Jump to content

Shadowman

Members
  • Posts

    296
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by Shadowman

  1. εγώ ακόμα δεν έχω βρει από που έρχεται αυτός ο θόρυβος που ακούγεται σαν μπίλια...έχουν σπάσει τα νεύρα μου!!
  2. σταματημένος αν πατάς συμπλέκτη και σταματάει ο θόρυβος είναι το ρουλεμάν του συμπλέκτη. από την ηχογράφηση μοιάζει πολύ με το θόρυβο που κάνει το δικό μου που είναι το ρουλεμάν, επίσης εγώ καμια φορα νιώθω και ένα μικρό τρέμουλο στον λεβιέ
  3. ok θα τον ρωτήσω! στην φύσα του αισθητήρα έχω ρίξει σπρέι όταν άλλαξα τον αισθητήρα. σε νερά δεν μπαίνω. ευχαριστώ
  4. καλησπέρα μου εμφάνισε και εμενα το συγκεκριμένο σφάλμα και πιο συγκεκριμένα είναι αυτό: 1 Fault Found: 000113 - Sensor for Ambient Air Temperature (G17) P0071 - 000 - Implausible Signal Freeze Frame: Fault Status: 01110000 Fault Priority: 0 Fault Frequency: 1 Mileage: 75182 km Time Indication: 0 Date: 2000.00.00 Time: 12:43:39 Freeze Frame: RPM: 837 /min Load: 12.5 % Speed: 0.0 km/h Temperature: 90.0°C Temperature: 71.0°C Absolute Pres.: 970.0 mbar Voltage: 13.208 V Readiness: 0010 0001 όταν μείνει το αμάξι αρκετή ώρα σε ρελαντί και πάρουν μπρός τα βεντιλατέρ τότε εμφανίζεται το σφάλμα και τα βεντιλατέρ δουλεύουν στο full και δεν σταματάνε παρα μονο όταν σβηστεί η βλάβη. επίσης δεν έχει καλή απόδοση το a/c - καλοριφέρ. έχω αλλάξει τον g17 αλλα συνεχίζει και κάνει τα ίδια... να είναι και αυτός προβληματικός? τι άλλο μπορεί να είναι?
  5. και εμενα κλείνουν τα μπεκ με CC σε golf mk5 gt.
  6. παιδιά υπάρχουν τόσες αναφορές για τις τιμές στα προηγούμενα post ρίξτε μια ματια.... στον αρζουμανίδη η αλλαγή όλου του set μαζί με γρανάζι είναι νομίζω στα 450-500 euro. εγώ τον πιο κοντινό από αθηνα που είχα βρει ήταν χαλκίδα ο σταθόπουλος στα 500-520 αν θυμάμαι καλά. όσο για εδώ αθηνα 1500 euro για όλο το set.
  7. αυτό με την μπίλια από που το ακούς? βρήκες κάποια λύση? ακούω ένα παρόμοιο θόρυβο από την μεριά του συνοδηγού μεταξύ τις πόρτας και του καθίσματος, μήπως από τον μηχανισμό τους καθίσματος μιας και είναι δίπορτο το αμάξι..? αν ξέρει κάποιος κάτι ας με διαφωτίσει γιατί είναι ενοχλητικό.
  8. πάντως αν συνεχίσουμε έτσι και πάμε και πληρώνουμε 1400 euro για την καδένα και γενικά για οποιαδήποτε εργασία για την οποια σε αλλα επίσημα service τις VW υπάρχουν χαμηλότερες τιμές ακόμα και κάτω του 50% από αυτά που ζητάνε εδώ, να μην παραξενευτούμε αν κάποια στιγμή ανεβάσουν και άλλο τις τιμές...
  9. η πρώτη αλλαγή που έκανα πριν λίγο καιρό ήταν με mobil one από castrol που έβαζε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. τα motul αξίζουν για μαμά αυτοκίνητο? γιατί διαβάζω ότι είναι για αγωνιστική χρήση κτλ...
  10. εδώ στην αθηνα δεν βλέπω να τηρούν την οδηγία και τις τιμές... μιας και όπως με ενημέρωσαν από την κοσμοκάρ η αγορά είναι ελεύθερη... τραγική απλά.. και κάτι σχετικό με την καδένα ,τον θόρυβο στον ξανά παρουσίασε μετά την αλλαγή?
  11. αυτό μου το είχε κάνει το προηγούμενο αμάξι που είχα το polo στην πίσω δεξιά πόρτα και δεν μου άναβε ούτε η ένδειξη ότι είναι ανοιχτή πόρτα αλλα ούτε και τα φώτα μέσα στο αμάξι. με contact cleaner δυο φορες που είχα βάλει είχε στρώσει για το διάστημα που χρησιμοποιούσα την πόρτα και έβλεπα αν δουλεύει η όχι . δεν είναι μόνιμη λύση εννοείτε απλά για να κανεις την δουλειά σου μέχρι να την αλλάξεις.
  12. οι τιμές εκτός αττικής είναι στα 450-550 euro για όλο το set μαζί με εργασία. εντός αττικής οι τιμές που πήρα ήταν από 1400 μέχρι 1100 μετά από έκπτωση..! και σε μη εξουσιοδοτημένο συνεργείο περίπου στα 700-800 euro το οποιο μου είπε ότι η εγγύηση για 2 χρονια ισχύει κανονικά, τώρα αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο δεν το ξέρω σίγουρα.
  13. κατά πασα πιθανότητα φταίει η κλειδαριά.. δοκίμασε να ρίξεις contact cleaner μέσα στην κλειδαριά και να την κλειδώσεις με το χέρι μερικές φορές μήπως στρώσει.
