγώ!!) αλλά έχουν όρεξη να μάθουν και να προσπαθήσουν το καλύτερο για την αδυναμία τους, το αυτοκίνητο τους!!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.