Jump to content

Tiropitakias

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About Tiropitakias

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

Tiropitakias's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Αχ ωραία!! Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις
  2. Καλησπέρα σε όλους! Χθες το βράδυ που οδηγούσα το Golfακι μου (VI, 1.4 TSI 160 Highline), ήμουν σε ένα στενό και ήθελα να βγω σε έναν κεντρικό δρόμο. Ελέγχω και βλέπω ότι έρχεται ένα αυτοκίνητο που αν έβγαινα σχετικά σβέλτα από το στενό δεν θα ενοχλούσα καθόλου την κυκλοφορία. Πατάω γκαζάκι αρκετό λοιπόν και συμβαίνει το εξής: Το αυτοκίνητο επιτάχυνε ελάχιστα, το λαμπάκι του ESP αναβόσβηνε και ακούστηκε όσο πατούσα γκάζι ένα ντουπ ντουπ (πως τα λέω ) και ένιωθα σαν να περνούσα πάνω από πολύ μικρά σαμαράκια ύψους 5 εκατοστών και μήκους επίσης 5 (δηλαδή μικρά και αλλεπάλληλα «χτυπήματα». Φυσικά ο δρόμος ήταν λείος… Αυτό συνέβει επειδή χθες είχε βρέξει και ήταν βρεγμένος ο δρόμος και τα λάστιχα, και επενέβει το ASR για να μην γλιστρήσουν οι τροχοί ή είναι κάτι άλλο; Ευχαριστώ!
  3. Δυστυχώς να το δώσω δεν γίνεται (όχι για συναισθηματικούς λόγους αλλά για άλλους ). Όντως αν σκεφτεί κανείς πως η διαφορά του χειροκίνητου με το αυτόματο είναι περίπου 1700 ευρω + δουλειά + αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στο αυτοκίνητο μάλλον το ποσό θα είναι αστρονομικό... Ευχαριστώ για την απάντηση!
  4. Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα! Έχω ένα Golf VI TSI με 160 άλογα. Υπάρχει δυνατότητα να γίνει μετατροπή απο χειροκίνητο σε αυτόματο (DSG); Προβλέπεται δηλαδή τέτοια διαδικασία ή μπορεί να γίνει με "μπακαλίστικο" τρόπο (ή καθόλου); Ευχαριστώ!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.