Jump to content

free4you

Members
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

About free4you

User Information

  • Gender
    Male | Άνδρας
  • Νομός
    Αττικής

Other Info

  • Car Type
    Polo 6R1 (2010)

Recent Profile Visitors

4,849 profile views

free4you's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

3

Reputation

  1. Ευχαριστώ για την απάντηση! Το βρήκα τελικά το θεματακι! Μάλλον στο βενζινάδικο που το άφησα για πλύσιμο έγινε η δουλειά. Όλα καλά! Ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα σε όλους, Μέτα από 12 χρόνια και περίπου 85k χιλιόμετρα με το polo 6r TSI μου, πήγα σήμερα να πάρω, μπήκα μέσα, εκκίνησα τον κινητήρα και ξεκίνησα. Όμως όπως κοιτούσα το κοντέρ κάτι δεν μου άρεσε. Τι ήταν? Όταν σταματούσα (πχ. Φανάρι) όλα φυσιολογικά. Μόλις ξεκινούσα, την θέση των συνολικών χιλιόμετρων (οδόμετρο) που βρίσκεται στην μεσαία οθόνη την έπαιρνε η τρέχουσα ταχύτητα μου και μάλιστα σε μίλια!!! Δεν πάτησα κανένα κουμπί στο ταμπλό ή κάπου αλλού. Καλά καλά το ραδιόφωνο δεν άνοιξα. Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο γιατί πραγματικά είναι πολύ περίεργο?
  3. Βρε δεν λέω ότι δεν συμβαίνει, συμβαίνει απλά για την ποσότητα μούχλας είναι λίγο ακραίο το σενάριο! Το αυτοκίνητο είναι έξω στο δρόμο σε νότια περιοχή της Αττικής! Οπότε είναι έρμαιο στα καιρικά φαινόμενα! Βροχή κρύο και υγρασία το χειμώνα, υγρασία και ζέστη ατελείωτη το καλοκαίρι! Αλλά γενικά το βλέπει ο ήλιος μόνιμα, στην Ελλάδα ζούμε! Air condition δεν ανάβω ιδιαίτερα, μόνο σε δύσκολες συνθήκες κρύου ή ζέστης! Προτιμώ ανοιχτό παράθυρο!
  4. Ρε παιδιά, μήπως ξεφύγαμε λίγο? Λίγη μούχλα έχει πιάσει σε μια άκρη στα δύο πίσω παράθυρα! Δεν λέω, όλα αυτά που λέτε ισχύουν, αλλά δεν είναι λίγο ακραία για ελάχιστα τετραγωνικά εκατοστά μούχλας που υπάρχουν σε ένα αυτοκίνητο στο οποίο παραμένω το πολύ 1 ώρα καθημερινά και συνήθως με ανοιχτό παράθυρο??? Όχι τίποτα άλλο αλλά από εκεί που έψαχνα detailer, ξαφνικά μου λέτε να ψάχνω πνευμονολόγο!
  5. Ok, θα δοκιμάσω και βλέπουμε! Ευχαριστώ πολύ!
  6. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια! Έχω δύο ερωτήσεις! Τι αναλογία να έχει το διάλειμμα? Μην το κάνω λάθος! Χλωρίνη καθαρή ή ήπια συμπυκνωμένη (έχει σημασία?)? Επίσης για να μην αρχίσω να ξηλώνω όλη την πόρτα, έχεις κάποια ιδέα για το που να κοιτάξω για νερά που λιμναζουν?
  7. Τον περασμένο Φεβρουάριο έβαλα αντηλιακές μεμβράνες και το είδε αυτός που μου τις τοποθέτησε και του φάνηκε περίεργο πως έχει πιάσει εκεί μούχλα και μόνο εκεί! Έπεσαν πολλά νερά προφανώς κατά την τοποθέτηση και πλύθηκαν τα πάντα γύρω από το τζάμι και εξαφανίστηκε. Δεν εμφανίστηκε τίποτε μέχρι και ένα μήνα πριν που κρύωσε πάλι ο καιρός και εμφανίστηκε ξανά!
  8. Καλησπέρα σε όλο το forum, Σε ένα 5πορτο Polo 6r (2011) παρατηρείται το εξής φαινόμενο το οποίο φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες: Τα τελευταία 3 χρόνια κάθε που χειμωνιάζει και η θερμοκρασία πέφτει, εμφανίζεται στο συγκεκριμένο σημείο στα δυο πίσω παράθυρα η συγκεκριμένη "μούχλα". Το περίεργο είναι ότι το αυτοκίνητο δεν παρουσιάζει σε κάποιο άλλο σημείο το ίδιο φαινόμενο και ούτε δείχνει να μπαίνει νερό από κάπου εκεί στο παράθυρο! Το καλοκαίρι που ζεσταίνει ο καιρός αυτό το άσπρο χνούδι εξαφανίζεται και επανεμφανίζεται τον χειμώνα. Επίσης κάθε χειμώνα εμφανίζεται στο ίδιο ακριβώς σημείο χωρίς να καλύπτει μεγαλύτερη ή μικρότερη επιφάνεια! Από την αντανάκλαση στο παράθυρο φαίνεται ότι μπορεί να είναι και από μέσα από την πόρτα αλλά δεν την έχω ξηλώσει για να δω τι γίνεται! Έχει εμφανιστεί σε κανέναν το ίδιο θέμα ή μήπως μπορεί κάποιος να καταλάβει από τι μπορεί να έχει προκληθεί? Ευχαριστώ!!!
