Jump to content

MZou

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About MZou

Other Info

  • Car Type
    Golf MK 4

MZou's Achievements

VWClub Member

VWClub Member (1/1)

0

Reputation

  1. MZou

    Golf GTi, bmw -02

  2. Του Golf δεν του έχω Βάλει ακόμα κάποιο όνομα επειδή δεν του έχω βρει ακόμα τα χούγια του , το άλλο μου αμάξι το λέω Ταρζανακο πάντως.
  3. Είμαι στα Honda από μια σταλιά σκατο που είχαν οι γονείς μου από τότε που οδηγώ έχω περάσει σχεδόν όλα της τα μοντέλα .. Δεν λέω όντως σκυλιά δεν σπάνε δεν χαλινέ (πριν τις 4000σαλ τις κάνεις ??? χαχα) αλλά μέχρι EP3 και Accord (2004) από εκεί και πέρα τέλος (για εμένα τουλάχιστον) ... το 2008 πήγα και εγώ σαν λάτρης που ήμουν την εν λόγο μάρκας να πάρω αυτό το φοβερό και τρομερό FN2 που μας τα είχαν κάνει τσουρέκια, το χρυσοπλήρωσα αφού το πήρα πριν ρίξουν τις τιμές και απλά θα πω πως το ανέχτηκα μόνο 8 μήνες όπου και το έστειλα με συνοπτικές διαδικασίες. Αυτή την στιγμή έχω ακόμα honda (S2000) όμως είναι σχεδόν ακινητοποιημένο και θα φύγει και αυτό λόγο δυσχρηστίας και παιδιού, παρόλα αυτά είναι το μόνο Honda που έχω καταευχαριστηθεί και χωρείς πολλά πολλά, μια βόλτα της μιας ώρας φτάνει.
  4. BMW M3 E36 321 &E46 M5 E39 Honda s2000 (το δικο μου) Scirocco R Civic Type R Fn2 Golf GTI Honda accord CL7 bmw 2002 Alfa Romeno Veloce bmw E30 316 Opel corsa 1.2 fiat stilo 1.2 Atos
  5. Χαιρετώ και εγώ την παρέα! Ονομάζομαι Μαρία είμαι από Λουτράκι, πριν μια εβδομάδα έγινα κάτοχος ενός πανέμορφου και σπιρτόζου golf GTi ΜΚ4. Ελπίζω απο εδω να μάθω αρκετά πράγματα σχετικά τα με τα VW γιατί είναι ένα εντελώς καινούριο κεφάλαιο για μένα μιας και για αρκετά χρόνια είχα (και εχω) κυρίως ιαπωνικά αυτοκίνητα και επειδή οι εντυπώσεις μου έχει αφήσει το Golf έως τώρα είναι άριστες σκοπεύω να μείνω πιστή και να επεκταθώ και σε άλλα μοντέλα της VW εν καιρό. Αυτά και από μένα !!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.