Jump to content

Billaras

Members
  • Posts

    85
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Billaras

  1. Καλησπέρα στην παρέα ! Είμαι και εγώ μέσα για την συνάντηση της Κυριακής !
  2. Καλησπέρα . Στο 6αρι GTI που την φοράω είμαι ευχαριστημένος ! Τώρα αν θες κάτι πιο σπορ πας σε KW. Αλλά πιστεύω για την ελλάδα είναι ότι πρέπει. Δεν έχουμε και τους καλύτερους δρόμους .
  3. Στάθη καινούργιο έβαλε 06xx, από ότι μου είπε, απλά προφανώς δεν βρήκαν αυτό τον διαφορετικό τρόπο. Εν πάση περίπτωση δεν ήθελα να μπλέξω με αλλαγές εγκεφάλου δικτύου και να δοκιμάζω κωδικοποιήσεις συνεχώς και έβαλα τα dectane που είναι και πιο μαύρα σε σχέση με τα εργοστασιακά. Δεν χρειαζόντουσαν καμία κωδικοποίηση. Τώρα τι θα βγούνε μακροχρόνια ο καιρός θα δείξει.
  4. Στέλιο ένας φίλος άλλαξε εγκέφαλο δικτύου και έβαλε τα μαμά αλλά άκρη με την κωδικοποίηση δεν βρήκε. Για αυτό το λόγο τα φοβήθηκα και έβαλα αυτά. Νομίζεις εγώ δεν ήθελα να βάλω τα μαμά.
  5. Παιδιά καλησπέρα Έχω βάλει τα φανάρια της dectane με τα led εδώ και 5 μήνες. Όντως σε εφαρμογή πάσχουν , δεν είναι το ίδιο με τα εργοστασιακά. Απλά είναι και πιο φθηνά και σε φως είναι τα ίδια. Άλλωστε δεν είχα άλλη επιλογή διότι το GTI μου είναι μοντέλο 8/2009. θα βάλω και φώτο να τα δείτε .
  6. Σαν κάτοχος του Golf GTI VI μπορώ να πω ότι μου άρεσε το καινούργιο GTI. Με τον καιρό θα το συνηθίσουμε και θα μας αρέσει αν και μάλλον δεν θα κυκλοφορήσουν και πολλά ... Το πιο σημαντικό είναι οι καλύτερες επιδόσεις από το υπαρχον μοντέλο και φυσικά το ότι θα υπάρχει έκδοση performance. Όπως και το ότι έχει καινούργιο και πολύ πιο εξελιγμένο πάτωμα. Ιδωμεν !!!
  7. Πολύ ωραία και καλορίζικα rabbit αλλά μόνο ένα πράγμα θέλω να ρωτήσω... Όλη την εργασία την έκανες σε αντιπροσωπία ?
  8. Πάντος ρε παιδιά δεν πίστευα ούτε εγώ ότι είναι τάσι και όχι αλουμινίου η συγκεκριμένη ζάντα. Αναμφίβολλα καλό καμουφλάζ ! Αφού έχω και ένα golf 1,2 tsi bluemotion με 15αρια με τάσια και έλεγα κάποια στιγμή να βάλω αυτές τις 16αρες αλουμινίου !!! Τρομάρα μου !!!
  9. Ε εντάξει καλά είναι έχω 270 ίππους με πρόγραμμα μόνο. Με αυτή την ιπποδύναμη δεν έχω θέμα με τις 19αρες. Μου αρέσουν και της sportec είναι κάτι διαφορετικό. Θα δούμε ! Προς το παρών no money !!!
  10. Παιδιά εγώ φοράω εργοστασιακές και 18αρες. Αλλά σκέφτομαι και για 19αρες MTM. Πανάκριβες όμως ...
  11. Ναι το κάνει από τις 2000 μέχρι τις 4500 στροφές. Φαντάσου αλλάζω από 5η σε 6η τέρμα γκάζι στις 4000 στροφές και μου πατηνάρει για λίγο ( μέχρι 4200) . Στον κόφτη αλλαγή από 3η σε 4η π.χ κανένα πατηνάρισμα. Θα το παρακολουθώ και μάλλον θα σκεφτώ να αλλάξω κάποια στιγμή που λογικά θα επιδεινωθεί σε εργοστασιακούς. Ξέρουμε πόσο είναι το κόστος αλλαγής σε εργασία των δίσκων και αν τα μαστόρια μας εδώ στις αντιπροσωπίες μπορούν να το κάνουν ? Πάντως δεν σκοπεύω να ανέβω και άλλο σε άλογα και κυρίως σε ροπή.
