Jump to content

VR6

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

About VR6

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Other Info

  • Car Type
    Corrado

VR6's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Κατ'αρχην φιλε μου ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου. Χωρις να θελω να αμφισβητησω τα λεγομενα σου αλλα κανοντας το δικηγορο του διαβολου, γιατι να ειναι το 5W-30 κ οχι το 10W-40 πχ? Το εχει κανεις αυτο γραπτα η παμε βαση δοκιμων??
  2. Καλησπερα σε ολους καλη χρονια κ καλα χιλιομετρα να εχουμε! Πριν μερικες μερες αποκτησαμε ενα νεο....μελος στην οικογενεια, ενα polo 1.2 Tsi Dsg. Παιρνοντας το απο την αντιπροσωπεια, μας ειπανε τα ιδια με τα λαδια για αλλαγη στις 15.000 κλπ. Το σιγουρο ειναι οτι στα 7500 εμεις εχουμε αποφασισει να τα αλλαξουμε, το θεμα ειναι οτι δεν ξερουμε τι λαδια να του βαλουμε! Ανοιγοντας το βιβλιο του αυτοκινητου ειδαμε οτι δεν περιγραφεται το λαδι με τον παραδοσιακο τροπο δλδ το ιξωδες αλλα με προδιαγραφες. Λεει δλδ οτι θελει λαδι 502.00 η 504.00. Στο εμποριο αυτες οι προδιαγραφες αντιστοιχουν απο 0W-30 λαδι εως κ 10W-40 !!!! Φυσικα το ενα ειναι κατα πολυ διαφορετικο απο το αλλο..... Στην αντιπροσωπεια που το παραλαβαμε μας ειπανε οτι βαζουνε 5W-30 λαδι, σε αλλη αντιπροσωπεια τηλεφωνικα μας ειπανε για 0W-30. Ξερει κανεις σας τι πραγματικα ισχυει κ ποιο ειναι το ΣΩΣΤΟ ιξωδες για να βαλει κανεις λαδι σε αυτο το αμαξι???? Ευχαριστω.
  3. Φιλε μου καλοσωρισες κ με το καλο να το αποκτησεις το αμαξι που θες! Οπως σου ειπανε κ τα παιδια παραπανω, προσεξε να εχει καθαρο σκαφος, απο σκουριες κ στουκες.... Βασικο γιατι αν εχει προβληματα αργα η γρηγορα θα χρειαστει να δωσεις ΠΟΛΛΑ για να το μαζεψεις.... Τωρα στο θεμα του μοτερ εχεις 2 δρομους: Η παιρνεις ενα οσο το δυνατον προσεγμενο κ απλα το συντηρεις αλλα θα το πληρωσεις ακριβοτερα κατα την αγορα, η διαλεγεις αυτο που διαλεξα εγω το παιρνεις ρημαδι κ το μαζευεις.... το τελικο κοστος στην 2η περιπτωση (παντα με προσωπικη εργασια) θα σου βγει λιγο παραπανω αλλα θα εχεις ενα αμαξι που θα το γνωριζεις μεχρι κ την τελευταια βιδα κ θα ειναι σαν καινουριο! Αν δεν εχεις προβλημα χρονου να το θες να το κυκλοφορησεις αμεσα εγω θα σου προτεινα το 2ο, γιατι το οποιο αμαξι αγορασεις δυσκολα θα ειναι τελειο και θα χρειαστει να αλλαξεις πραγματα, μην ξεχναμε οτι εχουνε αρκετα χρονακια στην πλατη τους!! Τασο μου τα ειπες ολα....!! Κι εδω ναι θα μιλησω γιατι πολλοι παραδοπιστοι μαζευτηκανε (γεια σου Πετραν!!) κ σε παροτρυνουνε φιλε μου για τουρμπακι.... Ναι τον G θα τον αντικαταστησεις συντομα αλλα μπορεις να το κανεις με αλλο κομπρεσσορα κ οχι με τουρμπινα! Εγω πχ το εχω με κομπρεσσορα Eaton..... Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι το αμαξι ειναι στο χαρακτηρα του να ειναι κομπρεσσορατο κι οχι τουρμπισιο.... Οι λυσεις αργα η γρηγορα θα βρεθουνε φιλε μου... Κανε την αρχη κ παρτο κ μετα θα την βρεις την ακρη! Καλη τυχη στην αναζητηση κ οτι βρεις σιγουρα τα παιδια εδω θα σε βοηθησουνε με το παραπανω!
  4. Κι αφου εγινε λοιπον η συναντηση για βαλτε εδω τις φωτο να τα καμαρωσουμε!! Τοσοι φωτογραφοι ημασταν για να δουμε τι βγαλαμε... Επισης να ευχαριστησουμε τα παιδια που ηρθαν να μας προσκαλεσουνε στο meeting στον Ωρωπο αλλα οπως ηταν αναμενομενο αν καθισεις τοσους "αρρωστους" στο ιδιο τραπεζι η ωρα περναει χωρις να το καταλαβεις!! Να πω οτι απο το παρκινγκ φυγαμε καπου στις 6παρα!! Υ.Γ.1 Απο τις ομορφοτερες στιγμες ηταν οταν στηθηκαμε για την φωτογραφια, κ περναγε ο κοσμος κ χαζευε τα αμαξια! Υ.Γ.2 Οι δικες μου φωτο παιδια απο αυριο....sorry!
  5. VR6

