Jump to content

AntonisCupra

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About AntonisCupra

  • Birthday 03/16/1979

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Other VAG car

AntonisCupra's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ηρθε και το τριτο βιντεο με τα αυτοκινητα στο παρκινγκ.
  2. ηρθε τα πρωτα 2 βιντεακια απο την συναντηση. η βολτα μεσα στην πιστα και η κοντρα με τον σκαραβαιο
  3. οχι ακομα...αλλα αμα μου ερθει τιποτα θα το στειλω στα μεσημεριανα κους κους. χααχχαχα
  4. Σας δινω και τις φωτογραφιες που τραβηξα απο την συναντηση μας. τα βιντεο δεν τα εχω ανεβασει ακομα μιας και δεν εχω βρει ακομα χρονο ελευθερο. αν κλειδωσει το θεμα εδω και δεν προλαβω να τα ανεβασω, καντε μια αναζητηση στο youtube να βρειτε το ονομα μου (AntonisCupra) και θα βρειτε εκει τα βιντεο. λογικα μεχρι την αλλη εβδομαδα θα τα εχω ανεβασει.
  5. καλημερα και απο μενα σε ολη την group-vag παρεουλα. μολις εγινα κι'εγω μελος εδω. καλως σας βρηκα λοιπον για οποιον δεν γνωριζει ειμαι ο Αντωνης που ημουν στην πιστα την κυριακη στα Χανια με το κοκκινο cupra. επισης να αναφερω οτι πολλοι μπερδευουν εμενα με τον Αντωνη απο το Ηρακλειο μιας και εχουμε σχεδον ιδια nickname (AntonisCupra εγω - Antonis_cupra ο Αντωνης απο ηρακλειο). το αναφερω επειδη δεχομαι αρκετα pm τα οποια ειναι για τον Αντωνη απο το Ηρακλειο. Επισης θελω να σχολιασω το παραπανω σχολιο του Αντωνη. προσωπικα εμενα με λυπει και με στεναχωρει το οποιο σχολιο προσπαθει να μειωσει την συναντηση που καναμε, την προσπαθεια την δικη μου για να οργανωσω (καλα η κακα δεν ξερω, εσεις θα το κρινετε) την συναντηση, και φυσικα ολους εμας που ηρθαμε, καναμε παρεα και περασαμε πολυ πολυ καλα. εμενα προσωπικα με ενδιαφερει να ειναι καλη η παρεα και να περναμε καλα χωρις προβληματα, πισωπλατες καταστασεις, φασαριες κ.τ.λ. μου αρεσουν πολυ αυτες οι συναντησεις γιατι συζηταμε, ενημερωνομαστε, συμφωνουμε και διαφωνουμε σε διαφορα θεματα, αλλα ολα ειναι ομορφα και φιλικα. και επισης δεν με ενδιαφερει αν καποιος εχει vw, audi, seat , skoda η καποιο αλλο αμαξι. για μενα ειναι ολοι ιδιοι και τους θεωρω ολους παρεα μου. νομιζω οτι το εδειξα αυτο προχθες που ηρθαν τα παιδια απο το vwclub και προσπαθησα να γνωρισω οσους περισσοτερους χωρις να κανω διακριση αν εχουν κουπρα η γκολφ. Εγω δεν ειμαι κανενας ειδικος στο να κανονιζω επισημες εκδηλωσεις η δεν ξερω κι'εγω τι. ειπα να κανονισω την πιστα ωστε να γινει η συναντηση εκει. αν ηταν καλα η κακα θα το κρινετε εσεις. εγω οτι μπορουσα εκανα.καθε επομενη συναντηση ειναι παντα καλυτερη και καθε φορα παιρνουμε νεες ιδεες για μια επομενη καλυτερη συναντηση. και ειναι κριμα καποιοι να μειωνουν αυτη την προσπαθεια. δεν θα πω τιποτα αλλο για να μην γινω χαλασω την ομορφη εικονα που εχω μεσα στο μυαλο μου απο την συναντηση της κυριακης. να ευχαριστησω ολα τα παιδια που ηρθαν στην συναντηση. επαναλαμβανω οτι για μενα σας θεωρω ολους μια παρεα οπως εχω και τα αλλα παιδια απο το skodaclub και απο το seatclub & seatnet. καλη σας μερα και καλο μηνα να εχουμε.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.