Jump to content

bill1

Members
  • Posts

    323
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by bill1

  1. ενας φιλος ειχε περιπου το ιδιο θεμα και μολις αλλαξε μπαταρια η πιεση ηρθε κατα μαγιας στα κανονικα της...................τη να πω...........αυτα τα αυτοκινητα θελουν και το λουκουμακι τους καμια φορα.
  2. το βασικοτερο ειναι να μπει σε ενα μερος δροσερο και οχι στο μερος της μηχανης που καιει ο τοπος για να κανει την δουλεια του 100%.
  3. φιλε αυτο το μοντελο νομιζω βγαινει 1,4 με 101 αλογα και 1.8 με 140 1.6 δεν νομιζω...................αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος.
  4. φιλε ηρθε η ωρα και για μαγνητικη του κομπρεσσορα..........δυστυχως.
  5. αν δεν εχεις καθαριση ποτε βαλβιδες.............ηρθε η ωρα μην κοιτας τιποτε αλλο.......για αυτο δεν εχεις συμπιεση.υπαρχουν και παραπλευρες λυσεις οπως καθαριστικα αλλα κανεις μιση δουλεια.το σωστο ειναι να βγει το κεφαλαρι για να γινει 100% σωστη δουλεια.εαν σου ειχε σπασει ελατηριο θα εκαιγε λαδια και θα σου εβγαζε ντουμανια απο πισω.
  6. πρωτα πρωτα πες μας ποσα χλμ εχεις?
  7. το αντιθετο ειναι.......οταν πιανει ψηλα ειναι φαγωμενος ο δισκος.δυστιχως θελεις δισκο .
  8. ακριβως το αντιθετο συμβαινει..........οσο πιο πολυ αερα τοσο πιο φτωχο μιγμα......................χρονια πολλα σε ολους .
  9. εαν δεν δουλεψη η αντλια λαδιου ζημια παθαινει μονο το κεφαλαρη και τα σιναφη του οταν εχει ιμαντα χρονισμου.μαλον θελουν να σου φανε τα λεφτα.................ψαξτο.
  10. πρεπει να εισαι γραμμενος για να δεις της φωτο.......................μου ζηταει να γραφτω.
  11. πολυ ομορφο και προσεγμενο...........να το χαιρεσε φιλε.διξε καμια φωτο παραπανω να δει ο κοσμος...............
  12. δεν ξερω μπορει στο μελλον να βαλω το αξονακι αλλα απο μεσα μου θα με τρωει...................
  13. και αν την βαλεις και δεν κανει...........οπως λεει ο winner πιο πανω τη κανεις μετα............κλαις 1200 ευρο??
  14. θα γυρισουμε 20 χρονια πισω............θα εχουμε την αντλια στην τσεπη οταν πηγαινουμε ταξιδι για να ειμαστε σιγουροι οτι θα μας παει.ετσι καναμε με τα παπακια οτν πηγαιναμε μακρια...........ειχαμε τα πηστονια στης τσεπες.
  15. του gti και του tsi 1,4 η αντλιες εχουν την ιδια πιεση στο φουλ 130 bar.........αλλα του 6αριου που ειναι διαφορετικη 160 bar για αυτο δεν εχεις θεμα.με το αξονακι πας 170 bar και δεν εχεις θεμα στεγνωματος αλλα..............................ειναι αξιοπιστο???????.αυτο ειναι το διλημμα που εχω και δεν το βαζω τοσα χρονια.περιμενω την κολο apr να βγαλει τιποτα και ας εχει και 1200 ευρο.........θα τα δωσω αλλα δεν.........
  16. ακριβως αυτο το προβλημα το ειχε ενα φιλαρακι με λεον.και το ελυσε με μια στροφη σφηξιμο της waste gate.ηταν τοσο χαλαρη που το πορτακι της τουρμπινας ετριζε.λογικα πρεπει να εισαι μαμα...........η εχεις σκαλιξη την waste gate.
  17. αυτο που σου λεω ειναι φυσιολογικο........για να στο πω πιο λιανα ειναι ο μαγνητικος κομπλαδορος του κομπρεσσορα.το κανουν ολα τα tsi με κομπρεσσορα οταν βαζεις οπισθεν και πας να ξεκινησεις.
  18. ο κομπρεσσορας ειναι φιλε...............οταν εχεις οπισθεν με το παραμικρο κομπλαρει.
  19. αλαξε φιλτρο βενζινης.
  20. bill1

    Ν276

    ναι φιλε..........ειναι το προγραμμα λιγο επιθετικο για αυτο στο κανει.για να καταλαβεις οτι ειναι αυτο βαλε 5η και δωστο μετα της 4500 χιλ.θα δεις οτι δεν θα σου το κανει.μονο με3η 4η 5η 6η στο κανει και οταν το δινεις απο χαμηλα.
  21. bill1

    Ν276

    λασκαρε την waste gate δυο στροφες και εισαι ok!.ξεκινησε με μια στροφη και εαν στο ξανακανει δωσε αλλη μια.
  22. φιλε εαν εχεις βρει αντλια της apr για 1,4 tsi πες μου ποιος την πουλαει για να την παρω οσο και να εχει.εχω εδω και δυο χρονια ψαχνω αλλα το αξωνακι kmd autotech ειναι μονοδρομος.
  23. μπιλι το εργαλιο τα σπαει..........ααααχχχχχ αυτα τα καθισματα ειναι ολα τα λεφτα.αργισα φιλε να γραψω γιατι οπως ξερεις το καλοκαιρι εχει πολυ δουλεια (με τα ροδακινα) και στο σπιτι παω μονο για υπνο.μετα τον 15αυγουστο τα πραγματα θα ειναι πιο χαλαρα για να βρεθουμε απο κοντα να τα πουμε...........................αντε και με ενα tsi μοτερ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.