  12. rabbit δεν νομίζω να κάνω κάτι με την εγγύηση δίοτι πρώτον έχει λήξει και δεύτερον θα μου πούνε έχεις βάλει πρόγραμμα και για αυτό πατηνάρει και βγάλε το πρόγραμμα. θα το ρωτήσω αλλά σαν να τους ακούω ! Πιστεύεις από την εμπειρία σου ότι οι εργοστασιακοί δίσκοι μου έχουν θέμα αντοχής και αλλάζοντας και πάλι με εργοστασιακούς δεν θα έχω θέμα ? Εχω ακούσει ότι το πρόγραμμα στο σασμάν σφίγγει τους δίσκους αλλά φόβαμαι να επέμβω στον εγκέφαλο του σασμάν γιατί ξέρω ότι είναι αρκετά ευαίσθητος σε βλάβες ! Ευχαριστώ για το χρόνο σου !
  13. Ευχαριστώ παιδία για τις συμβουλές σας. Μετά από πολύ σκέψη κατέληξα όντως να το ψάξω το θέμα και να μην βγάλω το πρόγραμμα. Θα ρωτήσω στην αντιπροσωπία και στην τελική αν είναι κάποια στιγμή που θα έχω μαζέψει χρήματα θα αλλάξω τους δίσκους με μεγαλύτερης αντοχής. Απλά θέλω να ρωτήσω στο link που μου έστειλε χτες ο Στέλιος, εμένα αυτό το ανταλλακτικό που θα με βόλευε θα ήταν μόνο οι δίσκοι με τα 219 δολλάρια ή θα πρέπει να αλλάξω και τα clutch basket. Αν είναι μόνο για τα 219 δολλάρια παλέυεται κάπως. Δεν σκέφτομαι να πάω σε δίσκους αντοχής 500 ίππων άλλωστε δεν έχω σκοπό να φτάσω σε τέτοια νούμερα. Δεν θέλω όμως πλέον να βγάλω το πρόγραμμα κάθε βόλτα με το αμάξι πλέον είναι πολύ ευχάριστη. Αν εξαιρέσεις το μικρό πατηνάρισμα ...
  14. Ουπςςς.... Τώρα Στέλιο μπορώ να καταπιώ την γλώσσα μου με τις τιμές που είδα. Μου φαίνεται ότι θα το γυρίσω πάλι μαμά να ησυχάσω! and64 δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω άλλες μετατροπές. Έχω φρικάρει με την όλη φάση. Αρχίζω και πιστεύω ότι οι δίσκοι μου είχαν μειωμένη κατασκευαστική αντοχή ! Τι να πω ίδωμεν ...
  15. Ναι το είδε γιατί το πήγαμε βόλτα και έλεγξε πάλι το πρόγραμμα και μου είπε ότι από θέμα προγράμματος είμαστε οκ. Για πατηνάρισμα το βλέπει και αυτός. Απλά θα βγάλω και τον αντάπτορα της σκάστρας διότι από έκει χάνω στιγμιαία πίεση και ίσως παίζει ρόλο. Αλλά όλα δείχνουν ότι είναι πατηνάρισμα. Εσύ πιστεύεις ότι πρέπει να βγάλω το πρόγραμμα για να μην έχω τρεχάματα αργότερα με το DSG ? Αν είναι πάντως να ξεμπερδέψω να πλήρωσω όσο είναι να βάλω τους ενισχυμένους δίσκους τι να πω ! Πάντως ευχαριστώ παιδιά που απαντήσατε έχω κάνει ερωτήσεις παντού και δεν απαντούσε κανένας !
