Jump to content

Aggelos91

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About Aggelos91

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R (2009)

Aggelos91's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Λοιπόν παιδιά. Όλα καλά με το polaki μου 1.2 tsi highline. Το έχω 7 μήνες και έχω κάνει 10200 χιλιόμετρα. Όλα τέλεια. Ένα πρόβλημα είχα σχεδόν από την αρχή. Έτριζαν τα φρένα μόλίς σταμάτεγε πολύ έντονα. Σταμάταγα και ειδικά από πίσω ακουγόταν πολύ έντονος θόρυβος. Το πήγα στην αντιπροσωπεία και μου αλλάξαν τακάκια καθώς είπαν. Σημειωτέον το πήγα άλλε2 2 φορές πριν και μου είπαν ότι είναι από την υγρασία και έφυγα. Την δεύτερη μου λένε ότι τα καθαρίσανε αλλά το ξανακάνανε. Και την τρίτη μου τα αλλάξανε. Παρατήρησα στην αρχή ένα πολύ μικρό σφυριγματάκι αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί το έκανε μια στο τόσο. Πήγα λοιπόν πάλι σήμερα στην αντιπροσωπεία γιατί το σφύριγμα πλέον το κάνει σε κάθε φρενάρισμα είτε είναι ζεστό είτε κρύο το αμάξι. Και μου είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να το πλύνω με πίεση εκεί στα δισκόφρενα γιατί μαζεύει σκόνη και κάτι ότι τα φρένα είναι οικολογικά και μαζεύουν σκόνη αμίαντου και κάτι τέτοια. Θα το κάνω αλλά μου φαίνεται ανοησία αυτό με την σκόνη. Ξέρετε εσείς που μπορεί να οφείλετε. Και όταν είναι κρύο τι είναι αυτό το πράγμα που μόλις σταματάω από πίσω ακούγεται τρυγμός και δεν μου φαίνεται από τα φρένα αλλά από αναρτήσεις. Παρακαλώ περιμένω απαντήσεις. Και ξέρετε ξενερώνω κιόλας γιατί έδωσα 18000 ευρώ για το αμάξι έτσι. Και θεωρώ απαράδεκτο να έχει τέτοιου είδους προβλήματα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Παιδιά αν και άνοιξα το θέμα δεν ήμουν παρών να το παρακολουθήσω λόγω κάποιου προβλήματος. Τα διάβασα όλα όσα είπατε σήμερα. Και ευχαριστώ για τις ευχές σας. Θα ανεβάσω και φωτογραφίες. Επίσης καλορίζικο και καλοτάξιδο σε όσους έχουν νέα polakia. Μια ερώτηση ήθελα να κάνω. Μου είπε ο αντιπρόσωπος να μην το βάζω γενικά στο sport μέχρι τα 1000 χιλιόμετρα. Εγώ σχετικά από την αρχή το έβαζα στο sport. Όχι συνέχεια απλά για να το δω και όταν είχα χώρο να το ανοίξω να δω πως πάει. Δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα έως τώρα αλλά λέτε να του έκανα ζημιά? Γενικά άκουγα ότι οι κινητήρες Τεχνολογίας TSI δεν θέλουν στρώσιμο. Περιμένω τις συμβουλές σας.
