Jump to content

bsl.art

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

About bsl.art

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

bsl.art's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. 1ο σταδιο i)προγραμμα ii)εξατμιση απο πολλαπλη iii)φιλτρο και για να γινει αυτο θα περασει καιροοοοοοοοοςς..με καταλαβαινεις..
  2. δυστυχως οχι δεν υπαρχουν τα extra για αυτο..και τα 12.000 δυσκολα ερχοντε(μιλωντας για μετρητα,οχι δοσεις και τετοια) gt δεν θα εβγαινα και απο βενζινες και εξοδα..δεν βρισκομαι σε φαση σταθερης δουλειας και γενικα δεν ρισκαρω με αυτα τα πραγματα..ωστοσο και να το μπορουσα παλι ξεφευγει απο την τιμη που ειμαι διατεθημενος να δωσω.. οσο για το 1.2 tsi εχεις απολυτο δικιο και καλο ειναι να περιμενω και αυτο θα κανω μιας και υπολογιζα απο το καινουργιο ετος κοντα πασχα.αλλα δεν θα ειναι εκει η τιμη του..θα φτανει σιγουρα τα 16.500++ (η βασικη εκδοση του golf 1.2 tsi θα ξεκιναει απο 16.μιας 000 και βαλε και το απλο ηδη τωρα κανει 15.600 η απλη εκδοση 1.4 85hp)ακομα και το πολο ακουγεται οτι θα φτανει τα 15.000++ σιγουρα(η καλη εκδοση) με αυτον τον κινητηρα. το golf ειναι σχετικα βαρυ αυτοκινητο και εχω την εντυπωση πως ο κινητηρας 1.2 tsi θα ειναι πολυ καλος μονο για το polo και οχι για το golf.
  3. φιλε μου να κανω μια συντομη ερωτηση..ποσο το πηρες απο την γερμανια?ειχες καποιον γνωστο και ηξερες?εκτος του εκτελωνισμου.. ευχαριστω..
  4. δυστυχως ετσι ειμαι και εγω τωρα.εννοω για την προσπεραση..οδηγω ενα corsa 1000cc 65hp (της οικογενειας)με τρεια πιστονια(παλι καλα γιατι αλλιως.) για την πολη ειναι αριστο μιας και του βαζω 20 ευρω και μου κραταει 2 σχεδον εβδομαδες με καθημερινη χρηση.. δεν ειμαι βεβαια στην αθηνα αλλα στην λαρισα που βρισκομαι εχει καποιες ωρες την ιδια κινηση.ομως εκτος πολης με 90 στο δρομο γιατι εκτος της καταναλωσης εαν το πας πανω απο 120 χλμ τραβαει σαν 1600cc το λυπασαι μιας και βλεπεις 120χλμ με 4.500 στροφες.και για αυτο σκεφτομουν το tsi και εκτος πολης με μια εκτη να ειμαι ανετος στα 140χλμ. (γενικα δεν ειμαι ατομο που θα το ζοριζα στα ορια του μιας και εχω συνηθισει σε πιο γρηγορα πραγματα.απλως επιζηταω το γκαζι εκει που το χρειαζομαι και ανεση σε κινητηρα αλλα και σε εμενα)σιγουρα η απαντηση σε αυτο ειναι το tsi για εμενα αλλα καλο ειναι παντα να παιρνεις αποψεις απο τις γυρω σου και για αυτο εγραψα το σχετικο ποστ. απο το 2010 καπου στα 12.000 συζητισιμα ειτε προς τα πανω ειτε προς τα κατω αναλογα την κατασταση,δεν ειναι μια καλη τιμη για αγοραστη για ενα tsi 2006 μοντελο?
  5. καλημερα και ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις σας.. να ξεκαθαρισω οτι το διλημμα μου ειναι να αγορασω golf fsi 1400 με 90 αλογα ή golf tsi 1400 με 140 αλογα.. δυστυχως το gt με τα 170 το ξεχναμε..αργοτερα με μια πιο σταθερη δουλεια ισως μπει και κανενα προγραμμα εαν καταληξουμε στο tsi. προς στιγμην μεχρι εκει και πολυ ειναι. εχω την εντυπωση πως τα tsi ξεκινησαν απο το 2006?(μπορει να κανω λαθος αλλα αυτο το συμπεραινω απο τις αγγελειες). ωστοσο,ναι πραγματι δεν συγκρινεται ενα fsi με το tsi σε πολλα(καθισματα,ζαντες,στησιμο,γενικα πολλα...)αλλα σκεφτομαι την μερα που θα παω για σερβις?κοστιζουν πολυ παραπανω απο τα απλα?δεν τα γνωριζω.. ημουν κατοχος μηχανης και μηχανολογικα γνωριζω αρκετα θα ελεγα αλλα ποτε δεν ειχα κατσει να αναλογιστω για ενα αυτοκινητο τι θελει.γενικα δηλαδη θα περιμενα να ακουσω τα σερβις τους τις καθημερινες καταναλωσεις και γενικα ολα τα εξοδα τους για να εχω μια ιδεα.το θεμα ειναι καθαρα οικονομικο..και βεβαια το tsi ειναι καλυτερο απο το fsi..θελω ομως να τα βαλω κατω να δω τι γινεται..
  6. καλησπερα σας... καταρχην καλως σας βρηκα στο πολυ καλα οργανομενο site και ευχαριστω για την φιλοξενια στο forum σας! Λοιπον..η απορια μου..σκεφτομαι εντος του νεου ετους να γινω ιδιοκτητης ενος golf tsi.. τα οικονομικα μου δεν μου επιτρεπουν για καινουργιο οποτε παμε στα μεταχειρισμενα. εχω διαβασει σχετικα στο forum για τιμες καταναλωσεις και διαφορα αλλα.. και εφτασα στο εξης συμπερασμα. αγορα golf tsi 1400 vs golf fsi 90? σε εμφανιση μου αρεσει το gt αλλα εχοντας μερακι αργοτερα ολα γινοντε. το μονο που εχω καπως τον φοβο ειναι στην καταναλωση οχι τα νουμερα η πραγματικοτητα.. χλμ/χρημα και στην αξιοπιστια του κινητηρα μιας και ειναι turbatos.. θα χαρω πολυ να ακουσω δικιες αποψεις μιας και γνωριζετε καλυτερα. ευχαριστω εκ των προτερων..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.