  16. Πήγα στα παιδιά που έβαλα το πρόγραμμα και μετρήσαμε ξανά το αμάξι στο δρόμο με τον υπολογιστή και τα βρήκαμε όλα καλά. Δεν είχαμε θέμα με τροφοδοσία ή κάτι άλλο. Για αυτό λέω ότι ίσως είναι πατινάρισμα. Την βασική ρύθμιση στο σασμάν μπορώ να την κάνω με το διαγνωστικό ? Πάντως όλα τα συπτώματα μοιάζουν για πατινάρισμα. Αν είναι αυτό το κόστος των ενισχυμένων δίσκων είναι πολύ μεγάλο ? Προς το παρών το αφήνω έτσι γιατί δεν είναι πολύ έντονο αλλά θα το παρακολουθώ...
  17. Δεν εχω εγγυηση λογω οτι το αμαξι το εχω δυομιση χρονια απλα δεν κανω πολλα χιλιομετρα. Αν αλλαξω τα λαδια του λετε να στρωσει; Με τον καιρο μηπως εχουν αλλοιωθει. Αλλιως θα κοιταξω και εγω για βελτιωμενους δισκους... Α επισης να προσθεσω οτι το προγραμμα μου ειναι overload οχι απο αντιπροσωπια και δεν μου βγαζει κατι στο διαγνωστικο. πατειναρει στις χαμηλομεσαιες για καμια 300αρια στροφες και μετα στρωνει. Τα παιδια εκει που εβαλα το προγραμμα μου ειπαν να βγαλω και εναν ανταπτορα της forge που εχω βαλει για να ακουγετε η σκαστρα. Λετε να το βγαλω; Μηπως παιζει αυτο ρολο. Μαμα που το ειχα δεν μου εκανε τιποτα τετοιο. Εμενα σαν πατιναρισμα μου φαινεται...!
  18. Παιδιά εμένα σε GTI VI DSG μόνο με πρόγραμμα στα 270 άλογα και 40 κιλά ροπή περίπου πατινάρει στις χαμηλομεσαίες. Το αμάξι έχει κάνει μόνο 15000 χλμ. Λέτε να φταίνε τα δισκάκια ??
  19. Καλησπερα παιδια. θελω την γνωμη σας. εβαλα προσφατα προγραμμα στο GTI Vi DSG που εχω και μου κανει το εξης. Στις χαμηλες στροφες οταν δινω τερμα γκαζι πατηναρει για περιπου 300 στροφες το σασμαν και μετα ανεβαζει γραμικα. Να ανησυχω?. Εχω μονο 14500 χιλιομετρα και το αμαξι ειναι δουλεμενο πολυ σωστα.Δεν κανω πολλα χιλιομετρα το χρονο το εχω 2,5 χρονια. Η ροπη μου ειναι τωρα γυρω στα 40 κιλα. Τι λετε ??
  20. Καλορίζικα !!! Πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Εγώ έχώ ένα GTI VI αλλά δεν μπορώ να τα βάλω διότι ήταν από τα πρώτα που ήρθαν στην ελλάδα!! Οπότε προσανατολίζομαι για την λύση της Dectane.
  21. Παιδια μέχρι και σήμερα έχω κάνει 1700 χιλιόμετρα και έχω μέση κατανάλωση 7,3 λίτρα στα 100 περίπου για όλα αυτά τα χιλίομετρα. Είναι πολύ καλή τιμή και πιστεύω μπορεί να κατέβει ακόμα !!
  22. Καλησπέρα σε όλους ! Μετά από 2 χρόνια συμβίωσης με το Golf GTI VI, την προηγούμενη Τετάρτη παρέλαβα ένα Golf 1,2 TSI 105 HP Bluemotion ! Τώρα πλέον έχουμε 2 γκολφάκια στο γκαράζ ! Ένα για τα γκάζια του και ένα για την οικονομία του !!!
  23. Παιδιά καλό ερώτημα αυτό του Γιώργου ! Υπάρχει άραγε άλλος ιδιοκτήτης Golf R στην ελλάδα ???
  24. Στάθη χαρά στην υπομονή σου που το προσπάθησες όλο αυτό το project και μπράβο σου που τα έκανες τελικά να δουλέψουν τα xenon !!!
  25. Εχεις δίκιο Στάθη αυτό θα κάνω . Αν δω ότι έχω αυτή την έκδοση θα το προχωρήσω. Απλά θέλω να δω σε τι τίμη θα βρώ και τα φανάρια.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.