Jump to content

Kostas_GR

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kostas_GR

  1. χμ δεν νομιζω να εχω δει τετοια ρυθμιση ποτε απο τον πινακα οργανων. θα το κοιταξω ωστοσο. σε περιπτωση που δεν βγαλω ακρη υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει καποια βλαβη στο αυτοκινητο αν το χρησιμοποιησω για περιπου 1000 χλμ μεχρι να το παω στην αντιπροσωπεια; εχω αυτο το ταξιδι μπροστα μου για να φτασω αθηνα για αυτο ρωταω.
  2. θα το τσεκαρω. τι ακριβως πρεπει να βρω εκει για να "διορθωσω" το πρόβλημα δλδ?
  3. επειδη ζω σε νησί και θα κάνω μεγάλο ταξίδι για να φτάσω Αθήνα και να το πάω αντιπροσωπεία αυτό είναι κάτι που μπορεί να το δουν κ σε κάποιο τοπικό συνεργείο; σορυ για τις τελείως «παιδικές» ερωτήσεις αλλά είμαι παντελώς άσχετος από μηχανολογικά. Αυτό που με καιει είναι μη γίνει κάποια ζημιά στο αμάξι μέχρι να πάω αντιπροσωπεία
  4. μου είχαν πει πως όταν τα λάδια χρειάζονται αλλαγή τότε θα άναβε κάποια ένδειξη. παρόλα αυτά θα πάω αύριο να τα αλλάξω για σιγουριά! εκτος αυτών κάτι άλλο που αξίζει να ψάξω;
  5. Καλησπέρα παίδες. Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας! Είμαι κάτοχος και εγώ του t-roc μοντέλο του 2022. Το έχω αγορασμένο ακριβώς ένα χρόνο και το έχω κάνει 10.000 km. Το τελευταίο δίμηνο παρατηρώ το εξής πρόβλημα. Όταν οδηγάω το αυτοκίνητο μετά από 15 λεπτά οδήγησης, μπαίνει υπερβολικά ζεστός αέρας από τη μηχανή στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Δεν κόβω το λαιμό μου ότι δε συνέβαινε και παλιότερα, αλλά σίγουρα στο βαθμό που συμβαίνει τώρα δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ ως τώρα. Δεν μου Ανάβει κάποιο λαμπάκι ούτε το αμάξι μου έχει παρουσιάσει ποτέ κάποιο πρόβλημα. Το πρώτο service δεν το έχω κάνει ακόμα γιατί δεν έχω φτάσει τα χιλιόμετρα, αλλά αγχώνομαι γιατί θέλω να πάρω το αμάξι τώρα έχει ένα μεγάλο ταξίδι και φοβάμαι μην μπλέξω. Πάει σε κάποιον το μυαλό τι μπορεί να φταίει; Ενδέχεται να θέλουν αλλαγή τα λάδια και να προκύπτει από εκεί το πρόβλημα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  6. Καλησπέρα παιδιά! Θα χρειαζόμουν λίγο τα φώτα σας. Είμαι κάτοχος του Golf VI και έχω πάνω το ηχοσύστημα RCD 510 (touchscreen με οθόνη που είναι συνδεδεμένο με το πολυλειτουργικό τιμόνι και εκεί εμφανίζεται και η εικόνα από την εργοστασιακή κάμερα οπισθοπορίας και αυτόματου παρκαρίσματος). Πρόσφατα ο αδερφός μου πηρε το νέο Polo το οποίο έχει πολύ αναβαθμισμένο ηχοσύστημα και "ζήλεψα" οπότε η ερώτηση μου είναι η εξής. Υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης του RCD 510 που έχω τώρα με νεότερο ηχοσύστημα που διαθέτουν τα νεότερα μοντέλα Golf/Polo? Με ενδιαφέρει εργοστασιακό που να διαθέτει οπωσδήποτε δυνατότητες σύνδεσης κινητού μέσω Bluetooth για ομιλία και ακρόαση μουσικής. Αν υπάρχει τέτοια δυνατότητα μπορείτε να με ενημερώσετε για το ακριβές όνομα του μοντέλου και στο περίπου έστω για το κόστος του; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
