Jump to content

Μανώλης

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Μανώλης

  1. Αυτο που σου ετυχε εχει ξαναγινει σε αλλο ενα Tiguan αποτι ξερω. Καμια φορα τυχαινουν και τετοια. Μην απογοητευεσαι.Εχεις ενα πολυ καλο αμαξι στα χερια σου. Απλα δες να σου κανουν καλη δουλεια και αλλαξε και τα 4 μπουζι.
  2. Συμφωνώ μαζί σου geolag. Εγώ έχω ενα Tiguan Sport 8 μήνες και στις γιορτές θα του κάνω το 1ο service. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου και γενικά από την VW.Το αμάξι δεν καταλαβαίνει τίποτα και δεν καίει κιόλας σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
  3. Προφανως κάτι θα παίζει με την καλωδίωση του.Κακή επαγή, βραχυκύκλωμα ή φθαρμένα καλώδια.Δεν εξηγείται αλλιώς.
  4. Ρώτώντας τους μηχανικούς της αντιπροσωπείας, κατόχους VW και ως μηχανικός αυτοκινήτων (πτυχιούχος φυσικά) που και ο ίδιος είμαι κάτοχος VW μέχρι 250-300 ml είναι φυσιολογικό να καίει ένας κινητήρας TSI. Μην ξεχνάτε ότι τα λάδια που ,χρησιμοποιώ τουλάχιστον εγώ και, προτείνει η VW ( 5w-30 ) είναι λεπτά για να λιπαίνεται όσο πιο καλά γίνεται πηγαίνοντας και στα πιο απίθανα σημεία του κινητήρα. Οπότε και να καίει λιγάκι υπαρχει μια λογική.
  5. Συμφωνώ μαζί σας. Όλα είναι θέμα marketing στην Ελλάδα.Μην ξεχνάτε ότι μετά τα πρώτα 3 χρόνια της εγγύησης η Toyota δεν τα καλύπτει όλα όπως λένε ή αφήνουν να εννοηθεί στις αντιπροσωπείες.Και μην νομίζετε πως τους τα χαρίζουν αυτά τα 3 χρόνια.Οι άνθρωποι τα πληρώνουν και αυτά μέσα στο όλο πακέτο της τιμής.Γιαυτό και είναι τσιμπιμένες οι τιμές τους. Και λόγω επαγγέλματος βλέπω πολλά ιαπωνέζικα αυτοκίνητα (Nissan,Mitsubishi,Toyota,Honda) και πιστέψτε με δεν έχουμε μόνο εμείς παράπονα από τα αυτοκίνητα μας.Προσοπικά πιστεύω ότι είναι και λίγο θέμα τύχης και συντήρησης του κάθε αυτοκινήτου.και αυτά που λένε όλοι οι πορομένοι ιαπωνόφιλοι λες και έχουν μετοχές στην κάθε ιαπωνέζικη εταιρεία είναι βλακίες.Με το που φεύγουν από την αντιπροσωπεία τα ξεχνούν όλα αυτόματα και το αμάξι τους γίνεται πάλι πολυεργαλείο,σκυλή,αθάνατο και πάνω από όλα ''χωρίς να έχουν πάει ποτέ συνεργείο''. Δεν είμαι υπέρ κάποιας εταιρείας.Μου άρεσε το Tiguan και το πήρα.Ήξερα τι αγόραζα φυσικά και σας πληροφορών ότι τον Φεβρουάριο κλείνει 1 χρόνο και δεν έχω το παραμικρό παράπονο δόξα το Θεό.έχουν περάσει και άλλα γερμανικά από την οικογένεια και γαλλικά και δεν είχα με κανένα παράπονο.Θα ήθελα να πάρω και ένα ιαπωνέζικο αλλά η όλη φάση πάντα με απομακρύνει από αυτά.Μου αρέσει πολύ ο κλάδος της αυτοκίνησης και γενικά το αυτοκίνητο σαν αντικείμενο και δεν θέλω να μπλεχτώ με κάποια συγκεκριμένη εταιρεία γιατί μετά χάνεις την μπάλα.
  6. Ευχαριστώ φίλε ,Dark Angel για την βοήθεια σου.Αν βρεις καμία άλλη πληροφορία στείλε μου.Ευχαριστώ και πάλι
  7. Γειά σας παίδες. Μήπως ξέρει- μπορεί κανένας να μου πει που μπορώ να βρω πληροφορίες σχετικά με το 4motion και γενικά για όλο το σύστημα μετάδοσης του Tiguan? Σε όποια μορφή και αν είναι είτε βιβλίο είτε στο internet. Όσο πιο πολλές πληροφορίες γίνεται. Θα με βοηθούσατε πάρα πολύ
  8. Οκ.θα το ψαξω παιδιά.Ευχαριστώ
  9. Σύμφωνα με την VW η μέγιστη πίεση φτάνει μέχρι και τα 2,5 bar στις 1500 στρ.Ενώ όταν λειτουργούν παράλληλα στροβιλοσυμπιεστής και μηχανικός υπερσυμπιεστής η σχέση συμπίεσης είναι περίπου 1,53 bar.Οπότε δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα.
  10. Εγώ παιδιά είμαι ευχαριστημένος με το Tiguan καθώς σε διαδρομές 50-60km το αμάξι δεν καίει πάνω απο 8-9 λίτρα.Με κάλο στρώσιμο φυσικά
  11. Γεία σας παίδες.Μήπως ξέρετε πόσα περίπου κοστίζει μια αντλία βενζίνης για Passat 2.0TFSI ?? Ενδιαφέρομαι πιο πολύ για μεταχειρισμένη. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.