Jump to content

chryssoula

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About chryssoula

User Information

  • Gender
    Female

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

chryssoula's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. polo 1.2 105 hp τελικη 190 αλλα ,,,,με κόφτη σε ίσιο δρόμο το δοκίμασα ,εγνατία
  2. ρε παιδια τί λέτε? αλλαγη λαδιων στα 1500 χλμ??? εμενα μου ειπαν για πρωτο service στα 15.000 χλμ και κλέισαμε ραντεβου για του χρόνου....
  3. Με γεια,με γεια σου arthas!! κι εγω το αφηνω στο ρελαντί για΄λίγο πρίν το ξεκινησω και φυσικά αφου το σβησω! έτσι για να έχουμε το tourbo μας για πάντα!!! εμένα πάντως στάματησε να ακούγεται άντε και καλοτάξιδο!!!!!!!!!!! και να ξέρεις ,,,μεγάλη οικονομία στα κάυσιμα η 6η ταχύτητα,,,
  4. istioploos η αλήθεια είναι ότι σταματάει ο θόρυβος μετα απο λίγο δεν μενω νότια και είναι κόκκινο!
  5. τετοια να μου λες!!! ακόμη δε το πηρα,,, απο τη βενζίνη δε νομίζω ακόμη δεν ειχα φτασει στο βενζινάδικο΄,,,, αν ήταν απο αυτη που ειχε μεσα ...τί να πω...???
  6. z3 ratul ευχαριστω για τις ευχες! τότε να μμην ανησυχω αφου ειναι επειδη ειναι ακόμη καινουργιο!
  7. Καλημερα παίδες! προχθές παρέλαβα το νεο polo 1.2 tsi και μόλις το ξεκίνησα διαπίστωσα εναν περίεργο ήχο απο τη μηχανη που ακουγόνταν σαν ενα μικρό τρίξιμο μόλις πατούζα το γκάζι (σαν να έχεις κλειδιά ή κερματα και να χτυπαν ενω κινείται το αυτοκίνητο) ο ήχος ήταν ανεπαισθητος μεν αλλά επεστρεψα πίσω μήπως είναι κατι. Το περπάτησα λίγο με τον τεχνικό της αντιπροσωπείας και μου είπε ότι είναι φυσιολογικός ο θόρυβος και είναι απο το τούρμπο εχω οδηγήσει και παλαιότερα τουρμπισιο αυτοκίνητο άλλης μάρκας και εντελώς άλλης τεχνολογίας όμως δεν ακουγόταν έτσι. επίσης μου είπαν ότι επειδή είναι καινουργιο μπορεί να ακούγονται κάποιοι ήχοι τέτοιου τύπου εχετε παρατηρησει κάτι αντίστοιχο???
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.