  7. Ναι βαζω παντα μονο Shell ή BP εκατοσταρα γιατι μου χουν πει οτι ειναι θεωρητικα οι καλυτερες και πιο "καθαρες" και ειναι 1.980Ευρω/λιτρο οι τιμες περιπου! Μπορεις να μου δωσεις λιγες παραπανω πληροφοριες για το revo controller?? 1) Δηλ μπορω οποτε θελώ να βγαζω το προγραμμα (αυτουσιο χωρις να πειραζονται οι ρυθμισεις) και μετα να το ξαναβαω οποτε και οσες φορες θελω? 2) Θα εχω μεγαλη βελτιωση στην καταναλωση ετσι; Ρωταω γιατι τοτε που ειχα βαλει το προγραμμα μου ειχαν πει τα παιδια εκει οτι με το προγραμμα θα εχω καλυτερη καταναλωση απο οτι με μαμα (κατι που νομιζω οτι δε συμβαινει βεβαια αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι δν ξερω με αυτα τα πραγματα τι ακριβως παιζει και γι αυτο ρωταω). 3) Επισης ξερουμε τιμουλα?? Πολλες ερωτησεις ξερω παρακαλω αν γνωριζεις εσυ η καποιο αλλο παιδι ας με ενημερωσει γιατι αν ειναι ετσι ενδιαφερομαι αμεσα!
  8. Καλησπερα σε ολους! Ειμαι κάτοχος VW Golf VI TSI 160hp και έχω το Stage 1 πρόγραμμα της Revo περασμένο! Επειδη ειμαι εντελως ασχετο με το μηχανικο κομματι των αυτοκινητων ηθελα να σας κανω μια ερωτηση. Υπαρχει μηπως καποια μετατροπη/προγραμμα/τροπος ωστε να μπορω να μειωσω, με ασφαλη παντα για το αμαξι τροπο, την καταναλωση βενζινης; Επειδη βαζω και 100ρα θελω γυρω στα 100Ευρω γεμισμα για χοντρικα 450 χιλιομετρα με μετρια προς απαιτητικη οδηγηση! Σορυ αν ειναι ασχετη η αστεια η ερωτηση μου αλλα ειπα να ρωτησω εδω που το κατεχετε με αυτα τα θεματα! Ευχαριστώ!
  9. Καλησπερα! Μια και δεν βρηκα καταλληλοτερο τομεα για να ρωτησω εγραψα εδω ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα! Ειμαι κατοχος Golf VI 160hp στην Αθηνα και εφτασα τα χιλιομετρα για να κανω το 2ο service. Το αμαξι το αγορασα απο την VW Pazaropoulos και εκει εκανα και το 1ο μου service. Ομως λογω φαληρισης της εταιριας και λογω του οτι δεν εμπιστευομαι πλεον και τοσο πολυ το service τους θα ηθελα να το παω καπου αλλου. Σκεφτομαι να το παω στην karenta που ειναι και ο επισημος αντιπροσωπος της VW στην Ελλαδα απο οτι ξερω. Εχετε να μου προτεινετε καποιο απο τα συνεργεια της που ξερετε εγγυημενα οτι ειναι καλο ειτε απο προσωπικη σας εμπειρια ειτε απο γνωστων σας για να παω εκει το αμαξι για service? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  10. Φιλε μου εγω ειχα παρει το συστημα Park Assist οταν αγορασα το αυτοκινητο που περιεχει μαζι και αισθητηρες κ την καμερα για οταν βαζεις οπισθεν. Καμμια σχεση εμφανισιακα και λειτουργικα με αυτους του ebay. Ειδικα αμα εχεις CD-Player RCD510 ή RNS510 φαινεται απιστευτα. Σου δειχνει την εικονα δηλαδη του αυτοκινητου σου πανω στην touch screen εγχρωμη οθονη του CD Player και σου αναβουν χρωματα στους αντιστοιχους αισθητηρε αναλογα με το ποσο πλησιαζει καποιο αντικειμενο σε αυτους κ ακουγονται και οι