Jump to content

delerio

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

About delerio

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

delerio's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλησπέρα, ενω αλλαξα λαδια πριν 2 μηνες, ξαφνικα εχω ενδειξη λαδιου και οταν τα ελεγξα δεν ειχε καθολου λαδι πανω στη βεργα. προσθεσα ενα λιτρο και το λαμπακι εξακολουθει να ειναι αναμμενο. υποψην οτι πριν 1 μηνα ειχα βρει σακουλα μεσα στην 1 απο τις 2 εξατμισεις. ειχε τοποθετηθει σκοπιμα εκει, δε ξερω το λογο. λετε αυτο να δημιουργησε προβλημα? Υποψιαζομαι οτι μπορει να ειναι ο αισθητηρας λαδιου. ξερετε ποσο κοστιζει κατι τετοιο?
  2. εχει χαλασει ο μηχανισμος της κλειδαριας της πορτας. ξερει κανεις που μπορω να βρω μεταχειρισμενο?
  3. το δοκιμασα. τιποτα απολυτως... μου φαινεται θα τραβηξω λουκι!...
  4. και γω αυτο νομιζω πως ειναι. πρεπει να το παω σε καποιον να το δει ομως γιατι αν δεν ανοιξει η πορτα φανταζομαι πως τον ηπια και σε κοστος.... σε περιπτωση που ειναι η κλειδαρια τουλαχιστον θα παρω εγω το ανταλλακτικο και θα παω να το φτιαξουν. αλλα πρεπει να ανοιξει η πορτα...το θεμα ειναι πως?
  5. Παιδια εδω και καποιες μερες εχει κολλησει τελειως και δε ξεκλειδωνει η πορτα. στην αρχη πατουσα το κουμπι που ξεκλειδωνει τις πορτες και σε συνδυασμο με το χερουλι απο μεσα ανοιγε. τωρα ομως με τιποτα! θελω να παω να το φτιαξω αυτη την εβδομαδα. μου ειπαν ομως οτι αν δεν ανοιξει η πορτα ειναι πολυ φασαρια. Εχετε να με συμβουλεψετε κατι? να μου προτεινετε καποιον να παω να το δει εντος αττικης?
  6. πως φαινεται αν κατι δε παει καλα με την αντλια νερου? υπαρχει καποια ενδειξη η το δειχνει στον εγκεφαλο?
  7. επαναρυθμιση-αρχικοποιηση ετσι το ζητας στον μηχανικο? σκεφτομαι να καθαρισω πεταλουδα γκαζιου.
  8. μετα την αλλαγη των μπουζι μου φαινεται οτι εφτιαξε το θεμα της καταναλωσης. πλεον μου βγαζει και εξτρα χλμ στον trip computer οταν το πηγαινω χαλαρα.
  9. παιδια θελω να κανω μια ερωτηση καθως δε γνωριζω. μπορει να πω και βλακεια. εχω ενα gt 170 με revo. τα προγραμματα αυτα χρειαζονται επαναπρογραμματισμο μετα απο καποιο καιρο εφοσον μπουν? σαν ενα ειδος update? γιατι εχουν περασει 4-5 χρονια απο τοτε που το εβαλα και μου φαινεται οτι δεν ειναι τοσο σπιρτοζικο οσο ηταν.
  10. delerio

    Golf Gt 2006

    γιατι ρε συ? ειναι ωραιο αμαξι! και γκαζιαρικο και οικονομικο. απλα εχει αυτα τα προβληματα που εχει. και στην Αθηνα ταλαιπωρειται. Μακαρι να μην ειχε γινει η βελτιωση και να ειχα αλλαξει και γω το συγχρονιζε... αλλα βλεπεις εδω στο Ελλαντα το οτι εβαλες προγραμμα, αλλαξες εξατμιση κτλ το θεωρουν ως ακυρωση εγγυησης απο τι στιγμη που το αμαξι εχει εργοστασιακο προβλημα. Σκεψου να το χες στη γερμανια που εκει εχει δρομους οχι αστεια. και σιγουρα και πολυ διαφορετικο support.
  11. delerio

    Golf Gt 2006

    φιλε μου τον εχεις δοκιμασει αυτο τον αφρο της amsoil ? κανει δουλεια η θα χω κανα θεμα αν το κανω??? φιλαρακι τι εννοεις προβλημα με το καπακι μηχανης? εχουμε το ιδιο αλλα εγω δυστηχως εχασα την εγγυηση γιατι επαιξε βελτιωση στο αμαξι, με αποτελεσμα να μην εχω αλλαξει το συχρονιζε 2ας. για τον πολ/στη που λες, σου ειχε αναψει λαμπακι στη μηχανη? γιατι εμενα καιει πολυ τελευταια και εχω υποψια οτι ειναι η πολ/στης η μπουζι η δε ξερω τι στο διαολο. σφαλμα παντως δε βγαζει.
  12. δυστηχως επειδη εχω μεινει ανεργος εδω και καιρο, δεν εχω την πολυτελεια να τα αλλαξω παλι. θα παω να τσεκαρω μπουζι και πολ/στες μηπως ειναι απο εκει το προβλημα. δεν ξερω τι αλλο να πω πια...
  13. απο εδω και στο εξης θα βαζω 5-30 φιλε μου. απλα δεν ξερω αν επειδη μεχρι τωρα εβαζα 5-40 μηπως εχω καποιο προβλημα...
  14. αλλαξα φιλτρο βενζινης δεν εγινε τιποτα ομως. 40 μου πηρε σττο συνεργειο για αλλαγη φιλτρου. ειναι πολλα λετε? επισης πιστευθω οτι ειναι η μπουζι η πολλαπλασιαστης γιατι κατα το αλλαγμα ταχυτητας κανει κατι τρανταγματα... Αλλλα θα το παω σε αλλο μηχανικο γιατι αυτος μου την εσπασε. απλα το εβαλε στο διαγνωστικο και μου λεει, "Δεν βγαζει σφαλμα" δεν πολυασχοληθηκε. γιαυτο με εχασε και απο πελατη. παιδια εχω να κανω και μια ερωτηση οσο αφορα τα λαδια. επειδη τα αλλαζω στον βενζινα μου μου εβαζε mobil one 5w-40 η 50 δεν θυμαμαι. εδω στο φορουμ βλεπω οτι ολοι λετε για 5w-30. Υπαρχει περιπτωση να δημιουργηθει καποιο προβλημα? αυτος μου ειπε οτι εχει να κανει με την πυκνοτητα του λαδιου ο κωδικος και πως δεν υπαρχει προβλημα. Εσεις τι λετε?
  15. το ειχα παει φιλαρακι στον μηχανικο το εβαλε στον εγκεφαλο και εριξε μια ματια δεν ειδε κατι. θα του το ξαναπαω ομως γιατι κατι παιζει, δεν εκαιγε ποτε ετσι. λεω να δοκιμασω και τον αφρο της amsoil που ειδα στο ποστ με τους πολ/στες και γενικοτερα για συντηρηση. ελπιζω να του κανει καλο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.