Jump to content

ATSAROS

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About ATSAROS

  • Birthday 09/29/1982

User Information

  • Gender
    Male

Other Info

  • Car Type
    Passat

ATSAROS's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. Καλησπέρα ο συναγερμός δεν είναι της vw , αλλά είχε εγκατασταθεί στην αντιπροσωπεία.Μάλλον κάποιος κινέζικος θα είναι.Μετά από λίγο ψάξιμο στον κινητήρα τον βρήκα κάτω από την ασφαλειοθήκη αλλά δεν μπορώ να διαβάσω την μάρκα του. έχει ένα κουμπάκι στο ταμπλό μπροστά στην θέση του οδηγού που κάνει reset λογικά γτ στην προηγούμενη αλλαγή μπαταρίας που υπήρξε πάλι το ιδιο πρόβλημα , από εκεί το προγραμμάτισαν στην αντιπροσωπεία και σε τηλέφωνο που πήρα , λένε φέρε μας το αυτοκίνητο εδώ να το ψάξουμε και να δούμε τι φταίει.Σίγουρα δεν φταίει η μπαταρία πάντως.. γτ έχει ξαναπαρουσιαστεί το ίδιο φαινόμενο.. ευτυχώς φτιάχτηκε , με πατημένο το κουμπί του reset και κλείδωμα ξεκλείδωμα 5 φορές από το κλειδί συνεχόμενα προγραμματίστηκε.Ευχαριστώ.. Εγινε συγχωνευση των διαδοχικων δημοσιευσεων.
  2. 74αρα έβαλα και εγώ σήμερα αλλά ο συναγερμός τα έχει παίξει και κάνει άλλα κι άλλα
  3. Καλησπέρα σε όλους σήμερα άλλαξα μπαταρία μετά από μια S5 της Bosch, σε Varta.Από την ώρα εκείνη μου βγάζει πρόβλημα στον συναγερμό και δεν ξέρω τι να κάνω.Μόλις κλειδώνω το αυτοκίνητο σε 15 δευτερόλεπτα περίπου αρχίζει να χτυπάει συνέχεια.Φυσικά και δεν ξέρανε να το ρυθμίσουν ξανά στο συνεργείο τον συναγερμό και απάντηση ήταν να τον αποσυνδέσουμε να μην χτυπάει. Καμία ιδέα;Ευχαριστώ...
  4. Σωστά έχεις απόλυτο δίκιο θα δείξει και επειδή σε όσα έψαξα και διάβασα δεν βρήκα κανένα αρνητικό σχόλιο και αφού ρώτησα και κάποιους γνωστούς που κάνουν αρκετά χιλιόμετρα , πήρα την απόφαση και το έβαλα. Είναι ένα καινούριο ελαστικό ο τύπος αυτός. Σήμερα είμαι Λαμία και βρέχει εδώ το αμάξι πάει τρένο δεν γλιστράει. πιάνει καλά αλλά είναι καινούριο ακόμη το λάστιχο θα δούμε ακόμη...
  5. Τσούλκας στην Βόλου
  6. Ευχαριστώ... όσο για το βρεγμένο πρώτα ο Θεός Δευτέρα κατεβαίνω Αθήνα και θα τα δοκιμάσουμε και στο βρεγμένο εάν βρέχει.
  7. Παιδιά καλησπέρα και από εμένα μόλις έβαλα στο Passat 1.6FSI Hankook Ventus Prime2 σε διάσταση 215/55/16 σε V δείκτη και στο πρώτο ταξίδι έμεινα ευχαριστημένος.Η αλλαγή έγινε Λάρισα και κόστισαν 450 ευρώ από τα 600 που ήθελαν για τα Continental. Κανένας θόρυβος, πολύ καλή πρόσφυση, καλά κρατήματα σε στροφές τώρα περιμένω να δω συμπεριφορά και σε βρεγμένο.Πρίν φορούσα Continental και έμεινα πολύ ευχαριστημένος τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.Προς το παρών και με το Hankook είμαι το ίδιο ευχαριστημένος στο στεγνό. Και η σελίδα με τα εν λόγω ελαστικά http://www.hankooktire-eu.com/tires/tire-presenter-single-view/view/singleView.html?aoetirepresenter%5Boffset%5D=0&aoetirepresenter%5Btire%5D=777&aoetirepresenter%5Bback%5D=216&cHash=be21ef7f63593030d0f99a9293447b19
  8. ok θα το δοκιμάσω αύριο πρωί που θα πάω για δουλεία να το θυμηθώ κιόλας...
  9. Ποιος συνδυασμός κουμπιών στο climatronic είναι για να μάθω κ εγώ σε passat limousine γτ αν θυμάμαι καλά στο γκολφακι το πεντάρι που είχα πριν το passat ήταν το AYTO k to ECO μαζί. όταν προσπάθησα να το κάνω στο passat έβγαζε στις οθόνες στο clima KINEZIKA.... όχι όπως στο γκολφακι που μου έδειχνε μετρήσεις..ποιος είναι ο συνδυασμός?
