Jump to content

kiwi

Members
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

About kiwi

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 1

kiwi's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. ουτε να το σκεφτεσε αδερφε για καλο στο λεω , βγαλε βάλε εκτος που θα εισαι ο καγκουρας του χωριου ρε φιλε μετα θα τριζουν ολα σιγα σιγα αστο στην ησυχια του το αμαξακι ..
  2. ρε φιλε πλακα κανεις τωρα ασε τα ξυλωματα και το γκολφακι στην ησυχια του...
  3. παιδια οι βνζινες αφηνουν καταλοιπα τα οποια λαδωνουν μηχανικα μερη, ενω το υγραεριο οχι.
  4. μαγκες ποες μερες κανουν να ερθουν οι λαμπες απο powerbulbs εχει που παρσγγειλα 7-9 εργάσιμες και ακομη να παραλαβω..
  5. τελικα μεχρι που ειναι η αωστη σταθμη ρε παιδια εγω ακομη αλλαγη δεν εκανα και ειναι στην θεση 3.
  6. επιδει εχω στην κατοχη μου και 5αρι fsi αλλα και tsi 6 αρι μπορω να πω οτι ειναι αρκετα φριτεζες τα fsi
  7. αν μπορεις πες μας αν εχει εγγυηση το αμαξι, με τα λεγομενα σου το αμαξι σου καιει 1 λιτρο /3000 πραγμα μη φυσιολογικο αν ηταν fsi θα το καταλαβαινα αλλα μιλας για tsi οπωτε θα σε συμβουλευα στο μανουαλ και να διαβασεις επειγοντως τι ανοχες σου δινει το εργοστασιο αν και πιστευω οτι ειναι προβληματικο αν δεν εχετε κανει καποια βλακεια η εσυ η τα μαστορια θελω να πω 1 /3000 δηλ 1,5 λιτρο στα 5 000 = 4.5 λιτρα ανα 15 000 φιλε σιγουρα κατι δεν παει καλα.. κατεβηκα μολις τωρα και τσεκαρα τα λαδια μου εχω 5500 χμ και ακριβως εκει που αρχιζει το δυχτακι σου στο νουμερο 3 , εσυ οταν εβαλες λαδια το γεμισες μεχρι το 1 ?? δοκιμασες να γεμισεις λαδια μεχρι το 3 ?
  8. σε ενδιαφερει να βλεπεις στο δρομο καλυτερα η να βαλεις λαμπα εφφε ξενον και να μειωθει η ορατοτητα σου? Εγω αγορασα παντως τις osram night brake .
  9. θα παιξει καποια στιγμη? απο οτι ξερω και η μαμισια οσραμ ειναι ..
  10. παραγγειλα τις Osram Night Breaker PLUS H7 oπως και τις ψειρες που δινει δωρο το powerbulbs γνωριζει κανεις τι λαμπα θα δωσει τον ιδιο φωτισμο στα μεγάλα?
  11. αντε να σας καουν τα ξένον να ησυχάσουμε
  12. οσο και αν εψαξα δεν βρηκα προβολακια κιτρινα δε ξερω αν με ενδιαφερουν μεμβρανες
  13. εγω απο την αλλη σκεφτομαι ποιος αγορασε γκολφ για να τραβαει χειροφρενα , πάρτε ενα σαξοραλλο ρε παιδια λαθος αμαξι πηρατε..
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.