Jump to content

f3d0n

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About f3d0n

Other Info

  • Car Type
    Polo 9N

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

f3d0n's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. καλησπερα φίλε! αν θες πήγαινε στ Cabilli! http://www.cabilis.gr/el/performance.html προσωπικα δεν εχω βελτιωσει το αυτοκινητο μου ουτε ξερω καποιον που να τ εχει βελτιωσει εκει! εχω ενα Πολο 1.4 με τα 85 πονυ και δεν πολυ βελτιωνεται για αυτο δεν το εχω ψαξει το θεμα... εχω κανει ομως 2 service στον εν λογο κυριο και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος ειδικα απο την εξυπηρετηση του!
  2. Καλησπερα παιδια! εχω βαλει 1 bodykit απο μαστρογιαννακη και μου εχει φαγωθει-καταστραφει απο τις λακουβες... εγω το Polaki μου (του 2004) θελω να το πουλησω αλλα σε αυτη τη κατασταση που βρισκεται δεν νομιζω να πιασει και πολλα (κατεστραμενος προφυλακτηρας-μαρσπιε κλπ)... γινεται/υπαρχει καποιος που να μπορει να μου αφαιρεσει ολο το bodykit και να μου βαλει παλι πισω το εργαστασιακο προφυλακτηρα και γενικα να μου το σουλουπωσει?
  3. Γεια σας παιδια! Εχω 1 VW Polo 1.4 και σκεφτομουν να του βαλω bucket καθισματα! Πηγα στο sparco club τα παρειγκειλλα τα πηρα και τα πηγα σε ενα μαστορα που μου ειπε η Sparco για να μου τα βαλει. Ο μαστορας ομως με το που ειδε οτι εχω αεροσακο στο καθισμα ενσωματομενο μου ειπε οτι αναγκαστηκα για να βγαλει το παλιο καθισμα και να μου βαλει τα bucket θα πρεπει να απενεργοποιησει τα airbag οχι μονο του καθισματος αλλα και του οδηγου και του συνηδηγου, δηλαδη με λιγα λογια οτι δεν θα εχω πλεον καθολου airbag... Τι παιζει ρε παδια? δεν γινεται απλως να απενεργοποιηθει του καθισματος ο αεροσακος για να μπουν τα bucket και να μεινουν οι αλλοι αεροσακοι ενεργοι? Sorry για την εκθεση παιδια αλλα τα εχω παιξει λιγο... :/
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.