  9. Xenon??? 130€??? Ούτε καν! Εγώ λάμπες θέλω να αλλάξω αφού μου κάηκε η αριστερή! Η αλλαγή θα γίνει με γνώμονα την τσέπη μου (max 30€) αλλά και την καλή τους απόδοση σε συνδυασμό πάντα βέβαια να μην ενοχλώ τους άλλους οδηγούς! Αυτό μόνο, τίποτα άλλο! Αισθητικά κριτήρια δεν υπάρχουν και ούτε με ενδιαφέρει πως θα δείχνει! Αν δεν βγάλω άκρη πάντως θα δώσω 5€ να πάρω μια απλή Philips vision να κάνω την δουλεία μου και τέλος!
  10. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Νομίζω ότι η πρόταση σου (να αλλάξω και τις 2) είναι η καλύτερη. Το θέμα είναι ποιες να επιλέξω? Το αισθητικό αποτέλεσμα δεν με ενδιαφέρει οπότε δεν θέλω Diamond ή παρόμοιες που βγάζουν πολύ άσπρο φως! Το μόνο που με νοιάζει είναι να βλέπω καλά στο δρόμο αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να στραβωνω και να δημιουργώ πρόβλημα στα άλλα οχήματα! Οπότε κοιτάω για white vision ή Xtream vision αλλά φοβάμαι ότι θα έχουν πολύ δυνατό φως! Η ορατότητα μου θα βελτιωθεί αλλά μήπως το αποτέλεσμα δημιουργήσει προβλήματα στα προπορευομενα αυτοκίνητα? +60% και +120% μου φαίνεται υπερβολή! Εσείς τι θα μου προτείνατε? Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. Καλημέρα σε όλους! Έχω ένα polo 6r 1.2 tsi 2011 highline και σήμερα διαπίστωσα ότι έχει καεί η αριστερή λάμπα της μεσαίας σκαλας (low beam)! Το ανακάλυψα από την διαφορά στο φωτισμό του δρόμου, δεν μου έχει βγάλει τίποτα στο ταμπλό, εννοώ κάποια ένδειξη ή λαμπάκι για την ένδειξη καμένης λάμπας! Υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Θα έπρεπε να έχει βγάλει κάποιο σφάλμα με λαμπάκι στο ταμπλό? Μήπως δεν φταίει η λάμπα αλλά έχει κάψει κάποια ασφάλεια? Για να την αντικαταστησω γνωρίζετε τι φοράει ήδη το polo ως προς τα χαρακτηριστικά (h7 σίγουρα το δικό μου αλλά πόσα "Κ" και πόσο δυνατή είναι? Αν πάρω μια Philips h7 vision 3200k θα ταίριαζε με την άλλη? Έχουν την ίδια ένταση ή θα είναι παραφωνία? Ευχαριστώ πολύ!
  12. Το αυτοκίνητο είναι στην εργοστασιακή του μορφή στην έκδοση highline χωρίς κανένα extra! Η banner είναι όντως ποιοτική μάρκα? Έβαλε ο πατέρας μου στο δικό του μια banner 55ah 450a στα 85€ και πίστευα ότι τον κλεψανε στην τιμή! Έιχα την εντύπωση ότι μόνο για varta ή bosch αξίζει να δώσεις λεφτά!
  13. Ευχαριστώ για την απάντηση... Αν μπορείς να αναφέρεις μάρκα της μπαταρίας και αν είναι εύκολο και άλλα χαρακτηριστικά όπως Α-εκκίνησης. Επίσης κάποιος ο οποίος γνωρίζει από αυτά μπορεί να μου εξηγήσει αν μπορεί τι είναι τα Α-εκκινησης πόσο σημαντικά είναι και σε τι παίζουν ρόλο??? Ευχαριστώ!
  14. Καλησπέρα σε όλους Σε λίγους μήνες το polaκι κλείνει 5 χρόνια και θα χρειαστεί μπαταρία. Σκέφτομαι να την αγοράσω εγώ και να μου την τοποθετήσει ο μάστορας όταν το πάω για service για να γλιτώσω τα κερατιάτικα του ηλεκτρολόγου και για να πετύχω ίσως μια καλύτερη τιμή. Φοράει την εργοστασιακή του ακόμα και λόγω ασφαλειοθήκης δεν μπορώ να δω τα στοιχεία της... Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν, εκτός από τις διαστάσεις της που είναι δεσμευτικές, πρέπει και η καινούρια να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά (δλδ χωρητικότητα ΑΗ και Α- Εκκίνησης) με την εργοστασιακή ή μπορούν να διαφέρουν και κάτω από ποιες προϋποθέσεις... Τι μπαταρία μου προτείνεται (σε ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ αλλά και ΜΆΡΚΑ)??? Ευχαριστώ...
  15. Καλησπέρα σε όλους... Φίλε Beckman τα 4 τακάκια πήρες 30 € ή τακάκια για τους 4 τροχούς??? Από ποια αντιπροσωπία της vw αν επιτρέπεται γιατί με ενδιαφέρει άμεσα και η τιμή ακούγεται πραγματικά πολύ καλή... Τι μάρκα ήταν? Galfer??? Ευχαριστώ!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.