Jump to content

staikosn1

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About staikosn1

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

User Information

  • Νομός
    Αττικής

staikosn1's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Να ρωτησω αν βρηκατε στα μαγαζια που πατε το ιδιο ακριβως χρωμα? Σε 2-3 που εχω παει στην Αθηνα δεν εχουν το ιδιο! Στην Αθηνα μπορουμε απο καπου να το προμηθευτουμε?
  2. Να πω και εγω την εμεπιρια μου απο το 1ο service!! 11000 και ενας χρονος! Golf 1,4 TSI 145 ευρω με λαδι, φιλτρο λαδιου κτλ + το φιλτρο γυρης που λεει οτι η8ελε αλλαγη!! Εγινε στον Παζαροπουλο και δεν μου φανηκε τραγικο ποσο! Οταν με πηραν να με ενημερωσουν για το φιλτρο γυπης μου ειπαν οτι εχει 45 ευρω και ειπα οκ! 125 ειχε το service σκετο! Και οταν πηγα πληρωσα 145!! + ενα καπελακι δωρο
  3. Αν περιμενουμε τα 15000??
  4. Καλησπερα και παλι... σκεφτομαι να βαλω ζαντες στο golf V trendline tsi 140... καπου βρηκα τις παρακατω απο audi!!... πειτε μου την γνωμη σας παρακαλω πολυ!! Kαι αλλη μια ερωτηση... για τις ζαντες απο scirocco τις Domington τι λετε?? Θα ταιριαζουν? Γνωριζετε τιμη?
  5. Καλησπερα και παλι... σκεφτομαι να βαλω ζαντες στο golf V trendline tsi 140... καπου βρηκα τις παρακατω απο audi!!... πειτε μου την γνωμη σας παρακαλω πολυ!!
  6. Τελικα καταλαβα μετα απο 35 σελιδες που διαβασα οτι μαλλον πρεπει να παμε σε ενα καλο συνεργειο με τα δικα μας ανταλλαχτικα και να κανουε το service!!
  7. Καλησπερα παιδια... Μια ερωτησουλα αφελης λιγο... Εχω το GOLF 5 tsi 140ps και ειμαι κοντα στα 9000χμ και κοντευω χρονο... Τι να κανω?? Στα 10000 χμ να αλλαξω λαδια-φιλτρο η οπως λεει η αντιπροσωπεια στα 15000?? Αν ειναι να αλλαξω λαδια να βαλω της Mobil αυτο που λετε παραπανω? Ευχαριστω.
  8. Σε τι ζαντα τα εβαλες αν επιτρεπεται??
  9. Συγχωρεστε την αγνοια μου και ευχαριστω.... ελεγα να βαλω του Gti η του Sirocco τις Domington (αν τις λεω καλα...)
  10. Εννοω μηπως θα χρειαστει να αλλαξω και αμορτισερ?? Δεν θα χασει το βημα του το αμαξι ??
  11. Sorry για το off topic... Αλλα δεν θελω να ανοιγω νεο θεμα.. Εχω το Golf 5 tsi trendline και σκεφτομαι για ζαντες... Θα μπορουσα να βαλω 17αρες χωρις να αντιμετωπισω προβλημα?? Θα χασω κατι??
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.