Jump to content

PeterP

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

About PeterP

Other Info

  • Car Type
    Tiguan

PeterP's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ¶λλο ένα βίντεο με τις δυνατότητες του Tiguan.
  2. PeterP

    Amarok

    Την Κυριακή που μας πέρασε 24/10/2010 έγινε παρουσίαση του AMAROK από γνωστή αντιπροσωπία VW στην πίστα Attart Off-Road Park. Όλοι όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το εν λόγο Pick-up σε όλα τα κομμάτια της πίστας. Προσωπικά μου φάνηκε εξαιρετικό στην οδήγηση και το γεγονός ότι αντιμετώπιζε δύσκολα κομμάτια όπως αυτά που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο με απίστευτη ευκολία με έκανε να πιστέψω ότι είναι αρκετά καλό για τα λεφτά που δίνεις. Επίσης η ποιότητα των υλικών και η εργονομία του εσωτερικού είναι μοναδική για την κατηγορία του και σου δίνει την αίσθηση ότι οδηγάς με ασφάλεια μια λιμουζίνα στα χωράφια και δεν σε νοιάζει τίποτα.
  3. Φίλε ξέρεις όλα τα τετρακίνητα δεν είναι το ίδιο. Η τετρακίνηση είναι στην ουσία για να βοηθάει το όχημα σε δύσκολες καταστάσεις είτε αυτές είναι στην άσφαλτο είτε στο χώμα. Για το χώμα υπάρχουν διαφορετικές ρυθμίσεις απ᾽ότι για την άσφαλτο. Δεν μπορεί για παράδειγμα ένα χαμηλωμένο τετρακίνητο να πάει εκεί που δείχνει το βίντεο γιατί σίγουρα θα βρει από κάτω... Το Tiguan έχει ένα ικανοποιητικό ύψος και μια ικανοποιητική ιπποδύναμη ώστε να τα καταφέρνει τόσο καλά στο χώμα όσο και στην άσφαλτο. Όσο για την Ταχύτητα που λες το tiguan δεν καταλαβαίνει τίποτα, τώρα αν το πας λίγο παραπάνω δεν ξέρω τι γίνεται.
  4. Γεια σας παίδες και από εμένα. Δείτε ένα βίντεο που έφτιαξα και θα διαπιστώσετε ότι το Tiguan δεν είναι μόνο γρήγορο στην άσφαλτο αλλά και στο χώμα. Οι ταχύτητες που αναπτύσσονται φτάνουν μέχρι και τα 120km/h
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.