Jump to content

gazza307

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

About gazza307

Other Info

  • Car Type
    Eos

gazza307's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. δεν νομιζω οτι διευκρινιζει και πολλα πραγματα το συγκεκριμενο link που προτεινετε...
  2. γνωριζει κανεις που μπορουμε να βρουμε την V.7 εκδοση των χαρτων για το RNS 510; επισης πως μπορουμε να γραψουμε σε DVD τους χαρτες;
  3. 250 ευρω πηρα απο το ebay το τιμονι και 100 τα ανταλλακτικα <<φιλικη τιμη>>. ευχαριστω πολυ...
  4. το παρελαβα τελικα πριν απο λιγακι το αυτοκινητο με τα ανταλλακτικα που ειπαμε και παιζει κανονικα... το μονο μελανο σημειο σε εμενα ειναι οτι δεν παιζει το mute.. κανει ολα τα αλλα,αλλα αυτο οχι.
  5. σημερα που το πηγα στο service το διαγνωστικο εβγαλε σφαλμα στην πορτα (κάθετη μου το ειπανε). Σε απλα ελληνικα καποιο μικρο εγκεφαλακι υπαρχει στην πορτα για να μπορει να ανοιγει με το κοντρολ. Εχθες ανακαλυψα οτι με το κλειδι ανοιγει κανονικα αλλα οχι με το χειριστηριο... οσο για το τιμονι το εχω αφησει να βαλουν το slip ring και το can bus...και βλεπουμε... η <<κάθετη>> εχει γινει αεροπορικη παραγγελια απο γερμανια και περιμενουμε...
  6. αυριο που θα βαλω το slip ring 1k0 959 653 C και το can bus 1k0 953 549 CH θα σας πω...θα τους πω να κανουν και εναν ελεγχο για σφαλματα...και θα εχουμε νεα.
  7. πολυ νομιζω οτι ολο προβλημα το εχει προκαλεσει το τιμονι...
  8. ακριβως....για να καταφερω να ανοιξω την πορτα του οδηγου μονο,πρεπει να κατεβασω το παραθυρο να βαλω μπροστα και μετα ανοιγει απο το μεσα διακοπτη... τι ειναι??? ωραια σπαζοκεφαλια ε???
  9. επιπροσθετως δεν ξερω αν ειναι τυχαιο (δεν νομιζω που λεει και ο αλλος) απο την στιγμη που τοποθετησα το τιμονι Scirroco αντιμετωπιζω προβλημα με την πορτα το οδηγου (μονο του οδηγου) στο να ξεκλειδωσει.(κλειδωνει κανονικα) Τι νομιζετε για αυτο?? εχει σχεση η αλλαγη του τιμονιου??? αλλοστε η MDF οθονη οσο δεν εχω χειρισμο δειχνει μονο την ενδειξη του ορισμου περιορισμου της ταχυτητας...και αν καποια πορτα ανοιξει... οταν δεν ξεκλειδωνει και κρατησω παρατεταμενα το μπουτον το χειρηστηριου κατεβαινει το παραθυρο εν συνεχεια βαζω μπροστα το αυτοκινητο (ενω ειμαι εκτος αυτοκινητου εγω) και ξεκλειδωνω απο τον εσωτερικο διακοπτη (αυτον διπλα απο το πομολακι της πορτας) πριν την τοποθετηση του νεου τιμονιου δεν το ειχε κανει ποτε... (ξαφνικα χαλασε???και μονο οταν εισαι εξω???) λετε να εχει χαλασει η κλειδαρια ή το ηλεκτρονικο συστημα εχει παθει <<την πλακα του>> και μαλλον θα στρωσει με το νεο can bus...
  10. τελικα η τοποθετηση επαιξε? εχω ακριβως το ιδιο προβλημα τιμονι απο ebay scirroco πολθλειτουργικο το οποιο εχω βαλει σε GT golf 2008 και δεν παιζει τιποτα ουτε η κορνα. αμα βαλω slip ring 1k0 959 653 C και εγκεφαλο can bus 1k0 953 549 CH θα στρωσουν τα πραγματα ??? αν καποιος γνωριζει ας απαντησει διοτι με επειγει...
  11. Το δικο μου ειναι 2008 και ομως το κανει...να ζητησω καποια αναβαθμιση εγκεφαλου...
  12. εχω ενα GT Sport 170 και μου κανει ακριβως αυτα που περιγραφετε... επειδη εχω καποιες ακρες αλλα και εγγυηση μεχρι το 2012 (λογω επεκτασης) λετε να τους πιεσω για πολλαπλασιαστη?
  13. μπορει καποιος να μου εαν ειναι φυσιολογικο να κανει το αυτοκινητο ενα τρεμουλο/αρρυθμια οταν ειναι κρυο για περιπου ενα τεταρτο? μηπως πρεπει να επισκεφτω καποιο εξουσιοδοτημενο συνεργειο? εχετε να προτεινετε κατι?
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.