    1ο Corrado Meeting!

    ειναι ευκολο ενας admin να ληξη αυτη την συζητηση, να σβησει τα ασχετα κ να κλειδωσει επιτελους αυτο το τοπικ? Εμεις για την συναντηση ειπαμε θα μιλησουμε με πμ.
  6. VR6

    1ο Corrado Meeting!

    Παιδια, χαλαρωστε. ΕΓΩ αποφασισα (μιλωντας με καποια αλλα παιδια) να οργανωσουμε μια συναντηση για ΚΑΤΟΧΟΥΣ Corrado. Οπως κ να το εγραφα, το ποστ θα απευθυνοταν σε ΚΑΤΟΧΟΥΣ!! Σταματηστε το λοιπον οπως πολυ ωραια ειχαμε ηρεμησει 2-3 μερες τωρα κ αφηστε μας να συνενοηθουμε μεσω πμ. Το μονο λαθος μου απ οτι φανηκε εκ των υστερων ειναι οτι το ποσταρα δημοσια κ δεν εγινε η συνενοηση απ'ευθειας με πμ κ με κινητα. Δεν θα το ξανακανω λοιπον αυτο το λαθος. Τελος εδω, κι οποιος απο σας νομιζει οτι θα τα καταφερνε καλυτερα ας ξεκιναγε να οργανωσει εκεινος συναντηση. Εγω αυτο ηθελα, να μαζεψω τα Corrado κ τους ιδιοκτητες τους να συζητησουμε κ να γνωριστουμε κ αυτο προσπαθησα να κανω. Αλλα ας ληξει αυτο το θεμα κατανταει κουραστικο....
  7. VR6

    1ο Corrado Meeting!

    Φιλε μου χωρις να σε ξερω, θα σου πω οτι καποτε που ειχα διαβασει τους κανονες του κλαμπ, πιστευα οτι θα δημιουργουσα προβλημα κανοντας το "κρυφα" μεσω π.μ. κ οχι ετσι οπως εγινε. Παρ ολα αυτα η τοποθετηση σου ειναι σαφεστατη, κ αφου επιθυμεις(-ειτε) η συναντηση να γινει προσωπικη επικοινωνια ετσι θα γινει. Εμεις το καναμε κ το ανακοινωσαμε δημοσια ακριβως για να μην νομισετε οτι εχουμε καποιον αποτερο σκοπο περαν απο την προσωπικη γνωριμα ολων των κατοχων του συγκεκριμενου αυτοκινητου μεταξυ μας. Παρ ολα αυτα σεβομαι το παραπανω κ ετσι θα συνεχιστει με πμ. Να ειστε ολοι καλα....
  8. VR6

    1ο Corrado Meeting!

    Φιλε μου απο τον PAGOURISTA ερωτηθηκα για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου αποψη κ αυτην εξεφρασα. Αν ηθελα να παρεβρεθω σε ενα meeting να γνωριστουμε ολοι σαν μια μεγαλη παρεα θα ερχομουνα σε ενα απο τα πολλα meeting που συχνα οργανονωνται. Δεν εχω τπτ προσωπικο με κανεναν ουτε ειναι οτι σας σνομπαρουμε κ δεν ξερω κ τι αλλο περναει απο το μυαλο σας. Επιθυμια ΜΟΥ ειναι να γνωρισω τα παιδια με τα Corrado με τους οποιους εχουμε μιλησει με διαφορους τροπους πολλες φορες αλλα δεν εχουμε βρεθει ακομα απο κοντα (οχι με ολους τουλαχιστον). Ο φιλος scirocco_GTX εχει γραψει στο ποστ του πολυ καλυτερα απ οσο θα μποσουσα να το κανω εγω, ολα αυτα που πιστευω. Δεν ετοιμαζουμε τπτ υποχθονιο κ σκοτεινο εναντιων του VW club, ελεος δλδ.... Πιστευω οτι ειναι καλυτερα σε πρωτη φαση να βρεθουμε μεταξυ μας σε μια ανεπισημη συναντηση, να συζητησουμε, να πουμε τα δικα μας κ να γνωριστουμε καλυτερα κ αργοτερα θα βρεθουμε κ σε καποια επισημη συναντηση του κλαμπ..... Κ ξαναλεω, η πραπανω απαντηση που δωθηκε ειναι προσωπικη, γιατι αυτη ζητηθηκε.
  9. VR6

    1ο Corrado Meeting!

