Jump to content

Treg1234

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

About Treg1234

  • Birthday 04/10/1969

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Κεντρικής Μακεδονίας - Θεσσαλονίκης
  • Νομός
    Θεσσαλονίκης

User Profile

  • Interests
    Women ans Ski . lol

Other Info

  • Car Type
    Other VW car

Recent Profile Visitors

3,344 profile views

Treg1234's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

2

Reputation

  1. Καλημερα. Εχουν σβησει τα φωτα του πινακα οργάνων. Δηλαδή όταν ανάβω τα φώτα για την νύχτα , ενώ οι δείκτες φωτίζονται δεν φωτίζεται το καντράν . Δηλαδή δεν βλεπω πόσο τρέχω ( 100 ή 150 ) δεν βλέπω πόσες στροφες έχω κλπ. Κατα τα αλλα όλα δουλευουν κανονικά. Γνωριζει κανεις εάν ειναι κάτι που φτιάχνεται ή πρέπει παλι να αγοράσω καινούργιο αμαξι ? Ευχαριστω
  2. Εχω το 2,5 tdi 2006 και οπως ξερουμε ειναι λιγο ψωφιο. Υπαρχει καποιος που να εχει πειραξει το λογισμικο για να ανεβασει την ιπποδύναμη ? Αν ναι θα ηθελα τις αποψεις του . Ειναι μετα αξιόπιστο ? Η θα παρουμε την μηχανη στο χερι ? Ανεβαινει η καταναλωση πετρελαιου ?
  3. Αυτα που ειπε ο GOD ισχυουν. Αν ομως δεν σε ενδιαφερει η επιταχυνση ολα καλα. Το εχω 10 χρονια. Στο ταξιδι ειναι αξογο, με βροχες , με χιονια κλπ Ταξιδευω με 150 -170 για πανω απο 10 ωρες, Ιδαιτερα προβληματα δεν ειχα εκτος απο τον κεντρικο αξονα που αλλαζουν ολα στα 100 -120 000 χιλιομετρα
  4. Λοιπον παιδια πηγα στην ΕΤΕΑ χθες για το προβλημα με την απωλεια του αερίου. Μου ειπαν ότι ΔΕΝ πρόκυτε για απώλεια . Στην ουσία στο βενζινάδικο δεν γεμιζει όλο το ρεζερβουάρ γιατι δεν μπορουν να δώσουν όλη την πίεση που απαιτείται. Και το αέριο έχει πιο μεγαλη θερμοκρασία ή έχει διογκωθεί και δείχνει γεμάτο. Οταν κρυώσει έρχεται στην κανονική του κατασταση και ο δεικτης δείχνει πχ 3/4 . Εμένα όλα αυτα μου φαινονται λίγο κινεζικα. 1. Στο βενζιναδικο η αντλία δειχνει ότι εβαλε 11 Kg. 2. Εαν ισχυουν αυτα , λογικα θα πρεπει να ισχύουν για ολα τα eco up. Γεγονος παντως ειναι ότι γεμιζω και κανω περίπου 270 χλμ. Αυτα . Περιμενω και εντυπωσεις απο αλλους για το θεμα.
  5. Λογικό ακούγεται να πρόκυτε για μείωση της πίεσης στο ρεζερβουάρ. Αυτό θα γίνεται μέσω καποιας βαλβιδας που αφήνει αέριο να διαφύγει. Πριν μια βδομαδα έβαλα 9 KG αντί για 11 και έκανα περίπου τα ίδια χιλίομετρα. Το παράξενο είναι ότι σε κάποιους συμβαίνει και όχι σε όλους . Δεν πηγα στην αντιπροσωπεία ακόμα μια και άλλα με απασχολούν αυτές τις μέρες. Καλή ψήφο και τα ξαναλέμε.
