Jump to content

andrew1459

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About andrew1459

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Δήμος
    Δεν έχει οριστεί
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 6

andrew1459's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Παιδιά καλησπέρα! Έχω ενα golf tsi 160 και έχω παρατηρήσει ένα τρίξιμο στο λεβιέ στην αλλαγή από την πρώτη στη δευτέρα μόνο. Στις υπόλοιπες δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Στο service που το πήγα μου είπαν ότι δεν άκουσαν κάτι σε μια βόλτα που το έκαναν και γι αυτό λέει δε μπορούσαν να κάνουν τπτ.Και τέλος το τρίξιμο ακούγεται μόνο στις 2.5 στροφές και κάτω.Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Σας ευχαριστώ πολύ.
  2. Παιδιά καλησπέρα εχω ενα golf vi και παρατηρησα κατι γρατσουνιες στο τεμπελη αλλα στην πισω μερια του οπου το υλικο ειναι σαν το υλικο του ταμπλο, διπλα απο τις θηκες για τα ποτηρια για να καταλαβετε.Μαλλον θα εγινε οπως βγαινουν οι πισω επιβατες με καποιο παπουτσι.Ξερετε μηπως υπαρχει καποια ειδικη κρεμα για αυτη την περιπτωση γτ το αμαξι ειναι μολις 2 μηνων. Σας ευχαριστω.
  3. andrew1459

    Mfd Οθονη

    παιδια καλησπερα εχω ενα golf vi και ηθελα να ρωτησω οποιοδηποτε προβλημα προκυψει στο αμαξι το εμφανιζει στην mfd οθονη ή στο καντραν. για παραδειγμα αν υπαρχει μικρη απωλεια αερα σε καποιο ελαστικο το εμφανιζει σας ευχαριστω πολυ!
  4. Παιδια καλησπερα.Εχω ενα golf tsi 160 2 μηνων και σημερα ακουσα ενα συνεχομενο θορυβο απο την αριστευρη πλευρα του αμαξιου απο τις ροδες μαλλον γιατι οταν γκαζωνα ο θορυβος γινοταν πιο γρηγορος και οταν φρεναρα σταματαγε.Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?
  5. Φιλε μ καλησπερα.Και εγω πριν κανα μηνα πηρα το golf tsi 160 απο φιλοσιδη και μου ειπαν πρωτη αλλαγη λαδιων στα 15000 ή στο χρονο.Αν δεις και στην πορτα σου του οδηγου οντως τοτε γραφει.Επειδη ποσταρα και εγω το ιδιο θεμα πριν απο καιρο δεν συμφωνησε κανεις μαζι μου να αλλαξω λαδια στα 15000χμ.Ετσι ηδη εχς κανει 1900 και λεω στα 7500 να κανω την πρωτη αλλαγη.Τοτε θα σου προτεινα και σενα.
  6. φαινεται μονο αν πεσει το ματι προς τα εκει.αλλη λυση περα απο το μαρκαδορο? δοκιμασα και με κρεμεα αλλα αυτη ειναι μονο για γρατζουνιες
  7. Η καλυτερη λυση ειναι αυτη μου φαινεται!
  8. Παιδια καλησπερα.Σημερα καθως καθαριζα το αυτοκινητο μ παρατηρησα ενα γδαρσιματακι στιν πισω προφυλαχτηρα του αυτοκινητου μου ενα golf vi το οποιο στο μεγεθος μοιαζει με το κεφαλι μιας καρφιτσας.Σκεφτηκα να το επιδιορθωσω μ ενα ανεξιτηλο μαυρο μαρκαδορο καθως ειναι μαυρο το χρωμα. Εσεις τι με συμβουλευετε να κανω μιας και τ αμαξι δεν ειναι ουτε ενος μηνα? Σας ευχαριστω
  9. Eσενα στο εκανε απο την αρχη? Εγω εχω 1500χμ μηπως θα ηταν καλυτερα να το παω τωρα? Αν επιτρεπεται ποσο κοστισε η αλλαγη?
  10. Μηπως γνωριζεις που μπορω να το βρω?
  11. Σ ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σου. Για το υγρο μου λες δηλαδη να το αλλαζω σε καποια επισημη αντιπροσωπεια?
  12. Παιδια καλησπερα.Εχω ενα golf tsi 160 εδω και 20 ημερες και εχω καποιες αποριες. Πρωτα απ ολα εδω και μια εβδομαδα εχω παρατηρησει οτι οταν παταω το συμπλεκτη στο τελειωμα του ειναι πιο σκληρος και πατιεται πιο δυσκολα.ειναι φυσιολογικο αυτο επειδη ειναι καινουριο τ αμαξι ή οχι? Επισης τα λαδια τωρα που ειναι αρχη χρειαζεται να τα κοιταω συχνα? Και τελος το νερο για τους υαλοκαθαριστηρες μπορω να τ αλλαξω και σ ενα βενζιναδικο ή σε καποια αντιπροσωπεια?
  13. Παιδια καλησπερα.Εχω το golf vi 160 και θελω να αφαιρεσω το rcd 310 που εχει πανω και να βαλω κατι σε zenec.Tι λετε αξιζει? Καποιος που το εχει ας πει τις εντυπωσεις του. Επισης εχει επιπτωσεις στη μπαταρια του αυτοκινητου γιατι καπου διαβασα οτι τα κινεζικα καταπωνουν πολυ την μπαταρια του αυτοκινητου.
  14. Την ιδια απορια φιλε μ εχω και εγω για το αμαξι μ που το πηρα πριν απο 10 μερες ενα golf tsi 160 και μαλλον οι καθρεπτες δεν ειναι ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι αφου δεν εχει κανενα κουμπι και επισης στο εγχειριδιο οδηγιων δε λεει κατι τετοιο.Ετσι φανταζομαι και στο polo σου θα συμβαινει το ιδιο.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.