Jump to content

GIORGOSPATRA10

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About GIORGOSPATRA10

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

GIORGOSPATRA10's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδιά καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει πρόσφατα επέκταση εγγύησης στο golfάκι του και πόσο του κόστισε?
  2. Φίλε μου, αν επιτρέπεται, απο που το παρήγγειλες το golfάκι σου και ποιά ήταν η αρχική τιμή μετα την έκπτωση και χωρις εξτρά και τέλη...θυμάσαι...??
  3. Οτι υπάρχει διαμανταρισμένη 17άρα πάντως, αυτο είναι σίγουρο γιατι και σε άλλο αμάξι τις έχω δεί, GOLF V όμως και σε μαγαζί με ζάντες!!! Δηλαδή να υποθέσω πως κανένας μέσα στο club δεν φοράει τέτοιες ζάντες 17άρες σε GOLF VI.... μόνο αυθεντικές 18αρες?????
  4. Καλησπέρα σε όλους! Μέσα στον επόμενο μήνα παραλαμβάνω το νέο μου golfακι και θέλω να αλλάξω τις 17αρες ζάντες μου απο το πακέτο porto και να βάλλω τις 17αρες που είναι σαν του GTI, τις διαμανταρισμένες!!! Μήπως κάποιος που τις έχει μπορεί να βάλλει φωτο για να δω πως του πανε πριν τις παραγγειλω.. αν και μπορει να υπάρχουν ήδη φωτο μεσα σε άλλα θεματα αλλα δεν μπορώ να τις βρω έυκολα και θα ήθελα να έχω συγκεντρωμένες φωτογραφίες και ειδικά αν υπαρχουν σε ασπρο...!! Ευχαριστω...
  5. Φίλε 'Leou21' κ μένα μου αρέσουν αυτά τα μασπιεδάκια κ συμφωνώ ότι στο λευκό δείχνουν πολύ... Είναι μόνο στα δύο πλαϊνά έτσι..? Μόλις έρθει το δικό μου ίσως πάω να τα βάλλω κ γω!!! Aftermarket που λες οτι έχεις βρεί καλύτερα.. έχεις κάποιο site να ρίξω μια ματιά ή σε μαγαζιά με αξεσουάρ..? Ήθελα να σε ρωτήσω και για τις ζάντες.. δεν είχες κάποιο πρόβλημα απο τότε που τις έχεις βάλλει έτσι...??
  6. Δηλαδή παιδιά μούφα τα γκομενάκια ετσι...??? Κρίμα και γω που έκανα όρεξη.... Ε τότε θα το πάρω λευκό... (χαχαχα, πλάκα κάνω..) αν και μάλλον τείνω προς το λευκό!!! Πάντως, σας ευχαριστώ όλους για την αποψή σας.....
  7. Ωραίος....!!!!! δεν μας είπες όμως πως θα ρθουν τα γκομενάκια....???? θα μου τα δώσουν στην αντιπροσωπεία...?
  8. Φίλε σε ευχαριστώ πολυ για την φωτό..αν δεν κάνω λάθος αυτή η ζάντα δεν είναι η διαμανταρισμένη, είναι η σκέτη γκρι που δεν έχει μαύρο στους θόλους.. έτσι δεν είναι????
  9. Γεια σας... Έχω καταλήξει στην παραγγελία του δικού μου GOLF, έχω όμως ένα δίλλημα.. και θέλω άμεσα την βοήθεια σας, ως προ το χρώμα, λευκό ή μαύρο και κατα πόσο θεωρείτε απαραίτητο το πακέτο με τους ηλ. καθρέπτες και τους αισθητήρες βροχής? Το γκάλοπ αρχίζει απο τώρα..... Αναμένοντας τις απαντησεις σας να ρωτήσω εαν καποιος με λευκό golf6 έχει βάλει τις ζάντες απο το GTI να ανεβάσει κάποια φωτο να δω πως είναι, γιατι σε μαύρο τις έχω δει!!
  10. 'PiNiOn' γειά σου, Καταρχήν συγχαρητήρια για την επιλογή σου και καλώς να το δεχτείς! Απο που το παρήγγειλες αν επιτρέπεται..? Είμαι και εγώ στην τελική ευθεία να το παραγγείλω (μάλλον μέσα στην βδομάδα)! Σκέφτομαι το 160αρι 5θ με rcd510 και πακέτο porto με πιθανότητα να αλλάξω και εγώ τις ζάντες μόλις το παραλάβω!
  11. φίλε "thano" τι εννοείς μια βόλτα απο car, κάποια αντιπροσωπεία ή τα κεντρικά της cosmocar? και μένα θα με ενδιέφερε κάποιο μεταχειρισμένο με λίγα χιλιόμετρα σε καλή κατάσταση, ειδικά αν έχει κάποια extra που με ενδιαφέρουν και μένα!!!
  12. Προφανώς είναι κάποια ηθοποιός και δεν την αναγνωρίζω...? Δεν βλέπω και καλά.. Εσύ που την ξέρεις και καλύτερα...την καταλαβαίνεις..! Πάντως να την χαίρεσαι..!! Στο θέμα μας τώρα. Και γω αυτό σκέφτομαι αλλα τα extra που ήθελα είναι λίγο δύσκολο για μετά (rcd510 και ζάντες 'porto' με την σπορ ανάρτηση). Μακάρι να έβρισκα τουλαχιστον τις ζάντες! Τώρα το δίλημμά μου είναι άλλο, μιας και καταλλήγω σε απλό, 122 ή 160..???? Όσον αφορα αυτό που ρώτησες εσύ 'EiTaro' υπολογίζεις οτιδήποτε πάνω απο την τιμή της βασικής έκδοσης, ακόμα και το μεταλλικό χρώμα, οπότε στο dsg σε πιάνει σίγουρα!! Το θέμα βέβαια είναι ότι σε 3,5 μήνες που θα ρθει ένα αυτοκίνητο, αν το παραγγείλεις, ποιος ξέρει τι άλλο θα 'χουν βάλει...ένας θεός ξέρει!!!
  13. Παιδιά μας έχουν σπάσει τα νεύρα... Προσπαθώ να κατασταλλάξω εδω και δυο μήνες για το ποιό αυτ/το να παραγγείλω και δεν μπορώ να καταλήξω! Εντωμεταξύ αυτή τη στιγμή απο ετοιμοπαράδοτα είναι όλα χωρίς extra εξοπλισμό! Ενημερωτικά για όσους ενδιαφέρονται ο φόρος στο "golf 160 highline" σε πίανει για επιπλεόν εξοπλισμό άνω των 1400€ απο την βασική έκδοση. Υ.Γ. Αne η κοπέλα που εμφανίζεται όταν γράφεις, είναι γνωστή σου...??? (αστείο)
  14. Μάλλον το 160αρι με το rcd510 και το πακέτο με τις ζάντες, το 'porto' αλλά μετά θα αλλάξω αμέσως τις ζάντες γιατι δεν μ'αρέσουν και οι 'vancouver' που μ'αρέσουν και μένα είναι 18αρες και μου φαίνονται μεγάλες!!!! Απο ΕΤΕΑ τι εννοείς, που είναι αυτο..?
  15. Ποιο παρήγγειλες αν επιτρέπεται, με τι extra και απο ποιόν?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.