Jump to content

gskarts

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About gskarts

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

gskarts's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Για polo 1.4 FSI στα 30000χλμ μου ειπαν στην αθήνα 330€ και σε επαρχιακη πόλη με παζάρι το έκανα με 230€!!!
  2. Σ/Κ θα είμαι στην "Πατρίδα" στη Λαμία, οπότε δίπλα! Ολοι στα Καμμένα...
  3. thanks, na eisai kala!!

  4. Επιχειρήματα για το αν το χρώμα πρέπει να είναι μεταλλικό δέχομαι. (Πιο ανθεκτικό) Αλλά για το χρώμα?? Αυτό που σου πάει στο μάτι καλύτερα. Σημασία έχει να αρέσει σε ΅σένα και να το ευχαριστιέσαι. Είναι σαν να ρωτάς πια γυναίκα να διαλέξεις . Εγώ διάλεξα τη μελαχρινή χαχα... Γκρι Pepper!
  5. Καλησπέρα, Το 0,7 είναι η κατανάλωση του ρεραντι, και είναι 0,7lt/h (ανά ώρα όταν είναι ακινητοποιημένο το όχημα). Τώρα η τιμή του ρεραντί παίζει σε σχέση με το αν ο κινητήρας είναι κρύος ή ζεστός. Στην πρώτη περίπτωση θα δεις με το ηλεκτρονικό τσοκ μέχρι και 1,8lt/h κατανάλωση, ενώ στην δεύτερη συνήθως είναι 0,5-0,6lt/h. Το αν πατάς γκάζι επιδρά στην αύξηση της κατανάλωσης είτε είναι σταματημένο είτε εν κινήσει, κάτι φυσιολογικό και κατανοητό. Τώρα κατά την κίνηση εάν έχεις νεκρό η κατανάλωση είναι αυτή του ριλαντί, εκφρασμένη όμως σε lt/100km. (Από αυτή την τιμή δεν βγάζεις συμπεράσματα). Τέλος όταν δεν πατάς γκάζι και έχεις ταχύτητα στο κιβώτιο, τότε κινείσαι με την ορμή του οχήματος (φόρα) και η κατανάλωση είναι 0 (Οι ρόδες δίνουν την κίνηση στον κινητήρα), όμως εάν ο δρόμος δεν είναι κατηφορικός θα κρατήσει για λίγο, με ένα «κατέβασμα» δίνεις λίγο ακόμη κίνηση στον κινητήρα και ου το κάθε εξής, μέχρι σχεδόν να σταματήσει το όχημα. Αν έχεις ακόμη ερωτήματα, εδώ είμαστε!
  6. wraio to oxhma mprabo sygatoike :p

    to xrwma afierwnei

  7. sigatoikos?? ti leei, ola kala??

  8. Καλησπέρα, Ξέρει κάποιος πόσα πραγματικά άλογα είναι ο 1,4. Εχω διαβάσει κάτι για 92 στο autotriti.gr σε ένα άρθρο. thanks!
  9. Εγώ έχω παραγγείλει το 1.4 απο 20 Οκτωβρίου και βλέπω να έρχεται τέλος Ιανουαρίου. Πώς θα πάρουν οι άλλοι αρχές Ιανουαρίου και με 1.2tsi. Ούτε έχει ανακοινωθεί στην Ελλάδα, ούτε επίσημη τιμή υπάρχει για το 1.2tsi... Τώρα διάβασα παραπάνω και είδα ότι άνοιξαν οι παραγγελίες για τα 1.2tsi. Κρίμα, για 700€ θα είχα καλύτερο μοτέρ. Πάντως εμένα μου έφτασε 16350 (-450) από κάτι άκρες έφτασε τελική τιμή 15900 με αισθητήρες parking. Έβαλα επιπλέον μεταλλικό χρώμα gray pepper, RCD-310, climatronic και ζάντες 16’’. Για 2 μήνες έχασα και τον 1,2tsi. Δεν βαριέσαι, στο επόμενο θα πάμε σε παραπάνω άλογα…
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.