Jump to content

baybobout

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by baybobout

  1. Καλησπέρα και απο μένα. Golf V GTi και είμαι και εγώ παθών. Μοντέλο 2006. Μπορεί κάποιος να μου επιβεβαιώσει ότι ο "Μουγκός" δουλεύει ακόμα στην Αγίων Πάντων (Θεσσαλονίκη);; Από όσα διάβασα φαίνεται να είναι ο καλύτερος ταπετσέρης για τη συγκεκριμένη δουλειά. Ευχαριστώ
  2. Συμφωνώ με τον KIRRA. Τα 2 μηχανήματα δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Ειδικά το No name το κινέζικο είναι το πιο άθλιο από όσα έχω δει εώς τώρα . Θα μπορούσε τουλάχιστον να μοιάζει με το RNS όπως τόσα άλλα Audiosources και Witson, ούτε σε αυτό δεν πέτυχαν!
  3. searching for OEM navi Golf 5

  4. searching for OEM navi Golf 5

  5. Αυτό το μοντέλο KENWOOD που αναφέρεις εννοώ στο προηγούμενο ποστ μου αλλά και πάλι μου φαίνεται ακριβό. Μπορεί σαν KENWOOD να είναι σε καλή τιμή και η ποιότητά του να είναι αδιαμφισβήτητη αλλά δεν θέλω να βάλω σαν όριο τα 1,000 ευρώ το πολύ. Το χειρότερο είναι πως δεν με ενδιαφέρει καθόλου το DVD-TV και το Bluetooth, απλά θέλω ένα καλό navi και θα μου άρεσε αν έχει καλά graphics menu μιας και κατά βάση θα παίζει ή στο navi ή στο mp3-radio. Ακόμα κι έτσι δεν μπορώ να βρω το κατάλληλο value for money μηχάνημα.
  6. baybobout

    Rns 510

    Έχω μια παρόμοια ερώτηση με τον Speedy, βρήκα διάφορα RNS 510 μεταχειρισμένα στο αγγλικό ebay, χωρίς να έχω ψάξει και ιδιαίτερα, είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν και φθηνότερα. Η βασική μου ερώτηση είναι η εξής: γιατί να μην πάρω με περίπου 700 ευρώ κάτι σαν και αυτό http://cgi.ebay.co.uk/VW-RNS-510-mfd3-DVD-NAVIGATION-VERSION-B-touchscreen_W0QQitemZ270560043047QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_GPSSystems_GPSSystems?hash=item3efea2a027 ή κάποιο άλλο παρόμοιο από τη στιγμή που κοστίζουν κάπου εκεί? Υπάρχει άλλο πρόβλημα εκτός από το ότι δεν θα έχω TV (δεν θέλω), Bluetooth (δεν μιλάω στο αυτοκίνητο γιατί το θεωρώ πολλές φορές απερίσκεπτο) ή 5 διαφορέτικα destinator-igo-garmin κτλ κτλ.????
  7. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, όντως ο ίδιος είμαι που έψαχνε το LM Digital με 650 αντι για 230 που έχει στο ιντερνετ. Πάντως έχω καταλήξει στο ότι δεν υπάρχει ακόμα ένα αδιαμφισβήτητο value for money μηχάνημα, επειδή είμαι "ψείρας" με ενοχλούν διάφορα χαζά πράγματα στο κάθε ένα όπως π.χ. στο ZENEC 2010 δεν υπάρχει κόκκινος ή μπλε φωτισμός και έχει όλες τις εκνευριστικές υποδοχές και το λογότυπο ZENEC με 20αρα γραμματοσειρά φάτσα-κάρτα (και μιλάω μόνο για το τι με ενοχλεί οπτικά). Τόσο δύσκολο είναι να βρεθεί ένας Γερμανός με 2 χρόνια εγγύηση και ένα look-alike του RNS με 1,000 ευρώ??? Μετά από όσα έχω διαβάσει δύσκολα να δώσω τα 1,100+ για ένα ZENEC ή το KENWOOD 520, κυρίως διότι πρώτα από όλα με ενδιαφέρει η εμφάνιση, μετά να έχω mp3 στο αυτοκίνητο και μετά το navi. Για dvd-tv δεν συζητάω, είναι κάτι σαν τα paddles που έβαλα στο τιμόνι για το DSG, πιο πολύ έχουν "παίξει" με αυτά οι φίλοι μου παρά εγώ. Αν ήταν αξιόπιστα τα κινέζικα θα έβαζα ένα χωρίς δεύτερη σκέψη. Sorry αν κούρασα, ήθελα να αναλύσω το σκεπτικό μου και φυσικά να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά του forum για τις απόψεις τους.
  8. Καλησπέρα και Χριστός Ανέστη σε όλους, Όσον αφορά την αξιολόγηση, καταλαβαίνω ότι είναι 100% υποκειμενική και επειδή σέβομαι την γνώμη σου, θα μπορούσες να μου πεις με 1 πρόταση του στυλ " Δεν θα έπαιρνα το Witson ή το Audiosources επειδή..." την άποψη σου για τα aftermarket κινέζικα που κυκλοφορούν. Όπως έγραψα και σε άλλο thread, ψάχνω για κάτι που να μοιάζει με το original αλλά να μην κοστίζει πάνω από 1,000 ευρώ για το Golf V και δεν έχω φοβερές απαιτήσεις για TV ή φοβερό ήχο. Γιατί να μην πάρω κάτι σαν και το παρακάτω; Υπενθυμίζω ότι δεν αμφισβητώ τη γνώμη κανενός, απλά θα ήθελα με 1 φράση τα μειονεκτήματα γιατί δεν έχω βγάλει άκρη μετά από μέρες (όχι ώρες) που ψάχνω στο forum. http://e-techshop.com/index.php?target=products&product_id=32116
  9. Καλησπέρα και από μένα, 1ο ποστ στο φόρουμ αλλά ήδη έχω ξοδέψει 40 ώρες (ρεαλιστικά) να ψάχνω Navi για το GTI μου. Ξεκίνησα με το Zenec 2010 με κόστος γύρω στα 1.300, μετά είδα το Kenwood DNX520 περίπου στα ίδια χρήματα αλλά με λιγότερες δυνατότητες (πολύ καλύτερο ποιοτικά βέβαια υποθέτω). 'Εχω διαβάσει για τα Winson ή όπως τα λένε και το βρίσκω λίγο ριψοκίνδυνο με διάφορα προβλήματα που έβγαλε όπως διάβασα οπότε κατέληξα σε 2 περιπτώσεις γύρω στα €800 μαζί με την τοποθέτηση. Ξέρω ότι πρόκειται για κινέζικα πιθανότατα, απλά θα ήθελα τη γνώμη σας. Για το πρώτο έχω μερικά στοιχεία, το δεύτερο ρώτησα στον Καλογερόπουλο και μου είπε ότι είναι ότι πιο νέο και δεν έχει προλάβει να το ανεβάσει στο site ακόμα. http://www.studiosound.gr/product_info.php?products_id=1390 http://www.kalogeropoulos.gr/displayProject.asp?ITMID=9241 Ακούω γνώμες, πρόκειται για νέα προιόντα γι αυτό και ρωτάω... Για μένα δεν είναι λύση να πάρω από ebay ή internet γενικότερα διότι εμπιστεύομαι λιγότερα από 10 sites για αγορές γενικότερα. Επίσης υποθέτω πως ότι μπαίνει σε Golf V είναι οκ και για VI και το αντίστροφο, αν όχι ας μεταφέρει κάποιος το ποστ κάπου αλλού. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.