Jump to content

Malousgr

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Malousgr

  1. Όχι εγώ προσωπικά δεν με ενδιέφερε στα άλογα που ειμαι. Για την καυλα μου το εχο. Αλά υπολογίζετε περίπου 135-140 Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  2. Μπράβο φίλε. Έχεις ενα απο τα καλύτερα πρόγραμματα! Και ο δελετης Ένας απο τους καλύτερους. Εγώ έχω το polo 6r 75hp έχω βάλει κιτ turbo απο golf gt. Και τον προγραμματισμό τον έκανε ο Κ-Tech. 2 χρόνια τωρα δουλεύει ρολοι. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  3. Καλησπέρα παιδιά! έχω το polo 6r με τα 85 άλογα, και επειδή είναι καιρός να αλλάξω ελαστικά! Εκανα μία έρευνα αγοράς ανάμεσα σε Pirelli nero gt, dunlop sport maxx rt, Michelin sport pilot 3. Σε ζάντα 205/45/16. Και τελικά κατέληξα στο p zeri nero gt. Αν και ζαχαρωνα τα sport maxx rt! Γτ έχει μαλακή γόμα και ζεσταίνεται εύκολα για μέσα στην πόλη η έξω. Αλα η τιμή στον θεό, οπος και με τα sp3. Οπότε έκλεισα τα gt με δυχτι W. και το απόγευμα θα πάω να τα βάλω.. αλα θέλω να ρωτήσω! Τα gt είναι καλά? έχουν μαλακή γόμα? Με το W ζεσταίνετε εύκολα? Έχει καλο κράτημα στην βροχή η στις στροφές? Περιμένω τα φώτα σας! Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
  4. όμορφο το καινούριο GT είμαι κάτοχος polo 6R με τα 85 άλογα! και ψάχνομαι σιγά σιγά για το πιο θα είναι το επόμενο αμάξι! και με το που πήρε το μάτι μου το GT το ζαχαρώνω... βεβαια δεν ξέρω αν αξίζει να ξανά παο πάλι σε polo 1.4! και με μικρή διαφορα στα άλογα από το 1,2 με τα 110hp. σίγουρα τον ίδιο προβληματικό μοτέρ που έχει το GTI δεν έχει το GT... αλλα δεν ξέρουμε με την καινούρια τεχνολογία start & stop και το ACT. κατά ποσο μπορείς να βελτίωσης το αμάξι... δηλαδή να του ανεβάσεις άλογα. δεν γνωρίζουμε επίσης αν έχει μακρύ σασμάν όπως τα 1,4 85hp και 1,2 110hp! και μικρά μπεκ... όστε στις απότομες αλλαγές να μην έχει έκρηξη! και να μην καταλαβαίνεις ότι είναι 140hp! αλα μονο στην τελική. http://imageshack.us/photo/my-images/39/17volkswagenpolobluegtg.jpg/
  5. παιδιά να τονίσω ότι το κροτάλισμα στα ατμοσφαιρικά τουλάχιστον polo 6r! όπως και το δικό μου είναι φυσιολογικό όταν ακούγεται στα χαμηλά με 2ερα η 3τριτι ταχύτητα! λόγο το ότι ζορίζεται ο κινητήρας. και αυτό το διαπίστωσα όταν προσπάθησα να ξεκινήσω με χαμηλές στροφές! αλλα χωρίς ταχύτητα στο σασμάν. και δεν ακουγόταν τίποτα!
  6. αν και καθιστός φιλε μου! μίλησες ορθά... μεγάλη κουβέντα το δεδομένο αν κάνω την μετατροπή να έχω ένα μοτέρ! 1,8TFSI 160hp stock παλιότερη τεχνολογία! και αν θέλω μετά να το ανεβάσω άλογα να θέλω περισσότερα λεφτά! ενο ένα καινούριο GTI 1,4 180hp που με 2 βήματα θα φτάσει ήδη στα 220-230hp.
  7. και εγώ φιλε έκανα το λάθος και δεν περίμενα το TSI! με το που κυκλοφόρησε το πρώτο polo μετά από 1 βδομάδα το πήρα... και μετά από 3 μήνες βγήκε το TSI και τράβαγα τα μαλλιά μου. είμαι περήφανος για το αμαξάκι μου! δεν έχω κανένα παράπονο έχω κάνει απόσταση πάτρα - σούνιο , σούνιο - πάτρα με 60 euro βενζίνη και 100 με 120 σταθερά χιλιόμετρα και στον γυρισμό που μπήκα πάτρα μου άναψε το λαμπάκι για βενζίνη. όπως και να έχει είναι αξιόπιστο και οικονομικό! αλλα δυστυχώς έχω έρθει στην ανάγκη για τα παραπάνω άλογα γιατί η ατμόσφαιρα μου έγινε μετά από 2 χρονια βαρετή. και έχω έρθει στο σημείο να σκέφτομαι να βάλω τρομπετο στο αμάξι μου από κανένα κούπρα η gti! η αλλιώς να κοιτάξω για GTI το καινούριο... και δεν ξέρω τι αξίζει περισσότερο!
