Jump to content

Αλέξανδρος

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Αλέξανδρος

  • Birthday 11/19/1971

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Other Info

  • Car Type
    Passat

Αλέξανδρος's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αλέξανδρος

    Alex34

    Alex34
  2. Αν τα καταφέρω θα έρθω και εγώ με την οικογένεια για να σας γνωρίσω από κοντά. Δεν δίνω επίσημη συμμετοχή μην σας κρεμάσω. Έτσι και αλλιώς αν είναι να έρθω θα βρεθούμε εκεί. Αν περισσεύει κανένα πιάτο και για μας ΟΚ αλλιώς θα πιούμε μαζί καφέ. Ελπίζω να τα πούμε.
  3. Τελικά το πήρα χθες το απόγευμα και μέχρι τώρα δεν μου έκανε τίποτα περίεργο. Μου καθάρισαν την πεταλούδα του γκαζιού. Χρέωση 0 ούτε για το αυτοκίνητο αντικατάστασης!!! Τα πέρασαν όλα στην εγγύηση, η οποία να σημειωθεί έχει λήξει από τις 31/10/05 So Far so good. Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας
  4. Αν ήταν οποιοδήποτε πρόβλημα που αφορούσε αισθητήρα λ θα άναβε το λαμπάκι της ηλεκτρικής βλάβης του κινητήρα οπότε δεν νομίζω Μου είπαν στον Φιλοσίδη ότι θα καθαρίσουν την πεταλούδα. Αλλά για όλα αυτά δεν θα πρέπει να έδειχνε κάτι και το διαγνωστικό; Αυτοί μου είπαν ότι όλα φαίνονται ΟΚ.
  5. Τον τελευταίο ένα μήνα παρατηρώ στο ρελαντί ο κινητήρας (1.8Τ) να μην έχει αυτή τη βελούδινη λειτουργία που είχε πριν. Εκεί που είμαι σταματημένος σε φανάρι ξαφνικά βλέπω το στροφόμετρο να βουτάει προς τα κάτω και να επανέρχεται. Μετά να παίζει πάνω κάτω και το αυτοκίνητο να τρέμει σαν να είναι παλιό ταξί πετρέλαιο και μετά σε ανύποπτο χρόνο πάλι να επανέρχεται σε κανονική λειτουργία. Στην αρχή υπέθεσα ότι θα φταίει η βενζίνη, αλλά μετά από 3 γεμίσματα (σε πρατήριο εμπιστοσύνης) και αφού άφηνα πάντα το ρεζερβουάρ σχεδόν να αδειάσει (λαμπάκι) δεν ίδα καμία βελτίωση. Έψαξα πολλά αλλά δεν μπορώ να συνδυάσω το πρόβλημα με κάποια συγκεκριμένη λειτουργία γιατί το κάνει σε άσχετους χρόνους. Το κάνει περισσότερο όταν το αυτοκίνητο είναι ζεστό και μάλλον (αυτό ακόμα το ψάχνω) όταν είναι ανοικτό το κλιματρόνικ στο economy. Το πήγα την Δευτέρα στον Φιλοσίδη και του έβαλαν το διαγνωστικό αλλά δεν έδειξε τίποτα. Τους το άφησα από εχθές και πάλι μέχρι τώρα δεν βλέπουν κανένα πρόβλημα. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να παίζεται γιατί μου την έχει δώσει Sorry για το μεγάλο Post. Ευχαριστώ
  6. THX το έκανα αλλά τίποτα. Ακούγεται ότι προσπαθεί να το βγάλει αλλά δεν μπορεί, πρέπει να έχει πρόβλημα ο μηχανισμός. Μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα για επισκευή. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω service για ράδιοCD αυτοκινήτου σε Νότια ή Ανατολικά προάστια, γιατί το service της Alpine είναι στην Πεύκη και είναι αδύνατον να πάω εκεί εργάσιμες ώρες που θέλουν αυτοί.
  7. Το έχω περίπου 2 χρόνια και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μέχρι σήμερα όμως που μου κράτησε μέσα ένα CD-R και δεν βγαίνει με τίποτα. Έχει κανείς καμιά ιδέα πως μπορώ να βγάλω το CD-R χωρίς να του κάνω καμία εγχείριση?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.