αντιστοιχοι ηχοι προειδοποιησης. Επισης εμφανισιακα στο εξωτερικο του αυτοκινητου, φαινονται πολυ ομορφοι σαν design του αμαξιου φαινονται. Τελος η καμερα βρισκεται κατω απο το σημα του VW που χρησιμοποιεις για να ανοιξεις το πορπαγκαζ του αυτοκινητου, και καθε φορα που βαζεις οπισθεν το σηματακι αυτο σηκωνεται απο μονο του και βγαινει απεξω η καμερα. Σαν αμαξι του James Bond χαχα! Και η καθαροτητα της καμερας ειναι απιστευτη, τι να βρεχει καταρακτωδως, τι να εχει φουλ σκοταδι εξω, βλεπεις τα παντα. Μπορει να δωσεις κατι παραπανω για το συστημα αυτο της VW αλλα πιστευω αξιζει τον κοπο, γιατι ενσωματωνονται πληρως στα υπολοιπα συστηματα του αυτοκινητου και ποιοτικα ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ, ενω αν παρεις απο ebay φαινεται τελειως σαν "ξενο σωμα" πανω στο αυτοκινητο. Εχω δει γιαυτο σου λεω, μπορει να ειναι λιγοτερα τα χρηματα αλλα καμμια σχεση...Ελπιζω να βοηθησα καπως αν θελεις και αλλες πληροφοριες η να τραβηξω τιποτα βιντεο και φωτογραφιες για να δεις ευχαριστως!
  11. Χρονια πολλα συμφορουμιτες! Τελικα το πηρα αποφαση και πηγα χθες(Πεμπτη) και εβαλα το προγραμμα της Revo! Αλλα γ____ο μετα ανεβασα πυρετο και γιαυτο το λογο δεν το εχω τεσταρει καλα καλα ακομα... Απο τα 50-60 χιλιομετρα που εκανα μεχρι τωρα εχω να πω οτι στις πρωτες 4 ταχυτητες το αμαξι βγαζει τρελη επιταχυνση καμμια σχεση με πριν! Μιλαμε πατας γκαζι και κολλας πισω! Μεχρι τα 150 παει σφαιρα χωρις να το καταλαβεις! Θα ξαναγραψω οταν το χω δοκιμασει καλα για να σας πω! ΥΓ. Και τα παιδια στην cargate Γλυφαδας αψογοι, πολυ γρηγορη τοποθετηση και πολυ ευγενικοι και εξυπηρετικοι, μπραβο!
  12. ΟΚ...Απο συνεργεια εδω Αθηνα ξερουμε καποιο? Εγω οπως ειπα κ πιο πανω μονο της Γλυφαδας ξερω στη Λεωφορο Βουλιαγμενης, αλλα δεν ξερω αν ειναι καλο η οχι...Γνωριζει καποιος κατι?
  13. Κατατοπιστικοτατο το post σου! Αν επιτρεπεται απο εξυπηρετηση και service τι εντυπωσεις ειχες? Επισης σε ποιο συνεργειο πηγες? Σε αυτο που ειναι στη Λεωφορο Τατοιου? Γιατι το κεντρικο τους ειναι Γλυφαδα απο οτι ειδα...
  14. Μπορει να μου πει καποιος κριτικες για Revo?
  15. Δηλαδη οι etuners δεν δινουν εγγυηση? Οταν λετε εγγυηση εννοειται αν κατι δεν παει καλα με το προγραμμα στο φτιαχνουν αυτοι ετσι? Αν ειναι ετσι παω και εγω για revo...Τι εχετε να πειτε απο εντυπωσεις για αυτους?
  16. Ε καλα αυτο εννοειται! Κατι ασχετο...Νομιζεις οτι πρεπει να βαλω και μπαρομετρο? Αυτο απο οτι εχω καταλαβει σου δειχνει τη χρηση του turbo σωστα? Βαζουνε τα παιδια στο etuners τετοιο?
  17. Σε αυτα τα 200-400 χμ "προσαρμογης" μπορω να το πηγαινω κανονικα το αμαξι η ειναι σαν το στρωσιμο? Δηλ σιγα σιγα οχι πολλες στροφες και τετοια...
  18. Το addaption τι ακριβως ειναι??? Σορυ αλλα δεν εχω επαφη με αυτα!! Επισης μια ερωτηση! Ποση ωρα διαρκει η διαδικασια για να μπει το προγραμμα? Δεν πιστευω να χρειαζεται να το αφησω καμμια βδομαδα?