  8. καταρχάς ευχάριστο για τις απάντηση σας! θέλω να σας θέσω ένα ερώτημα που το έχω και εγώ ο ίδιος απορία πολύ καιρό. Ok καλο, χρυσό το GTI αλλα είναι 1,4 με 180 άλογα! 1ον δεν είναι ακριβό για 1,4? αντί να ήταν 1,8? και 2ον είναι 1,4! είναι λες και μου λες ότι έβαλες σε ένα στρογκιλοφαναρο παπάκι turbo compressor. θέλω να πω ότι σε ένα μικρό μοτέρ οπος το 1,4 έχει 180 άλογα... μετά ποσο θα αντέξει για να το βελτίωσης! να του ανεβάσεις άλογα? όσο εύκολα βελτιώνεις ένα 1,8 η ένα 2,0. πάντως ένα φιλαράκι μου είχε το απλό το polo του 07! και του έκανε μετατροπή του έβαλε μοτέρ από κούπρα 1,8 160hp και το έφτασε stage 2! και το αμάξι σπέρνει.
  9. καταρχάς καλησπέρα! δεν ξέρω αν είμαι εκτος θέματος η όχι, εγώ έχω το polo 6R 1,4 με τα 85hp και το χειμώνα κλείνω 2 χρονια και μου τελειώνει και η εγγύηση που έχω από την αντιπροσωπεία. αρχικά έλεγα να πάρο το GTI αλλα σκεφτόμουνα... να σκοτώσω αυτό που έχω για 8.000 η 9.000 euro! από τα 15.000 euro που το αγόρασα! του έχω ρίξει και λεφτά επίσης για χαμήλωμα ζαντολάστιχα και Booster και ξένων. και να πάρο με 22.000 euro όσο μου φτάσει το GTI? είναι 1,4! και αργότερα θα ζοριστεί πολύ αν του ανεβάσω άλογα γιατί είναι και 1,4! + ότι έχω διάβαση ότι τα περισσότερα μοτέρ του GTI πάνε για αλλαγή ελατηρίων και έχω ξενερώσει με αυτό. έτσι σκεφτόμουνα να μην το δώσω... είναι και το πρώτο μου αμαξάκι! και να κοιτάξω να του κάνω μετατροπή! δηλαδή να πωλήσω το μοτέρ και τα αλλα μηχανικά μέρη που έχω και με τα λεφτά που θα πάρο! να βάλω αλλα λίγα και να βάλω τρομπετο απο 08+ από κανένα 1,8TFSI η TSI. θέλω τα φώτα σας πάνω σε αυτό το θέμα... το τι αξίζει να κάνω καλύτερα! Eυχάριστο
  10. 4 μήνες... κάπου εκεί είναι λογικά! γιατί έχεις βάλει αρκετά extra! η ηλιοροφή για να φιαχτεί και να εφαρμοστεί στο αμάξωμα θέλει άνετα 1 μηνα. μου το έλεγε η αντιπροσωπεία αυτό! αυτό το αμάξι που θα έρθει στο τελωνείο τέλος μαρτίου! που κράτησα μπορεί να ήταν στην παραγγελια 4 μήνες... λόγο τις οροφής!
  11. νομίζω πως στάθηκα τυχερός! ενώ ήμουν δυσαρεστημένος γιατί την αναμονή του GTI 3 μήνες... με ενημέρωσε η αντιπροσωπεία μου ότι τέλος μάρτη έρχεται GTI στο τελωνείο! μαύρο με ηλιοροφή και B-xenon έτσι ακριβώς όπως ήθελα να το παραγγείλω! και το κράτησα.. και θα το έχω μέχρι τέλος μάρτη :question: :frantics: :frantics: :frantics: :frantics: :frantics: :frantics: :frantics:
  12. για πόλους λόγους θέλω να το δώσω για να πάρο το GTI 1ον γιατί είναι ο ερωτας τις ζωής μου... βλέπω GTI και μου τρέχουν τα σάλια! λες και βλέπω κανένα R8 2ον είναι το αμάξι που θέλω να περάσω πολλά χρονια! οδηγώντας 3ον με τα 85hp που είμαι τώρα έχουν καταντήσει κουράστηκα! στις προσπεράσεις στις ανηφόρες και στα ανοίγματα... 4ον το GTI είναι 1,4 όπως το 6R άρα όταν το πηγαίνεις κυριλέ δεν καταναλώνει πολύ βενζίνη. καθαρά δικη μου γνώμη πάντα και οικονομικά μην φανταστείς! 400 το μηνα περνώ.. φιλικά πάντα.
