Jump to content

mike-r32

Members
  • Posts

    229
  • Joined

  • Last visited

About mike-r32

  • Birthday 12/22/1989

Contact Methods

  • MSN
    mike-r32@hotmail.com

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Ηρακλείου

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5
  • Car's nickname
    golf r32

Recent Profile Visitors

11,646 profile views

mike-r32's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

6

Reputation

  1. Ντινάπογιας Νικολής μου μυρίζεται εδώ..!
  2. Όπως τα λες!! Είναι όμως πόλυ ασχετοι.. αν υπάρχει κάποια βλάβη στην Ελλάδα θα κάτσουν πάνω από υο μοτέρ να δουν να βάλουν χέρι.. εδώ διαγνωστικό κ ότι πει αυτό σιγά μην κάτσουν να σκεφτούν τι μπορεί να έχει... κ έτσι λειτουργούν όλοι δυστιχως...
  3. Μπα μην το λες.. εδώ είναι ζώα με Ζ κεφάλαιο.. εδώ φαντασου το αμάξι είναι πίτα χαμηλωμένο κ ζήτησα από ένα συνεργείο με υποτιθέμενες βελτιώσεις να μου το ψηλώσει μέχρι και το ειδικό κλειδί πήρα για να το κάνει.. κ τι μου λένε; Δεν ψηλώνει είναι τέρμα ψηλό..μέχρι που το πήγα σε ένα άλλο με αναβατόριο κ το έκανα μόνος μου.. + ότι για να κάνουν κάτι πρέπει να πληρώσεις 100 για το καλημέρα... άσε..
  4. Όχι δεν κατάλαβες! Έχει ήδη προγραμμα απάνω και έβγαλε 276! Ότι εδώ Γερμανία είναι ότι να ναι αυτό υσχυει!! Μαμά το ξέρω ότι είναι 250!
  5. Δυστιχως είμαι Γερμανία και Ελλάδα θα έρθω καλοκαίρι με αμάξι.. δυναμό μέτρηση που είχα κάνει εδώ μου είχε βγάλει 276 άλογα.. θα την κάνω την δοκιμή που λες να δω.. από ήχο δεν έχω παράπονο και φίλτρο κουτί πάλι της κακομοίρας γίνεται.. αλλά θα το δοκιμάσω!!
  6. Δεν το συζητώ..! Το αξίζει κ με το παραπάνω..! Αυτοκίνητο με τρελές προοπτικές..!
  7. Όπως φαίνεται είμαι ακόμα στην αρχή.. εργοστασιακό φίλτρο κουτό με εξάτμιση μπροστά μέχρι πίσω.. μου είπαν ότι επειδή είναι ατμοσφαιρικό δεν θα δω κ κάτι τρομερό από εισαγωγή.. κ εσείς με έχετε πορωσει τώρα κ θα μπω στο ψάξιμο να την βρω την Evoms..!
  8. Μόλις το είδα όντως πολύ καλό φαίνεται.. στην τιμή αρκετά ανεβασμένη θα έλεγα η μου φαίνεται..?
  9. Φυσικά και κάνει ΑΛΛΑ για να βάλεις προφυλακτήρα πρέπει να επιλέξεις η του gt η του gti η του R32 αν κ δεν θα στο συνιστούσα γιατί θα θες και θόλους μαζί.. του Tsi 140 να ξέρεις ο προφυλακτήρας δεν θα κουμπώσει..
  10. Μισό για να καταλάβω.. είσαι αντίθετος με το βαρελακι που προ ανέφερα αν καταλαβα καλά.. εγώ έχω βάλει προγραμμα κ από μπροστά μέχρι πίσω εξάτμιση Bull x.. έχω ψαχτεί λίγο στο Ίντερνετ κ έχω δει σε πολλές φωτογραφίες που φοράνε βαρελάκια.. εσυ προτείνεις αυτό καλύτερα;
  11. Καλησπερα παιδιά.! Ψάχνω να βάλω για εισαγωγή αέρα βαρελακι που πιστεύω είναι καλύτερο από φίλτρο χοάνη αλλά δεν ξέρω ποια διάσταση είναι κατάλληλη μήπως μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος;;
  12. Κανένα πρόβλημα φίλε..του Tsi με του fsi έχουν τους ίδιους προφυλακτήρες αρα κ τις ίδιες μετόπες.. αν κάποιος με με Tsui θέλει να βάλει τον προφυλακτήρα από gt gti πρέπει να αλλάξει μετόπη,.. το ιντερουκουλερ που λες είναι το ίδιο μέγεθος με το ψυγείο του Fsi..το ξέρω αυτό γιατί παλιά είχα το tsi rline και έκανα αλλαγές με προφυλακτηρες..
  13. Οι μετωπες κάνουν κ ο προφυλακτήρας του TSI με του FSi ίδιος.. του gt Sport και του gti χρειάζονται άλλη μέτωπη..
  14. Από θέμα κινητήρων;;; Μειωμένη απόδοση η κάτι άλλο;; Ποιοτικά;;
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.