Jump to content

argikara

Members
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

About argikara

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

argikara's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλό Πάσχα το θέμα επιτέλους έκλεισε http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&artid=4567790&ct=3
  2. http://newiq.blogspot.com/search/label/%CE%A0%CE%91%CE%96%CE%91%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3-KOSMOCAR Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2010 Ο Παζαρόπουλος στα... χέρια της Kosmocar. Η εταιρεία του Παζαρόπουλου θα περάσει στα χέρια της Kosmocar, αφού το κανόνι που βάρεσε ήταν... σε διαστάσεις Ναβαρόνε!!! Η εταιρεία Kosmocar θα δώσει ανάσα και σε 300 περίπου πελάτες που βρέθηκαν ξαφνικά εγκλωβισμένοι από τον Παζαρόπουλο, ενώ φαίνεται πως ενδιαφέρεται και για κάποιες εγκαταστάσεις (προς Πειραιώς μεριά) που θεωρούνται πολύ «δυνατές»... Αυτά γιατί μερικά blogs το γυροφέρνουν εδώ και μέρες αλλά δεν αποφασίζουν (δεν θέλουν-ή δεν ξερουν να πουν τι ακριβώς θα γίνει...
  3. Της newsit είναι χρονικά μεταγενέστερη (14:09΄) ενώ της ημερησίας (12:20΄)γι' αυτό στεναχωρέθηκα
  4. http://www.inews.gr/93/diapsevdei-i-Kosmocar-ta-dimosievmata-gia-lysi-sto-provlima-pazaropoulou.htm Έλεος δεν θα το αντέξουμε .....
  5. Από την ώρα που το μετέφερες το θέμα δεν το είδε πλέον κανένας. Είναι σαν να μην υπάρχει εδώ που το έβαλες - κοινώς το χαντάκωσες και δεν πήρα απαντήσεις σε ένα καυτό θέμα.
  6. Την προηγούμενη εβδομάδα το ξόφλησα και μου είπαν 20-30 ημέρες.
  7. Τι σου απαντάνε δηλαδή. Το έχεις ξοφλήσει;
  8. has not set their status

  9. has not set their status

  10. Γειά σας είμαι καινούργιο μέλος. Διάβασα κάποια σχόλια για πρόβλημα σχετικά με τον Παζαρόπουλο (κάτι για πιθανή πτώχευση) και θορυβήθηκα. Εδώ και 4 μήνες παρήγγειλα Golf 1.4 TSI HIGHLINE με διάφορα έξτρα χωρίς ακόμα να το έχω παραλάβει. Το αυτοκίνητο το έχω εξοφλήσει. Γνωρίζει κανείς τίποτα σχετικό; Πρέπει να ανησυχώ ή είναι υπερβολές.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.