  3. Παιδιά δεν ξέρω με θυμάστε είμαι αυτός που είχα ανοίξει το θέμα "Polo με DSG ή χωρίς". Μόλις αγόρασα το καινούριο μου polo 1.2 105 hp highline DSG μαύρο περλα me μπεζ καθίσματα (παρεπιπτόντως τα μπεζ καθίσματα του πάνε τέλεια με το μαύρο) και είμαι απόλυτα ευχαριστήμενος. Το αυτοκίνητο απλά τα σπάει. Ήδη έχει χαμηλή κατανάλωση που είναι και αρχή. Έχει επιδόσεις. Απίστευτα ευκολοοδήγητο και άνετο και σου δίνει μια απίστευτη αίσθηση ασφαλείας (είμαι νέος οδηγός μόλις 10 μήνες έχω το δίπλωμα 19 χρονών είμαι). Δεν έχω βρει κάτι κακό. Και οι πίσω θέσεις άνετες είναι. Δεν έχω λόγια απίστευτο αμάξι και έχει τρομερή μούρη μπροστά. Το πιο όμορφο μέρος του αμαξιού είναι η μούρη του. Επίσης θυμάμαι που λέγατε για ένα θόρυβο που κάνει η μηχανή σε χαμηλή ταχύτητα. Δεν είναι καθόλου ενοχλητικό πάντως, είναι ο ήχος της μηχανής απλά. Νομίζα ήταν υπερβολικά τα παιδιά που λέγανε ότι είναι ενοχλητικό. Ότι θέλετε ρωτήστε με. Ευχαρίστως να απαντήσω. Και... ένα τελευταίο αξίζει κάθε ευρώ όποιος το σκέφτεται να το αγοράσει να πάψει να το σκέφτεται να το πάρει (άποψη μου). Value for money = Polo tsi 1.2 .
  4. Λοιπόν παιδιά το Σάββατο έκλεισα το αμάξι. Polo tsi 1.2 5θυρο dsg 7 μαύρο περλέ. Θα μου έρθει το πολύ μέχρι τα μέσα του Ιούνη. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για την βοήθεια σας.
  5. Παιδιά είμαι μόλις 19 χρονών και νέος οδηγός. Τι είναι αυτό το πρόγραμμα που ακούω και ανεβάζει τα άλογα? Επιβαρύνει αυτό τον κινητήρα? Θα βγάζει ζημιές πιο εύκολα? Αν γίνει αυτό το πρόγραμμα ισχύει η εγγύηση? Γενικά πείτε κάποια περισσότερα πράγματα να ξέρουμε οι νέοι. Αν και να σας πω την αλήθεια δεν με ενδιαφέρει και τόσο να ανεβάσω τα άλογα στο πολακι που σκοπεύω να πάρω τα θεωρώ υπέρ αρκετά. Αλλά να ξέρουμε ρε παιδί μου.
  6. Μιας και πιάσαμε τα τρακαρίσματα. Ένας φίλος μου οδηγόντας το σμαρτάκι της μάνας του πήγαινε προς ίλιον-πετρούπολη αμέσως μετά την στρογγυλή πλατεία του Ιλίου σε εκείνη την ευθεία. Όπως ανεβαίνεις στα αριστερά έχει δρόμο που βγαίνουν αυτοκίνητα. Φυσικά και έχει προτεραιότητα αυτός που πάει στην ευθεία του έχει στοπ στους άλλους κιόλας. Και τι γίνεται ένα αυτοκίνητο περίμενε να αδειάσουν τα αυτοκίνητα να περάσει. Όμως μία έξυπνη πάει από την δεξιά πλευρά του αμαξιού που περίμενε για να βγει και πετάγεται χωρίς να κοιτάξει καθόλου και βρίσκει τον φίλο μου δεξιά του προφυλακτήρα. Σταματάνε και του λέει αυτή (ήταν γύρω στα 40) παιδί μου δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά βιάζομαι πάρε το τηλέφωνό μου και πάρε με να τα βρούμε. Μόλις μου το είπε του λέω ρε βλάκα τι έκανες. Αν αυτή δεν δώσει σημεία ζωής ποτέ ξανά τι θα κάνεις? Όμως τελικά η κυρία συμπεριφέρθηκε σπαθί και ο φίλος μου έφτιαξε τις ζημιές όλες μα όλες μέσω της ασφαλιστικής της.
