Jump to content

super 3

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

About super 3

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 5

super 3's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Γενικά , υπάρχουν πολλές ασθένιες νεότητας σε Goodyear-Dunlop.Θα τους πάρει αρκετό καιρό και δεν ξέρω αν τελικά θα καταφέρουν να ανακτήσουν την θέση τους.
  2. Καλησπέρα , Για απλή καθημερινή χρήση το ελαστικό με δείκτη Υ , ειδικά σε συνδυασμό με σπορ αναρτηση είναι αρκετά κουραστικό , καθώς περνάνε αρκετοί κραδασμοί στο εσωτερικό.Σίγουρα όμως το τινόνι και γενικότερα η αίσθηση του αυτοκινήτου είναι εντελώς διαφορετική.Προσωπικά είδικά για κατοίκους της Αθήνας προτείνω δείκτη W(SportContact III ή Pilot Sport III) ,τα οποία είναι πολύ άνετα και συνάμα σπορτιφ όταν αυτό χρειαστεί.
  3. Καλησπέρα, Οντως υπάρχει μία περίπτωση να μην μπορεί να βγάλει άκρη με τον προμηθευτή των ελαστικών, ειδικά ύστερα από την πάροδο χρόνου.Τελίκά η λύση είναι αυτή που προαναφέρθηκε , δηλαδή τακτικός έλεγχος και η καλύτερη δυνατή προσοχή - περιποίηση των ελαστικών.
  4. Καλημέρα και Χρονια Πολλά σε ολους Ειμαι καινουριο μέλος και γνώστης του χώρου των ελαστικών.Ενημερωτικά σας πληροφορώ πως είναι εξαιρετικά απίθανο ένα λάστιχο να έχει κατασκευαστικό πρόβλημα και να προωθηθεί στην αγορά.Αλλά ακόμα και αν γίνει αυτό , ένα έμπειρο μάτι καταλαβαίνει πότε η ζημιά προέρχεται από την χρήση και πότε από κατασκευαστικό λάθος. Το κατασκευαστικό λάθος αποζημιώνεται , απλά χρειάζεται ο επαγγελματίας να ασχοληθεί με το θέμα. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.