Jump to content

olimpos

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

About olimpos

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

olimpos's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλημέρα φίλε peolinio και ευχαριστώ για τη βοήθειά σου Σίγουρα εχω συναγερμό γιατι αν μη τι αλλο χτυπάει!!!!! αν εισαι μεσα και κουνηθεις χτυπάει Πάλι καλα... Εχω μια αίσθηση παντως οτι όντως ειναι ο εργοστασιακός αλλα τον τοποθέτησαν εδω... βρηκα κατι περιεργα ξυσιματα πέρα δώθε.. Κρίμα και τον εβαλα ακριβώς γιατι δεν ήθελα να μπεί χερι στο αυτοκινητο.. Τι να πώ... δεν ξέρω.. απλά θα μου ηταν πολύ χρησιμη η γνώμη κάποιου που έχει επίσης εργοστασιακό συναγερμό γιατι εργάζομαι μεχρι αργα και για να παω απο την αντιπροσωπια θα πρέπει να πάρω αδεια..... μη την πάρω τζάμπα για να παω και να μου πουνε οτι ετσι συμπεριφέρεται ο εργοστασιακός.. θα νοιώσω λιγο ....... .
  2. Καλησπέρα σε όλους Σε golf vi έχω τον εργοστασιακό συναγερμό και παρατηρώ πολλά περίεργα. Διαβαζοντας το βιβλιο οδηγιών του αυτοκινητου λεει ξεκάθαρα οτι μεσα στο μενου θα έπρεπε να μου εμφανίζει ενα option DWA(αν θυμάμαι καλά) απο το οποίο να μπορώ να ενεργοποιήσω/απενεργοποιήσω τον συναγερμό. Αυτό το option τουλάχιστον στο δικό μου αυτοκινητο δεν εμφανίζεται πουθενά... Αλήθεια υπάρχει κάποιος με εργοστασικό συναγερμό ο οποίος να βλέπει το συγκεκριμένο option?? Οταν κλειδώνω/ξεκλειδώνω το αυτοκίνητο δεν ακούγεται κανένας θόρυβος όπως θα ανέμενα. Απο site του εξωτερικού (videos) έχω δεί οτι υπάρχει κάποιος ενδεικτικός ήχος. Κλειδώνω το αυτοκίνητο με πόρτα που δεν εχει κλείσει εντελώς. Το αυτοκίνητο κλειδώνει κανονικά, ακόμη και η πόρτα που δεν είναι πλήρως κλειστή ασφαλίζει αλλά ο συναγερμός δεν με ενημερώνει καθόλου... Ουτε κάποιος περίεργος ήχος ωστε να καταλάβω οτι κατι δεν πάει καλά, ουτε αρχίζει να χτυπάει έστω ο συναγερμός για να καταλάβω κάτι.. ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ??? Εφόσον καποια πόρτα δεν έχει κλείσει εντελώς μένουνε ολα τα φώτα ανοιχτα.... εμπρός επιβατών, πίσω επιβατών, φωτα coming home... ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΞΕΧΑΣΩ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!!! Δεν μου φαίνονται και πολύ φυσιολογικά όλα αυτά.. Εχω τον εργοστασιακό συναγερμό με τους αισθητήρες στην κεντρική κονσόλα των φώτων αναγνωσης και με τον διακόπτη στην κολόνα απο την μεριά του οδηγού. Μπορεί παρακαλώ κάποιος με εργοστασικό συναγερμό να με ενημερώσει αν τα παραπάνω ισχύουν και στο δικό του αυτοκινητο.. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.