    Eπειδη ρωτας προσωπικα εμενα θα σου απαντησω οσο κι αν αυτο δωσει αφορμη σε ολους να αρχισουνε να μου την πεφτουνε για 2ο γυρο! Οχι δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα αυτη. Αν θελαμε να γινει συναντηση γενικη μπορουσανε να ερθουμε οποτε να ναι.... καθε τοσο εχει. Αλλα θελουμε να βρεθουμε οι ΚΑΤΟΧΟΙ των Corrado. Οσο σνομπ κι αν ακουγεται, οσο κομπλεξικο η οτι αλλο... με ρωτας κ εν πληρη ειλικρινια σου απανταω. Πριν κανονισω αυτη την συναντηση μιλησα με μερικα απο τα παιδια κ συμμεριζονται την παραπανω αποψη. Ομως μην ρωτας ομως μονο εμενα, να ρωτησουμε τα παιδια που εχουνε δηλωσει συμμετοχη αν επιθυμουνε ενα Corrado meeting η μια γενικη συναντηση VW. Εννοειται οτι θα σεβαστω την αποψη τους κ κανουμε οτι θελουνε. Εμενα η αποψη μου παντως ειναι αυτη που ανεφερα.
  10. VR6

    1ο Corrado Meeting!

    Tο θεμα πιστευω υπερκαλυφθηκε, ο Πετρος κ ο scirocco_GTX τα ειπαν ολα..... Οσο για σενα BAD BOY, αν μιλαγες λιγο ποιο ομορφα δεν θα ηταν κακο. Κι οσο δεν σου αρεσει εσενα η "ειρωνια" οπως λες του Σακη, αλλο τοσο δεν μου αρεσει εμενα ο τροπος σου στο παραπανω που εγραψες. Αν κι ο Dubber_Xronis δεν ειχε γραψει εξ αρχης εκεινο το "ο,τι να ναι ειστε" το θεμα δεν θα ειχε παρει καν διαστασεις. Βεβαια θα μου πεις αν δεν ειχα γραψει κι εγω την προταση που σας κολλησε δεν θα ειχατε ασχοληθει ποτε, αλλα τι να κανουμε προσπαθησα να πω με μια φραση ολα οσα ειπε τοσο καλα ο scirocco_GTX σε ενα ολοκληρο ποστ κ κανεις σας δεν το καταλαβε. Anyway..... Τελος απο μενα εδω κ δεν θα ξαναποσταρω για ηλιθιες διαμαχες. Παμε ξανα στις συμμετοχες: 1. VR6 2.sakis corrado 3.thunder-j (εκτος απροοπτου τελευταιας στιγμης) 4.Rocpet (μπορει και αλλος ενας φιλος με Corrado) 5.loupasmi 6.vento_furious 7.scirroco_GTX 8. 9. 10.
  11. VR6

    1ο Corrado Meeting!

    Θα σου απαντησω τα εξης εν συντομια γιατι θεωρω οτι ηδη πολυ τραβηξε ολο αυτο κ εχουμε χασει την ουσια.... Δεν εγραψα "εσεις με τα golfakia να μην ερθετε" εγραψε ποιοι ειναι ευπροσδεκτοι μιας κ αποφασισα να οργανωσω εγω αυτη την συναντηση. Αν μας αποκλειατε απο καποια συναντηση δεν πιστευω καν οτι θα το σχολιαζαμε τοσο!! Εδω ειμαστε στο περιθωριο του forum τοσα χρονια κ δεν προσβληθηκαμε..... Αν θελατε να γνωρισετε εμας κ οχι τα αμαξια μας θα μπορουσε καλλιστα να παρει καποιος απο σας την πρωτοβουλια να κανει τετοια συναντηση. Μπορει να ειμαστε κομπλεξικοι κολλημενοι μερακληδες η απλοι ανθρωποι. ΑΛΛΑ το ξαναλεω για αλλη μια φορα ειναι συναντηση για ΚΑΤΟΧΟΥΣ Corrado. Κ ξαναλεω ο καθενας οτι καταλαβε!
  12. VR6

    1ο Corrado Meeting!