  10. Καλησπέρα... τον τελευταίο καιρό στην δουλεία μου (Ε.Σ.)έχουν αρχίσει να κάνουν αρκετοί μετατροπές σε αέριο.Ο καθένας από αυτούς λέει τα δικά του σχετικά με το τι έχει παρατηρήσει..άλλος ισχυρίζεται ότι με 50 λίτρα ντεπόζιτο του έβγαλε 500 χιλιόμετρα μόνο(με renault megane cabrio 1.6) άλλος ότι έχει δει και οικονομία στην κατανάλωση κατά 1lt/100km στις 4000 στροφές σε πορεία με πέμπτη(με alfa romeo 147 1.6)άλλος ότι χρειάζεται συνέχεια ρυθμίσεις στις πιέσεις του αερίου και άλλα τέτοια...ο καθένας τα δικά του!!!Στην αντιπροσωπία στην Λάρισα ύστερα από ερώτησή μου σήμερα μου είπαν δεν ξέρουν επίσημα να μου απαντήσουν αλλά έχουν δει προβλήματα σε μπουζί και πολλαπλασιαστακια εξαιτίας μετατροπής σε αέριο και αν ήταν κάτι αξιόπιστο θα έβγαινε από την VW στην παραγωγή από την αρχή! Θα ήθελα τις απόψεις σας από την εμπειρία και ότι έχετε δει γιατί οι βενζίνες πήγαν στο Θεό...και το κόστος τοποθέτησης είναι κοντά στα 1500 Ευρώ.Σε ερώτηση σε αυτούς που τα τοποθετούν βεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (τί θα έλεγαν βέβαια αφού το πουλάνε) άλλα σε σχέση με το τι είδαν οι άλλοι που το έβαλαν....????Επίσης σε ερώτηση αν χρειαστεί να βγεί η όλη εγκατάσταση πόσο κοστίζει και τι προβλήματα μπορεί να αφήσει μου απάντησαν δεν ξέρουμε και βάλτο πρώτα και βλέπουμε!!!
  11. παιδιά καλησπέρα και πάλι ήμουν μεσημέρι συνεργείο πήγα να το κάνω κωδικοποίηση και κοιτάξαμε κ όλα φαινόταν σωστά το μονό που δεν μας άφηνε να κάνουμε ήταν στο ραδιόφωνο να ενεργοποιήσουμε κ την εντολή μεγάλη οθόνη που είχε στο board computer κ έβγαζε σφάλμα code31 στο vag com ενώ στον διαγνωστικό υπολογιστή της αντιπροσωπείας δεν υπήρχε αυτή η επιλογή... .... Καμία βοήθεια; ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Συγκεκριμένα πρέπει να αλλάξω την κωδικοποίηση στο ραδιόφωνο από ότι βλέπω στις επιλογές του vag com και να ενεργοποιήσω την μεγάλη οθόνη on board που έχει σαν επιλογή μετατρέποντας το τελευταίο ψηφίο από 0 σε 4 και μόλις το κάνω μου βγάζει code rejected code 31...πώς να το κάνω; Γιατί από το συνεργείο σήκωσαν τα χέρια ψηλά... Εγινε συγχωνευση των διαδοχικων δημοσιευσεων.
  12. οκ ευχαριστώ θα το κοιτάξω αν και υπάρχει και η μετάφραση από το google chrome:)...αν και δεν νομίζω να αλλάξει κάτι γτ πάλι το μεσημέρι σήμερα ήμουν συνεργείο κ δεν ενεργοποιούνταν ούτε υπήρχε σε επιλογή του vag com 908 στο passat Για να το ενεργοποιήσουμε ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Έτοιμο και το Leaving Home...σας ευχαριστώ! Εγινε συγχωνευση των διαδοχικων δημοσιευσεων.
  13. ok filos thanks gia thn boitheia tha prospathisw aurio mpas kai to kataferw na to kwdikopoihsw me to vag com k to brw alliws kati tha skeftw....thanks anyway!!!!
  14. oh yes thn megalh othonh exw.. nai sthn thesh radio to exw kai den douleuoun gia to radio k epishs oute sta cd mou allazei tragoudia.enw otan allazw sthn othonh kai bazw ton ypologisth taksidiou h' to menu tou autokinhtou ekei douleuoun panta...
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.