  7. Επίσης λέω να βάλω και αρκετά extra λόγω ότι θα μου κάνουν είπαν, γενναιόδωρη έκπτωση. Η σπορ ανάρτηση από GTI αξίζει τι συνεπάγεται? Επίσης το ενσωματωμένο gps είναι καλό? Έχει καλή εκρίβεια? Τι γίνεται με τους χάρτες παίρνει αναβάθμιση? Είναι καλής ποιότητας οι χάρτες? Ή καλύτερα να βάλω απλά το RCD 310 με 6 ηχεία και οθόνη αφής και να πάρω εγώ GPS? GPS θα έχω οπωσδήποτε. Θα βάλω και δερμάτινα καθίσματα. Park Pilot-Cruise Control, φιμέ τζάμια και ασθητήρα βροχής και αντιθαμβωτικό εσωτερικό καθρεπτη.
  8. Δεν το έχει ετοιμοπαράδοτο όπως το θέλω. Και μου είπε ότι όταν το κλείνει στο σύστημα της kosmocar χρεώνεται απευθείας για να το κλείσει 2000 ευρώ και αν δεν τα πληρώσω εγώ θα τα πληρώσει ο επιχειρηματίας και ότι δεν μπορεί να το κάνει. Εσείς ξέρετε κάτι μπορώ να το παλέψω να δώσω λιγότερα. Γιατί αν δώσω λιγότερα θα μπορέσω να το πάρω και γρηγορότερα. Επίσης ήθελα να ρωτήσω με μεγαλύτερες ζάντες έχουμε και μεγαλύτερη κατανάλωση?
  9. Πήγα το Σάββατο στην autoclub στη Φιλαδέλφεια. Ο υπάλληλος που με εξυπηρέτησε ήταν εξαιρετικός. Μου έδειξε το αμάξι μου είπε για όλες τις λεπτομέρειες και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Τελικά την αγορά μου θα την κάνω από εκεί. Στο τέλος αυτού του μήνα ή στις αρχές του άλλου θα πάω να το κλείσω. Θα το έκλεινα τώρα αν δεν ήθελε 2000 ευρώ προκαταβολή. Θα το πάρω σε μαύρο πέρλα higline και με αρκετά extra. Α και φυσικά DSG. Το μόνο που με στεναχωρεί λίγο είναι ότι μου είπαν ότι θα κάνει τρεις μήνες από την στιγμή που θα το παραγγείλω. Αυτά λοιπόν. Ευχαριστώ για όλη την βοήθεια που προσφέρατε.
  10. Τα Ibiza μπορούν να συγκριθούν όσον αφορά μόνο την μηχανή. Γιατί σε ποιότητα υλικών σε όλα τα άλλα το polo gti θα είναι κατά πολύ ανώτερο.
  11. Ευχαριστώ πολύ παιδιά να 'στε καλά.
  12. Εγώ πάντως έστειλα ε-μαιλ παραπόνων στον Παζαρόπουλο. Τώρα αν θα το λάβουν υπ'όψιν τους... Τι να πω. παιδιά μπάινω στην Kosmocar αλλά έχει πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω τους επίσημους εμπόρους.
  13. Παιδιά πήγγα τώρα πριν λίγο στον Παζαρόπουλο στην Θηβών. Ένα έχω να πω. Ο υπάλληλος ήταν το λιγότερο που μπορώ να πω απαράδεκτος. Ούτε να ενδιαφερθεί ούτε τίποτα. Μου τύπωσε την σελίδα με τα EXTRA και τίποτα άλλο. Μου λέει έλα με το εκκαθαριστικό και την ταυτότητα και θα τα πούμε. Και μυο είπε επίσης ότι το λιγότερο που μπορούμε να δώσουμε προκαταβολή είναι 1000 ευρώ. Σαν πολλά δεν είναι?
  14. Δουλεύω και δεν πρόκειται να φύγω από την δουλειά ούτε να με διώξουνε. Απλά το θέμα είναι ότι δουλεύω χωρίς ένσημα (μεταξύ μας αυτό έτσι) και δεν ξέρω αν δεν έχω κάνει φορολογική δήλωση μπορώ να το πάρω στο όνομα μου;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.