  14. έκανα μια έρευνα σε διάφορα εξουσιοδοτημένα service τις VW όπως επίσης έστειλα email στο εργοστάσιο τις VW και δέχτηκα τηλεφώνημα από την κοσμοκάρ. από την κοσμοκάρ δεν έβγαλα άκρη μιας και έλεγαν τα δικά τους αλλα στην ερώτηση μου πάνω στο θέμα τις κοστολόγησης τον ανταλλακτικών σαν set και τις εργασίας υπάρχει μεγάλη απόκλιση μεταξύ τον service η απάντηση που πήρα ήταν ότι η αγορά είναι ελεύθερη... έτσι λοιπόν μετά από τις αναφορές στον Αρζουμανίδης στα Νέα Μουδανιά και επειδή σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να πάω .. είπα να πάρω όλα τα εξουσιοδοτημένα service να δω τι τιμές θα μου πουν. αυτό που διαπίστωσα είναι ότι οι περισσότεροι εκτος αττικής έχουν normal τιμές (αν και κατά τι γνώμη μου δεν θα έπρεπε να πληρώνουμε τίποτα για το συγκεκριμένο πρόβλημα..) και ο πιο κοντινός που βρήκα είναι στην χαλκίδα και στον οποιον σκέφτομαι να πάω. τέλος σκεφτόμουν αν μαζευτούμε μερικά άτομα για την συγκεκριμένη εργασία ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα καλύτερη τιμή.
  15. έχει μια λογική να ανάβει μονο όταν δεν έχεις μπροστά προβολής για να μπορείς να δεις και στον διακόπτη αν είναι αναμμένος ο πίσω. και στο polo 9n και στο golf 5 τώρα έτσι είναι μονο για τους μπροστά γίνεται πράσινο. μετά άμα θες κανεις πατέντα εσύ και βάζεις led μέσα να ανάβει και για πίσω και για τα μεσαία φώτα.
  16. ναι είναι σχεδόν ίδιο αν όχι ακριβώς ίδιο. απλά αν έχεις αερόσακους κουρτίνας στην οροφή μέχρι πίσω τα σηματάκια που λένε airbag στις κολόνες άμα τα βγάλεις για να μπορέσεις να ξεβιδώσεις και να ξεκουμπώσεις τα κολονάκια μετά κατά πασα πιθανότητα δεν θα κουμπώνουν οποτε θα χρειαστείς καινούργια σηματάκια.
  17. αυτή που δείχνεις δεν μπαίνει με ταινία διπλής,πρέπει να βγει αυτή που έχεις τώρα και να βιδώσεις αυτή στη θέση τις. DIY δεν έχω να σου πω ακριβώς γιατί στο golf δεν το έχω κάνει ακόμα, αλλα από αυτά που είχα ψάξει θέλει τα πίσω πλαϊνά κολονάκια να τα ξεκουμπώσεις για να μπορείς να δουλέψεις. κάποιοι λένε και τα μεσαία.
  18. που πήρες? από περιέργεια να πάρω να δω τι θα πουν.. xD
  19. θέλω να μάθω αν μετά την αλλαγή με τα ανανεωμένα ανταλλακτικά θα γίνει το αμάξι επιτέλους ήσυχο σε λογικά πλαίσια χωρίς τους θορύβους κτλ στην εκκίνηση η και κατά την διάρκεια τις λειτουργίας του. όσο για τα λάδια αυτό εννοείτε. @ekaradimos μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες γιατί ενδιαφέρομαι?διαφέρει η καδένα κτλ του golf mk5 140 με του GT? ευχαριστώ
  20. τελικά παιδιά τι γίνεται με αυτό το θέμα? και συγκεκριμένα μιλάω για το mk5. υπάρχει κάποιος που να άλλαξε καδένα και το γρανάζι με τα ανανεωμένα που έχει βγάλει η VW και να είναι ευχαριστημένος? να μην έχει θορύβους κτλ.
  21. ρε παιδιά για πείτε καμια γνώμη τι λαδάκια να βάλω σε golf mk5 gt? επίσης σκεφτόμουν να βάλω ένα φίλτρο ελευθέρας ,έχετε να προτείνεται κάποιο συγκεκριμένο?
  22. προς απάντηση πιθανών ενδιαφερόμενων μιας και έβγαλα άκρη και για την αεροτομή. για να μπει η αεροτομή του gti χρειάζεται και διαφορετικό τρίτο stop το οποιο και έχει θέματα με υγρασίες από ότι διάβαζα σε ξένα forum και ότι για να αλλαχθεί το τρίτο stop έχει μια διαδικασία η οποια περιλαμβάνει τρυπήματα η βγάλσιμο τις αεροτομής αν το πας αντιπροσωπεία σύμφωνα με τις πληροφορίες που βρήκα ,δεν ξέρω βεβαια και αν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λένε. για να μην μακρηγορώ αυτό που βρήκα ήταν αυτός ο κωδικός 1K0 071 640 K 9AX ο οποιος είναι από το votex bodykit τις vw για το roof spoiler. την παρέλαβα πριν λίγες μέρες και περιμένω να πάρω και τα πλαϊνά μασπιέ για να τα στείλω για βάψιμο.
  23. λίγο offtopic xD φοράς τις ζάντες που φαίνονται στην φωτογραφία με το golf+ πιο πάνω?
  24. κανεις για το τι καλύπτει η εγγύηση τις llumar?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.