  19. Εσεις παιδια που κανατε την μετατροπη στους Etuners βλεπετε αισθητη διαφορα? Η επιταχυνση με ενδιαφερει, οχι η τελικη. Δηλαδη την νιωθεις εντονα τη διαφορα η απλα ενταξει ειναι ενα κλικ παραπανω αλλα οχι κατι το τρελο?
  20. Οποτε δηλαδη λετε να το κανω χωρις να φοβαμαι? Εμενα το ΜΟΝΟ που με νοιαζει ειναι να μην παρουσιασει στο μελλον προβλημα το αμαξι και τρεχω ολη την ωρα σε συνεργεια...Δεν με πειραζει να σκασω τωρα 500 η 800 ευρω αρκει να μην παθει κατι μετα το αμαξι γιατι το ποναω πολυ!
  21. Μιλησα σημερα με ενα γνωστο μου μηχανικο σχετικα με τις αναβαθμισεις αυτες, ο οποιος γνωριζει πολλα για αναβαθμισεις, καθως ειναι συνοδηγος αγωνων. Και χωρις εννοειται να θελω να προσβαλλω ουτε τις εταιριες που τις κανουν ουτε καποιον αλλον, μου ειπε οτι αναβαθμισεις 60 αλογων των 500 και 800 ευρω του ακουγονται της πλακας. Μου ειπε οτι για να κανεις μια σωστη αναβαθμιση πρεπει να παρεις μαζι με το μηχανικο το αμαξι στην εθνικι να το συνδεσει με καλωδια, κτλ και να κανει μετρησεις, λεγοντας σου πηγαινε πχ με 2α, γκαζωσε, φρεναρε και τετοια. Μου λεει οτι για να γινει αναβαθμισει 60 αλογων και να ειναι καλη χωρις να υπαρχει περιπτωση να σου κανει νερα μετα το αμαξι πρεπει να σκασω τουλαχιστον κανενα διχιλιαρο...Τι λετε?
  22. Καλησπερα παιδια! Ειμαι και εγω κατοχος Golf VI 160hp και με αυτα που διαβαζω σε αυτο το topic εχω πορωθει ασχημα να χτυπησω και εγω μια αναβαθμισουλα! Ειμαι μεταξυ revo και etuners απο αυτα που διαβαζω! Μπορειτε να μου πειτε ποια νομιζετε οτι ειναι η καλυτερη? Γιατι η διφορα στα χρηματα ειναι τοσο μεγαλη?(350 ευρω) Ευχαριστω!!
  23. OK τοτε τι αλλο μου προτεινεται προκειμενου να ανεβασω αλογα εκτος απο το να πειραξω το μοτερ? Τελειο!
  24. Καλησπερα σε ολους! Ειμαι και εγω ενας ευτυχης κατοχος του Golf Vi TSI 160HP. Εχω ψυθει τρελα να του κανω καποια μικρο-μετατροπη για να ανεβασω κυριως αλογα-ροπη. Ειμαι τελειως αρχαριος στη διαδικασια, μιλαμε δεν εχω ιδεα τι παιζει. Γιαυτο θα ηθελα λιγο τα φωτα σας. Ειδα πχ στον Παζαροπουλο οπου πηρα και το αμαξι, οτι σου κανουνε μια μετατροπη στην κεφαλη που σου δινει εξτρα 20 αλογα αν θυμαμαι καλα. Αξιζει? Το μονο πραγμα που με ενδιαφερει αν κανω μια μετατροπη ειναι να ειμαι διασφαλισμενος 99,9999%(γιατι 100% με αυτα τα πραγματα δεν μπορεις να εισαι απο οτι ξερω), οτι δεν θα παρουσιασει καποιο προβλημα το αμαξι απο την μετατροπη αυτη και να ειναι σε λογικη τιμη, κατω απο 1000 ευρω ας πουμε... Αν μπορειτε να μου προτεινεται καποιες τετοιες μετατροπες με τις τιμες και τα site τους θα με βοηθουσατε πολυ! Ευχαριστω! Κωστας...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.