Jump to content

attica

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About attica

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

attica's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Μα εδώ γι αυτό είμαστε!!!Για βα βρίσκουμε λύσεις κ εκτός αντιπροσωπείας,εάν δείς κ για τίς υπολοιπές πόλεις αυτό γίνετε,όποτε μπορέσεις μου λές,θα με βοηθήσεις,όπως κ να έχει σε ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα σε όλους,θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος εάν γνωρίζει κανένα καλό κ αξιόπιστο συνεργείο κ όχι με τιμές αντιπροσωπείας, για VW στην πόλη τών Ιωαννίνων γιατί δεν πάει άλλο στην αντιπροσωπεία...καλημέρα πάς να πείς και σκάς 250¤,και είμαι εκτός εγγύησης οπότε!!!Μιάς και έρχεται κοντά κοντά η ώρα να αλλάξω ιμάντες χρονισμού,και να μου πείτε εάν γνωρίζετε εάν αξίζει να ψάξω μόνος μου την αγορά του σέτ και να το πάω μόνο για τοποθέτηση...είναι ρίσκο η αγορά??Θα βρώ εύκολα τι ταιρίαζει στο δικό μου???
  3. Παιδια εσκασα μυτη τελικα στην αντιπροσωπια το αποτελεσμα ηταν να αλλαξω μπαταρια ειχε πεσει λενε,το POLO το εχω 5 χρονακια μου φαινεται λιγο νωρις για να πεσει η μπαταρια η ειναι οκ!!!Το αφησαμε κανα 2 ωρες να ηρεμισουν οι εγγεφαλοι για να δουμε εαν εχει που8ενα διαρροη και δεν ειχε τιποτα,οσο για το γκαζι που ηταν νεκρο ηταν ελεω πεταλουδας ηθελε καθαρισμα,την καθαρισανε και ολα οκ,και απο το προβλημα αυτο της πεταλουδας αναψανε και οι ενδειξεις στο ταμπλο του EPC και του αισ8ητηρα Λ......συνολο 145 ευρω!!!!
  4. Οι σωστές αποφάσεις προέρχονται από την εμπειρία, η εμπειρία όμως προέρχεται από λάθος αποφάσεις.

  5. Οι σωστές αποφάσεις προέρχονται από την εμπειρία, η εμπειρία όμως προέρχεται από λάθος αποφάσεις.

  6. Οι σωστές αποφάσεις προέρχονται από την εμπειρία, η εμπειρία όμως

    προέρχεται από λάθος αποφάσεις.

  7. πολυ προβλημα οχι προβλημα,εμενα εχει χαλασει ο γρυλος σε polo 9n 2 φορες μια σε καθε πορτα,οδηγου κ συνοδηγου,εμεινα την πρωτη φορα με ανοιχτο παραθυρο και τα ματια ανοιχτα μπας και μου το σηκωσει κανενας,και καλα οκ πες ενα παραθυρο οπως του οδηγου που χρησιμοποιειται περισσοτερο αλλα μετα απο κανα 6μηνο να και του συνοδηγου,ευτυχως που τους εκραξα και δεν πληρωσα,το πρωτο ηταν στη εγγυηση,και το δευτερο το περασα παλι σε εγγυηση γρυλου
  8. Καλησπερα σε ολους,λοιπον προεκυψε το κλασικο μαλλον προβλημα με τον αισθητηρα λ,εχω ενα POLO 9N 16v 1.4 101PS ,πολυ καλα συντηρημενο με σερβις μονο στην αντιπροσωπια,με 74000 χλμ,και πριν απο λιγο καιρο μου αναψε η ενδειξη του αισθητηρα λ και μετα ξαναεσβησε,αυτο επαναληφθηκε κ μερικες αλλες φορες κ μετα παντα εσβηνε η ενδειξη,μιλαω με εναν τεχνικο κ μου λεει πρεπει να το δουμε και μετα θα ξερουμε,τον ρωταω εαν ειναι κ οι 2 αισθητηρες η μονο ο ενας κ μου λεει ισως κ οι 2,οκ το παω κ οταν το βλεπουν δεν ηταν αναμενη η ενδειξη οποτε κ μου λενε δεν υπαρχει προβλημα εφ' οσον τωρα δεν ειναι αναμενο οκ,πριν απο 10 λεπτα μπαινω στο αυτοκινητο και δεν υπαρχει ανταποκριση στο γυρισμα της μιζας..μαλλον μου μυριζε δυναμο η δουλεια,αλλα ταυτοχρονα βλεπω οτι μετα απο 5-6 δευτερα σβηνουν τα φωτα στην καμπινα που αναβουν οταν ανοιγεις τις πορτες,οποτε λεω μηπως ειναι μπαταρια???Το βαζω μπροστα με καλωδια και ξαφνικα ανακαληπτω οτι δεν ανταποκρινεται το γκαζι..παταω και τιποτα μονο στο ρελαντι ο κινητηρας!!!!!!!!Στο ταμπο αναμενη η ενδειξη αισθητηρα Λ και η ενδειξη EPC......βλαβη βενζινοκινητηρα lol δηλ. εχω παθει πλακα ξερεισ κανενας τι γινεται η εαν εχει αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα???Μιλαω με την vw και το συνεργειο ειναι κλειστο,και το ΣΚ οποτε μενω για Δευτερα,και κανω και την εξης δοκιμη,το σβηνω,το ξαναβαζω μπροστα και το γκαζι λειτουργει αλλα οι ενδηξεις στο ταμπλο οι ιδιες,το σβηνω παλι παω να ξαναβαλω μπροστα τιποτα...μηδεν,ξερει κανενας κατι???
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.