    Που εχετε κολλησει δεν καταλαβαινω! Πειραζει τοσο πολυ που θελουμε να βρεθουμε οι ιδιοκτητες των Corrado? Δεν με νοιαζει αν εχει ξαναγινει η αν γινεται meeting για golf η polo... με ρωτησες κατι κ σου απαντησα. Δεν απαγορευω κατι, ξεκαθαριζω ποιοι θεωρουνται ευπροσδεκτοι!! Ξεκολληστε ομως λιγο κ παμε στις συμμετοχες... δεν πιστευω οτι κανεις απο σας καιγεται να ερθει σε corrado meeting να μας γνωρισει, γιατι πολυ απλα μεχρι προχτες αγνοουσατε την υπαρξη μας κ σημερα ακομα δεν εχει ενδιαφερθει κανεις να δωσει λιγο "χωρο" στα Corrado...
  13. VR6

    1ο Corrado Meeting!

    Απλα κ ομορφα. Κ καλα γνωριζω σε ποιον χωρο βρισκομαι, κ δεν πιστευω με αυτη την κινηση να προσεβαλα τον χωρο αυτο. Κανονιζουμε μια συναντηση για ΚΑΤΟΧΟΥΣ Corrado. Οχι αλλο ενα VW meeting. Ο καθενας τωρα οτι καταλαβε. Δεν πιστευω να θιγει κανεναν σας οτι θελουμε να μαζευτουμε οσοι ΕΧΟΥΜΕ αυτο το αμαξι να τα πουμε απο κοντα. Τωρα απο κει κ περα ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει, σε ελευθερη χωρα ζουμε κι αν ερθει οποιος ερθει με οτι ερθει μπορει να παρκαρει οπου βρει θεση. Πιστευω οτι ο τιτλος ειναι σαφεστατος στο ποιοι θεωρουνται ευπροσδεκτοι. Δεν θα το συνεχισω γιατι το θεμα θα τραβηξει μακρια. Εκαστος ας πραξει αναλογως...... Υ.Γ. Αν ηταν golf meeting η polo meeting οχι δεν θα πηγαινα εκτος κι αν ειχα εκει 10 φιλους που με περιμεναν να με δουνε...... Στην προκειμενη δεν συμβαινει ουτε το ενα ουτε το αλλο οποτε, οχι δεν θα πηγαινα. Υ.Γ.2 Δεν "απαγορευω" σε κανεναν τιποτα, γιατι δεν εχω αυτο το δικαιωμα. Ξεκαθαρισα την θεση μου στον τιτλο απλα.
  14. VR6

    1ο Corrado Meeting!

    Ημερομηνια: 08 Φεβρουαριου Μερος συναντησης : Goody's Aγ. Στεφανου Ειναι επι της Αθηνων Λαμιας στην εξοδο Αγ.Στεφανου στον παραδρομο.... ανετο παρκιγκ! Που θα κατσουμε θα το δουμε, μπορει εκει γιατι εχει flocafe μπορει κ σε κοντινη καφετερια, οπου εννοειται εχει αρκετο παρκιγκ για τα καμαρια μας. Ωρα: 2 το μεσημερι ξεκινημα με καφε, κι αν μας ερθει παμε μετα κ για φαι.... Κ παμε στις συμμετοχες: 1. VR6 2.loupasmi 3.sakis corrado 4.thunder-j (εκτος απροοπτου τελευταιας στιγμης) 5.Rocpet (μπορει και αλλος ενας φιλος με Corrado) 6. 7. 8. 9. 10.
  15. VR6

    1ο Corrado Meeting!

    Φιλε μου δεν νομιζω να προσβαλει η να θιγει κανεναν το οτι αποφασισαμε να γινει ενα Corrado meeting κ οχι ενα VW meeting. Τα sirocco κ τα jetta ειναι ευπροσδεκτα για τον απλο λογο οτι 2 κατοχοι Corrado εχουνε κ αυτα τα αμαξια κ μπορει να αποφασισουνε να ερθουνε με αυτα. Γραφτηκε με καλη διαθεση το παραπανω, σε αντιθεση με αυτο που γραφεις εσυ το "οτι να ναι ειστε" που προσωπικα εμενα δεν μου καθεται καλα. Δεν ξερω αν το γραφεις με με χιουμοριστικη διαθεση, η με προκλητικη, αλλα θα σου απαντησω το εξης: Για να μην ειμαστε "οτι να ναι" γι αυτο ειναι Corrado meeting. Χωρις καμια διαθεση να γινει αυτο προσωπικη αντιπαραθεση, Φιλικα.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.