  13. μεγάλε εγώ έχω το απλό polo 6R με τα 85hp. η αντιπροσωπεία μου το παίρνει 10.000 euro στα 13.000χμ εσένα ποσα χμ έχει ?
  14. να είσαι καλά φιλε μου! ευχαριστώ για τις πληροφορίες.. και εγώ μάλλον θα το παραγγείλω σε μαύρο με την οροφή!... είχα την εντύπωση πως δεν είχες ορατότητα από μέσα! και έλεγα να την αφαιρέσω από την παραγγελία. όταν λες είναι ενοχλητικό όταν πας πάνω από 120χμ είναι ενοχλητικό τι εννοείς? γενικά η όταν την έχεις ανοιχτή?
  15. ρε μεγάλε να σε ρωτήσω... η ηλιοροφή που έχει το GTI έχεις ορατότητα επάνω! όταν είναι κλειστή ? η βλέπεις όταν την άνοιξης ? ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω.
  16. wx! min mou les tetia... giati tin ali evdomada pao na kliso kai egw to GTI me tin orofi! kai patho kai egw kamia friki... edit (sorry giata greekenglish! ala kati epathe to keyboard kai den alazi sta ellinika)
  17. ο χριστός και η μάνα του.... τι κουκλί είναι αυτό? ονείρωξη σκέτη! :hyper: :hyper: :drool: καλά μια ζάντα ΜΑΚ XLR θα του πήγαινε απλά τέλεια σε αυτό το GTI που είναι σε μαύρο. εγώ όταν παραλάβω το δικό μου GTI σε μαύρο! θα του βάλω αμέσως αμέσως νικελένια πλαστικά στους καθρέφτες! και μετά από λίγο καιρό την ΜΑΚ XLR
  18. στους 9 μήνες το άλλαξες και πήρες το GTI? πφφφφφ! είναι που δεν θέλω να βάλω τις δόσης στους ωμους τις μάνας μου! περιμένω μια δουλειά σταθερή μέχρι τέλος καλοκαίρι για να αγοράσω το GTI. εγώ έχω το απλό 1,4 85hp αλλα δεν το αφίσα έτσι... το χαμήλωσα του έβαλα xenon του έβαλα ξένων και ηχοσύστημα me Subwoofer. εγώ παιδιά με την 16άρα ζάντα και με λάστιχο 205/45/16 μπρός και πίσω έχω 32 το ίδιο έχει και ένας φίλος μου στο GTI
  19. αααα τι λες... από οικονομικά είμαι άνετα! θα παντρευτώ την ιδιοκτητρια τις Shell.. :roadrage: :roadrage: χαχαχα! έχω μεγάλο ερωτα με το GTI...( εχθές βρήκα ένα διπλα μου στο φανάρι και μου τρέχανε τα σάλια) όντως είναι κρίμα να δώσω αυτό το polo 6R που είναι νέο αμάξι.. και το πρώτο μου! αλλα αξίζει η θυσία του μπροστά στο GTI! εξάλλου μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα έχω κλίση τα 2 χρονια.
  20. καλησπέρα! αν όλα πάνε καλά... μέχρι τέλος καλοκαιριού θα έχω πωλήσει το 1,4 6R με ανταλλαγή το GTI! η αντιπροσωπεία μου λέει ότι μου παίρνει το 6R 10.000 euro και βάζο αλλα 12.000 euro για το GTI.
  21. θα μου απάντηση κανεις? τι σινφερι περισσότερο να βάλω στο polo? 17άρα η 16άρα ? με την 17άρα θα είμαι άνετος όταν θα πηγαίνω ταξίδια? τι σινφεριπερισσότερο???? και τέλος η 16ares θα είναι πιο φτηνές από τις 17ares ? η δεν έχουν διαφορα???
  22. δυστυχώς σε όλη την πάτρα δεν υπάρχει μαγαζί που να πουλάει "17άρα κάτω από 500 euro και λάστιχο κάτω από 400 euro. μάλλον μπορεί να παο στις 16ares εάν δω κάποια διαφορα στις απώλειες μεταξύ 17 και 16 λόγο οικονομικόν! http://www.autoventura.ro/images/AEZ-Excite-dark.jpg edit Aez excite dark "17 600 euro.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.