Jump to content

jounior

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by jounior

  1. jounior

    jounior

    jounior
  2. Εγώ φοράω πλατινένια και τα αλλάζω κάθε 60.000 αν και αντέχουν παραπάνω
  3. Τα michelin pilot primacy, πολύ ευχαριστημένος
  4. Υπάρχει πιθανότητα, αλλά θα πρέπει να χρισιμποιηθούν έμβολα μεγαλήτερης διαμέτρου έως 1 mm σε ορισμένα μοντέλα σε άλλα περισσότερο και σε άλλα λιγότερο και να μεγαλώσει και η διάμετρος των κυλίνδρων.Εάν και με αυτό δεν υπάρχει περίπτωσει να γίνει κάτι τότε υπάρχει η άλλη περίπτωση η οποία είναι και πιο δαπανηρή. Θα πρέπρι τό να ανοιχθούν οι κύλινδροι έως ενώς προκαθορισμένου σημείου και θα πρέπει μα τοποθετηθούν μέσα στους κυλίνδρους χυτώνια τα οποία επαναφέρουν την διάμετρο του κιλύνδρου στην αρχική του διάμετρο, και εκεί πάνω μπορεί να γίνει και όποια διαδικασία αύξησης διαμέτρου => κυβισμού(ελάχιστη όμως). Σε κινητήρες από μεγάλα χωματουργικά μηχανήματα (V8,V12) γίνετε αλλαγή χυτωνίων σε αυτούς τους κινητήρες γιατί είναι κουμποτά, σε αντίθεση με τα δικά μας που η διαδικασία είναι πιο δύσκολη γιατί πρέπει να τοποθετιθεί για φρέζα (ρεκτιφιέ κυλίνδρων). Όλες αυτές οι διαδικασίες είανι πιο συμφέρουσες οικονομικά από την αλλαγή μπλόκ κινητήρα ή και ολόκληρου του κινητήρα.
  5. ok τότε λάθος μου.
  6. τον Map τον άνοιξα χθες σε μένα γιατί είχα το ίδιο περίπου πρόβλημα και μετά από καθάρισμα είναι όλα ΟΚ. και δεν είδα να αποτελείτε από μεμβράνη αλλά από μία πολύ ψιλή αντίσταση. Τώρα για το αν δεν λέγετε map αλλά maf το διαδνωστικό μου τον έβγαλε map.
  7. Υπάρχει ένα αισθητήρας ο οποίος λέγεται αισθητήρας MAP και είναι στην αριστερή πλευρά της πολαπλής εισαγωγής όπως βλέπεις, ο οποίος είναι υπέυθινος γαι την ποσότητα καυσίμου στον χώρο καύσης ανάλογα και με την ποσότητα αέρα που διαβάζει μέσα στην πολαπλή. Και λόγο τον αναθιμιάσεων λαδιόυ που επιστρέφουν μέσα στην πολαπλή ο αισθητήρας αυτός μπουκώνει και δεν διαβάζει σωστά και θέλει καθάρισμα.Αλλά αν υπάρχει πρόβλημα θα έχει καταγραφεί από τον εγκέφαλο και φανεί στο διαγνωστικό.
  8. Οι τιμές που έβαλες είναι φαρμάκι. Όποιος πληρώσεις κάτι τέτοια ποσά πρέπει να έιναι πολύ καλός πελάτης...
  9. Τι κάνουυν οι Ελληνάρες του εξωτερικού!
  10. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα εγώ στο πόλο που είχα πριν το Golf φορούσα 195/55/15 και το είχα κάτω 3,5 cm και ήταν όλα καλά. Τώρα για την Golfo μου ψάχνω να βάλω μια καλή ανάρτηση και μάλλον καταλιγω στην KWIII, αλλάθάλει αρκετό χρήμα.
  11. group buy, group buy, group buy, group buy, group buy... !!!!!!!!!!!!
  12. ΕΓΩ ΤΑ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΘΕ 10000 ΧΛΜ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΕΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΩ 10-40 ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ.
  13. Εγώ το βρήκα ψάχνοντας στο net για κάποιο club σχετικό με golf ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. Και όλος τυχαίος σας έπιασα πριν από 3 βδομάδες περίπου καιθα με ανέχεστε για πόλυ καιρό... Σας λυπάμαι...
  14. Εγώ είμαι δίπλα στη Δράμα. Έρχομαι...............
  15. Εγώ προτίνω τα Valvoline τα 10W- 40 είναι πολύ καλά και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Τώρα τα 150 ευρώ είναι καθαρώ κλέψιμο.... Τάπα του κάρτερ ποτέ δεν αλλάζουν παρα μόνο αν έχει χαλάσει το σπίρομα της, μάλλον θα σου αλλάξαν την ροδέλα της τάπας...
  16. Εγώ βάζω τις Valvoline 75-90 και αν και εχω κάνει 95000 χλμ. το σασμάν μου δουλεύει ρολόι, είναι πολύ μαλακό και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.!!
  17. kai giati den organonoume mia ekdromoula stin xalkidiki tora pou stroni kai o kairos????java script:emoticon('') smilie
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.