Jump to content

kostas311

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

About kostas311

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

User Information

  • Νομός
    Μη ορισμένος

kostas311's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα έχω το Golf 5 1.6 fsi sportline έκδοση και θέλω να αλλάξω τα αμορτισέρ. θα ήθελα να παραμείνω στον ίδιο τύπο αμορτισερ που φοράει τώρα ή σε κάτι αντίστοιχο. Θέλω να είναι άνετο στην οδήγηση να μην είναι σκληρή η ανάρτηση και κοπανάει και να έχει καλά κρατήματα. Ξέρω ότι το συγκεκριμένο φοράει sachs αλλά δεν ξέρω ποιο ακριβώς. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι;;; Ευχαριστώ.
  2. Ευχαριστώ πολύ αν και σε αυτό πιστεύω θα έχω πρόβλημα γιατί από χθες δεν ανοίγει καθόλου. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι θα χρειαστεί να γίνει αυτό , να κοπεί η λαμαρίνα της πόρτας.
  3. Καλησπέρα Έχω το Golf 5 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με την κλειδαριά του συνοδηγού, πριν λίγες μέρες μου μπλόκαρε η κλειδαριά του συνοδηγού και δεν άνοιγε ούτε απ έξω ούτε απο μέσα το κλείδωσα ξάνα το αυτοκινητο και το ξεκελείδωσα απο το κουμπί που βρίσκεται στην πόρτα του οδηγού και άνοιξε κανονικά.Το πήγα στην αντιπροσωπεία και το έβαλαν στον εγκέφαλο και έδειξε πρόβλημα όχι μονο στην μπροστινή δεξιά αλλα και στην πίσω.Για αλλαγή μου είπαν 200 ευρώ. Σήμερα είχα πάλι το ίδιο πρόβλημα αλλα όσες φορές και αν προσπάθησα να την ξεκλειδώσω είτε εσωτερικά με το κουμπί είτε με το κεντρικό κλείδωμα δεν ανοιγε.Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι όταν έχει μπλοκάρει και πατάω το εσωτερικό κουμπί για ξεκλείδωμα αυτή η κλειδαριά κάνει ένα διπλό ήχο μια που ανοίγει και αμέσως μετά ένα δεύτερο κλακ. Επειδή έχω και συναγερμό στο αυτοκίνητο δεν ξέρω μήπως ευθύνεται ο συναγερμός. Αν γνωρίζει κάποιος ας βοηθήσει, χρειαζεται αντικατάσταση, διορθώνεται χωρίς αντικατάσταση της κλειδαριάς, φταίει ο συναγερμός ή αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να διορθώσω το πρόβλημα. Ευχαριστώ.
  4. Δεν ανησυχώ και τόσο πολύ για τον κινητήρα απλώς έλεγα μήπως υπάρχει κάποιο άλλο λιπαντικό απο αυτό που χρησιμοποιώ που να διαρκεί περισσότερο και να πληροί τις προϋποθέσεις του κατασκευαστή.
  5. Την πρώτη φορά που παρατήρησα οτι μου είχε κάψει λάδια ήταν δυο μήνες πριν συμπληρώσω τον χρόνο και είχα κάνει 13000 χλμ και μου είχε κάψει 0.7 lt.Κατά μέσο όρο μου καίει γύρω στα 0.6 lt και αυτά τα έχει κάψει πριν πάω να κάνω το σέρβις στο χρόνο ή στα 15000 χλμ, στα 12000 με 13000 χλμ όπως έχω παρατηρήσει τα έχει κάψει.
  6. Έχω το Golf 5 1.6 fsi και κάνω το σέρβις κάθε 15000 χλμ ή σε ένα έτος, συνήθως τα έχω κάνει τα 15000 πριν το έτος.Τα τελευταία τρία χρόνια σε κάθε αλλαγή λαδιών που πάω να κάνω μου έχει κάψει λάδια, άλλες φορές λιγότερα και άλλες περισσότερα.Τα λάδια που βάζω μέχρι τώρα είναι 5W 30 longlife μήπως θα έπρεπε να αλλάξω νούμερο στα λάδια και να βάλω κάποια άλλα;;;;; Ευχαριστώ.
  7. Είναι χαρακτηριστικος ο ήχος , τον αντιλαμβάνεσαι όταν στον σταθερο ήχο της λειτουργίας της μηχανης παρεμβαλλεται και κάποιος αλλος ηχος συνήθως όταν δίνεις απότομα γκάζι ή όταν ζορίζεται ο κινητήρας.Τουλάχιστον εγώ ετσι τον αντιλαμβανομαι.Αν υπάρχει και κάποιος είδικος ας μας απαντήσει ποιο εξειδικευμένα.
  8. Έχω το Golf 5 1600 fsi μοντέλο 2006, όταν το αγόρασα απο την αντιπροσωπεία μου είπαν να χρησιμοποιώ αμόλυβδη 100 οκτανίων.Μερικές φορές όμως που χρησιμοποίησα αμόλυβδη 95+ χτυπούσαν τα πυράκια. Όταν μετά απο αυτό έβαζα συνέχεια 100αρα ο κινητήρας δούλευε κανονικά και δεν ξαναχτύπησαν τα πυράκια. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και αν μπορούσε να μου απαντήσει κάποιος. Εαν βάζεις συνέχεια αμόλυβδη 95+ στο συγκεκριμένο μοντέλο υπάρχει περίπτωση μελλοντικά να υπάρξει πρόβλημα στον κινητήρα;;;;;;;
  9. Την ίδια απορία έχω και εγώ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
  10. Φίλε και εγώ αυτή την άποψη έχω.Είχα καταλήξει να βάλω το exalto αλλά δεν υπήρχε σε κανένα κατάστημα ελαστικών και δεν μπορούσαν να το παραγγείλουν γιατι ήταν προς κατάργηση.Γι 'αυτό ρωτάω για το pilot sport 3 εαν είναι εξίσου καλό με το exalto.
  11. Το Pilot sport 3 είναι το ίδιο καλό με το exalto ή χειρότερο;;;;; Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;;
  12. Εμεις που είμαστε απο επαρχία και δεν υπάρχει πουθενά (γιατί είναι προς κατάργηση) τι θα κάνουμε; Τελικά το pilot sport 3 είναι το ιδιο καλό με το exalto ή χειρότερο;;
  13. Αυτό πίστευα και εγώ ώσπου ρώτησα και κάποιον αλλο γνωστό μου λαστιχά και μου είπε το ίδιο οτι είναι προς κατάργηση και κυκλοφορούσε στους συγκεκριμένους δείκτες Y και W.Μου έδειξε και τον επίσημο κατάλογο της Michelin και έκει πείστηκα. Επίσης δίπλα στο Pilot sport 3 έγραφε κυκλοφορία απο 10/2010 σε διαστάσεις 205/55/16. Εφόσον το Pilot sport 3 κυκλοφορεί εδώ και 5 μήνες το συστήνεις ανεπιφύλακτα; Είναι καλύτερο η χειρότερο απο το Pilot exalto;
  14. Πήγα σήμερα σε ένα λαστιχά αποφασισμένος να βάλω τα Michelin Pilot Exalto ,ο λαστιχάς δεν τα είχε και μου είπε οτι είναι προς κατάργηση και τα μόνα που κυκλοφορούν είναι με δείκτη Υ και W. Έχει βγει καινούριο μοντέλο το Pilot sport 3 που κυκλοφορεί αυτό το μήνα. Μήπως έχει κανείς άποψη για αυτά τα λάστιχα;;;; Υπάρχει κάποιο test που να έχει γίνει για αυτά τα ελαστικά;;;;;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.