Jump to content

raftopoua

Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

About raftopoua

User Information

  • Gender
    Male
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Μη ορισμένος

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5
  • Car's nickname
    1.4 FSI

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

raftopoua's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

1

Reputation

  1. Δεν ξέρω δυστυχώς. Ο μάστορας μου το είπε δόντι.
  2. Γεια σου nikdev Ναι το άλλαξα και αυτό αλλα δυστυχώς τίποτα. Παρόλα αυτά τη λύση την έδωσε τελικά ο Παπαδόπουλος στην Πάτρα. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ρύθμιση στο "δόντι τιμονιού" Επιτέλους μετά από πολύ ταλαιπωρία βρέθηκε λύση. θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές και ελπίζω και εγώ με τη σειρά μου να βοηθήσω κάποιον φίλο στο μέλλον!
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά. Το πρώτο πράγμα που έγινε ήταν να ελεγχούν οι ασφάλειες οι οποίες ήταν όλες οκ. Η βλάβη δεν σβήνει δυστυχώς. Το αυτοκίνητο έχει φυσωθεί σε 3 διαφορετικά συνεργεία. Ότι ανταλλακτικό άλλαξα ήταν πρότση από συνεργείο και μάλιστ πολύ γνωστό στην περιοχή. Πραγματικά είναι πρόβλημα σπαζοκεφαλιά. Για αυτό ρωτάω αν το έχει πάθει κανείς άλλος...
  4. Ευχαριστώ πολύ αλλά το Ναυπλιο πέφτει λίγο μακριά... Αν κάποιος έχει κάποιοα παρόμοια εμπειρία με τη δικια μου και έχει βρει λύση θα βοηθούσε πολύ να τη μοιραζόταν.
  5. Το Configuration δεν διαβάζει μοίρες κλίσης του τιμονιού... Αυτό είναι το πρόβλημα.
  6. Γεια σας παιδιά, Μετά από 15 χρόνια συμβίωσης δυστυχώς αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Golf μου, MK5 2005 μοντέλο. Αφού αποσύνδεσα και επανασύνδεσα την μπαταρία, άναψε το κίτρινο λαμπάκι του τιμονιού και χάθηκε μερικώς η υποβοήθηση. Έκανα το τιμόνι τερμα δεξιά και τέρμα αριστερά και μετά προχώρησα ευθεία για 20 μέτρα αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Η διαγνωση του συνεργείου ήταν ελλατωματικη κρεμαριέρα η οποία και αλλάχθηκε αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. Η αμέσως επόμενη διάγνωση ήταν αισθητήρας γωνίας κλίσης τιμονιού ο οποίος αλάχηκε αλλά επίσης δεν διόρθωσε το πρόβλημα. Έχετε καμμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει?
  7. Γεια σας και πάλι παιδιά... Τι βαλβολίνες να βάλω? Μηπως ξέρετε τι ποσότητα παίρνει?
  8. Επειδή θα πάω σε βόρεια κλίματα θα κάνω αλλαγή νερού εξολοκλήρου! Ευχαριστώ πολύ για το μνμ. Κάποιο ιντερνετικο κατάστημα μπορεις να μου προτεινεις?
  9. Γεια σας παιδιά, Έχω ένα golf 5 Μόντ 2005 1.4fsi με 60000χλμ. Επειδή άλλαξαν λίγο τα πράγματα και θα το χρησιμοποιώ πολύ περισσότερο θα ήθελα να του κάνω ένα πολύ γέρο σερβίς.Ιμάντες ανλτια νερου λάδια φίλτρα μπουζί τακάκια κτλ. Μήπως μπορείτε να μου πειτε τι να προσθέσω στη λίστα μου? Επίσης μπορείτε να μου προτεινετε κάποιο καλό κατάστημα να τα παραγγειλω γιατί είμαι από επαρχία? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  10. http://www.mister-auto.gr/el/mp-uzi/volkswagen-golf-v-1k1-1-4-fsi-90bhp_v17743_g686.html Αυτός είναι ο τύπος των μπουζί?
  11. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Επειδή σκέφτομαι να κάνω το σερβις εκτός αντιπροσωπίας μπορείτε να μου προτείνετε κάποια υλικά? μάρκες δηλαδή. Ειδικά για τα μπουζί θα ήθελα να μου πείτε μάρκα και τύπο.
  12. Γεια σας παιδιά, σε golf V 1.4 fsi ποια είναι τα απαραίτητα για το service των 60.000 χλμ? Υπάρχει κάποιος πίνακας? Μπουζί κάθε πότε αλλάζουμε? Και τέλος υπάρχει κάποιο ιντερνετικό καταστημα να παραγγείλω τα πράγματα? Ευχαριστώ πολύ και σόρυ για τις πολλές ερωτήσεις.
  13. Δεν βρίσκω με ίδια φίσα χωρίς Αuto. Το αλλάζω γιατί έχει ξεφλουδίσει και φαίνεται πολύ άσχημο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.