  6. Καταρχην σας χαιρετω όλους . Εχω το eco up εδω και κανενα μήνα. Γενικά έχω πολυ καλές εντυπώσεις. Το σφίριγμα το κάνει και στο δικό μου. Μοιάζει σαν να ανοίγει κάποια βαλβίδα λόγω μεγάλης πίεσης. Δεν μπορώ να πω ότι ειναι κάτι το ενοχλητικό αλλά παρατήρησα κάτι αλλο και θέλω να ρωτήσω αν συμβαίνει και σε κάποιον αλλον. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ. Δηλαδή φουλάρω και πηγαίνω σπίτι. Ο δείκτης είναι στο Full. Την άλλη μερα το πρωι ο δείκτης έχει κατέβει περίιπου μία γραμμή . Κάτι που δεν συμβαίνει όταν το ρεζερβουάρ είναι πχ. στο 75 %.. Υπαρχει κανείς που να παρατήρησε κάτι τετοιο ??
  7. "υπαρχει μια εταιρεια που βγαζει καλυμματα για το up.δερμα,αλκανταρα.πανακριβα ομως.κανα 250αρι αν θυμαμαι καλα " Εχεις καποιο όνομα ή καποιο λινκ?
  8. Καλημερίζω όλους. Με λένε Γιαννη και είμαι απο Θεσσαλονίκη. Σε μερικες μέρες θα παραλάβω το δεύτερο VW μου , ένα τετράπορτο eco up . Θα χαρω πολύ να ανταλάξω τις εμπειρίες μου με όλους σας και καποια στιγμή να σας γνωρίσω και προσωπικά.
  9. Kαλημερα. Σιγουρα πρεπει να παρεις και δευτερη γνωμη. Αν εχουν προβλημα οι τουρμπινες τοτε θα στο ξανακανει. Αλλα φιλε τουαρεγκ 5.0 του 2004 με 38000 χλμ. ????????????????????? ΔΕΝ υπαρχει . Μαλλον 138 000 χλμ. Και οι γερμανοι ξερουν να γυρισουν τα κοντερ πισω. Πες το φιλο σου οτι απο δω και περα μαλλον θα βγαλει αρκετα προβληματα.
  10. Καλησπερα. Ειμαι και γω καινουργιο μελος αλλα εχω στην κατοχη μου ενα Τouareg απο το 2006. Προκυτε για ενα πολυ καλο αυτοκινητο και πολυ καλο 4Χ4 . Ειναι ομως αυτοκινητο για ταξιδια . Δεν βολευει για μεσα στην πόλη . Ειναι τεραστιο. Ολη την ωρα πρεπει να σκεφτεσαι αν χωρας να περασεις και στο τελος πρεπει να βρεις μια μεγαλη και ασφαλή θεση σταθμευσης για το αρκετα ακριβο αυτο αυτοκινητο. Η καταναλωση του ειναι αναλογη . Το αμαξι ζυγίζει περιπου 2.5 τονους. Εγω εχω το 2.5 πετρελαιο. Ειναι το πιο μικρο , το πιο αργο αν θελεις , αλλα το πιο οικονομικο Καιω 9-10 λιτρα στα 100 χλμ. σε ταξιδι και 12-13 λιτρα μεσα στην πολη .( ανηφορα - κατηφορα) Τα βενζινοκινητα καινε απο 15- 16 και πανω. Το μεγαλο 4.2 καιει γυρω στα 20 λιτρα στα 100. χλμ Το πηρε ενας φιλος μου , πηγαινε καθε 3 μερες στο βενζιναδικο και τωρα εβαλε υγραεριο !!!! χαχαχαχαχα Βεβαια τρεχει σαν αεροπλανο. Τα σερβις ειναι και αυτα ακριβα. Αναλογα που το πας και τι εργασιες κανεις. Μεχρι τα 90 000 χλμ που εχω εγω δεν μου βγηκε κατι υπερβολικο. Ισως αργοτερα που βγουν πιο περιπλοκες εργασιες . ΑΑ και μην το στουκαρεις πουθενα . Την ....... Τωρα για να το ψαξεις να ξερεις οτι μπορεις απο τον αριθμο πλαισιου. Ολα τα σερβις ειναι online. και ιδιως απο γερμανια . Οποτε σε ενα εξουσιοδοτιμενο συνεργειο χτυπανε τον κωδικο και βλεπουν τι εργασιες εχουν γινει , αν εχει τρακαρει κλπ.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.